Narazie wiem tyle ze to RONDEl i bez dmuchania sie nie obejdzie
a co bys chcial wiedziec ? przod 8,5x17 Et13, tyl 10,5x17 Et zapewne z 15 .. bez zdrowego dmuchniecia sie nie obejcie ... felgi do wyrwania od 1,2 (czasem ktos nie wie co sprzedaje) do ok 2,5 (chyba maxymalna cena za jaka mozna je kupic .. wiecej to juz tylko pobozne zyczenia sprzedawcow)
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
ten Rondel to dokłądnie taka sama konfiguracje jak ja mialem te rondle 5 ramienne.8,5/17 et 13 i tył 10/17 et 15 nie et 13.Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Jak to nadmuchany?O co chodzi A o nad kola.Tak tak.u mnie są przerobione.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ale ona bez rantu bedzie kiepska.ten rant to nie rant.najlepsza była by moim zdaniem schnitzera 5 ramion.tam naprawde ładnie to wyglada .cos w stylu azev model A.Naprawde felga nr jeden jesli chcesz wcisnac to w orginalne nadkola.
maxymalnie 4 cm.8 maja te hammany u kujona z przodu rant.a sa o niebo wieksze.