co chodzi o tą to jakoś średnio tym bardziej że wyposażenie bardzo skromne no i klimy nie ma.
No i myśle że jednak brejdak byłby Ci bardziej wdzięczny jak byś mu znalazł jakieś 6 garów wiem z własnego doświadczenia bo w E36 jeździłem chyba wszystkimi możliwimi silnikami i polecam M52 od 2.5 lub 2.8. szukajcie a znajdziecie- może za granicą
LUCAS_M3 napisał/a:
jeżeli kupować to tylko 323i lub 328i .
kolega ma w 100% racje
dostępny moment od samego dołu
ja bym brejdakowi (gdyby mial brejdaka) nigdy jako pierwszego RWD nie kupil nic mocniejszego niz wlasnie IS lub B20... niech sie uczy obslugiwac RWD z troche mniejsza moca...
co WY nigdy nie byliscie mlodzi?
p.s. ja testowalem v max mojego pierwszego auta na lysysch oponach w mega deszczu... (bez komentarza)
jaqub, myśle że brejdak kamila jeździł jego autem i już wie co to duża moc i tył napęd.
Co do prędkości V-max to czy w 1.8 czy w 2.8 to i tak można 200 złapać. Także ryzyko jest podobne.
jezeli bedzie 323 lub 328 w rozsadnej cenie to bierzemy , normalne. Mlody juz jezdzi autami 2 lata tylko nie mial jeszcze swojego . Mysle ze rozsadnie podchodzi do jazdy takze 6R by opanowal. Szkoda tylko ze bez LPG sie nie obedzie bo bidulka jeszcze studiuje
SZUKAJMY DALEJ TRZEBA POMOC
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
a za ile byscie chcieli takie kombi kupic ? za 10 ? za 15 ? nauczcie sie ze niemiec DOBREGO auta tanio nie odda
Ten akurat jest ze Szwajcarii
Ja nie mówie że mie jest wart tej ceny, ale z tego co widziałem to koledzy chyba szukają czegoś ciut tańszego... No ale może lepiej troche dopłacić i mieć konkret furke
a to zmienia postac rzeczy ? znam dobrze osoby ktore jezdza wlasnie do szwajcarii - tam samochody sa "jeszcze" tanie - ale TYLKO powypadkowe .. i to wiekszosc tak powypadowa ze nie chcialbym nimi jezdzic ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi