Czesc nadszedl czas powiekszyc stajnie bmw . Szukam autka dla brata, co prawda bedzie to jego pierwsze auto, ale z doswiadczenia nie chce go wpierdzielic w jakas 316 . Postanowione: Szukamy e36 coupe 323, lub 328 ( ewentualnie 318is po 96 roku) najchetniej wszystko w wyposazeniu hehehehe.
Koleś ma bardzo dużo szrotów nie spodziewal bym się rewelacji ale może akurat to jest wyjątek trudno powiedzieć.
Generalnie koleś handluje e36 coupe w większości padlinami.
PZDR
Czarną kojarzę, wcześniej tyrali ją w Radomiu, powiem szczerze że 318is by ją zjadła, a poza tym to straszny złom i szpachlex więc sobie odpuść.
no bez jaj. nie ma gazu widze, silnik suchy, wnetrze nie podarte.. i nie wyglada kiepsko poza nowym lakierem po bokach i szpachla..
nie ma co oceniac na odleglosc. cudow nie ma ale okazje sie zdarzaja..
Człowieku nie sieje herezji tylko mówię jak jest, mieszkam w Tarnowie i znam tu większość bmw i to akurat też więc wiem co mówię, a tak przy okazji to jeśli tam gazu nie widzisz to już może się nie wypowiadaj
Czarną kojarzę, wcześniej tyrali ją w Radomiu, powiem szczerze że 318is by ją zjadła, a poza tym to straszny złom i szpachlex więc sobie odpuść.
no bez jaj. nie ma gazu widze, silnik suchy, wnetrze nie podarte.. i nie wyglada kiepsko poza nowym lakierem po bokach i szpachla..
nie ma co oceniac na odleglosc. cudow nie ma ale okazje sie zdarzaja..
Czlowieku weź się zastanów co Ty piszesz?
Jaka okazja? Pomijając to,że na każdym boku ma 10kg szpachli to żaden element nie pasuje do drugiego drzwi odstają maska to już ogóle się chyba nie zamyka tam nic do siebie nie pasuje kup taką okazję a wlożysz jeszcze ze 20tyś żeby bylo w miarę jak w ogóle da się zrobić. Jak to nie ma gazu jak ma? Są tylko jakieś resztki instalacji II generacji a pod maską balagan jak cholera widać,że nawet wiązka i komputer byly wywlekane i nikt się z tym nie bawi bo porwal oslony . Kielichy w polysku ale pewnie nie ruszane tylko ktoś sobie wypolerowal
Czlowieku weź się zastanów co Ty piszesz?
Jaka okazja? Pomijając to,że na każdym boku ma 10kg szpachli to żaden element nie pasuje do drugiego drzwi odstają maska to już ogóle się chyba nie zamyka tam nic do siebie nie pasuje kup taką okazję a wlożysz jeszcze ze 20tyś żeby bylo w miarę jak w ogóle da się zrobić. Jak to nie ma gazu jak ma? Są tylko jakieś resztki instalacji II generacji a pod maską balagan jak cholera widać,że nawet wiązka i komputer byly wywlekane i nikt się z tym nie bawi bo porwal oslony . Kielichy w polysku ale pewnie nie ruszane tylko ktoś sobie wypolerowal
po blizszym przyjrzeniu sie faktycznie sa resztki instalacji gazowej.. moj blad
ALE..
jesli urodzilibyscie sie 10 lat wczesniej waszym pierwszym autem bylby zapewne 126p. Dla kogos jesli to ma byc pierwsze autko to czemu nie. blacharke mozna juz poprawic za 200PLN/element u dobrego fachowca
nie widze sensu przeplacac drugie 10tys zeby miec listewki na drzwiach i blotnikach. a silnik nawet jesli jezdzil na gazie to nie znaczy ze jest trupem.. pod maska tragedii nie ma.. daj spokoj wizualnie nie widze ogromnej przepasci poza Twoja coupe a tym z allegro.. no moze poza cena
jesli mialbym 18lat i 9k plnow to przyjrzalbym sie blizej
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2008-01-20, 22:35, w caoci zmieniany 1 raz
Za tyle szukal bym isa z początku produkcji.
Kiedy zrozumiesz,że ten samochód żeby jeździć potrzebuje dużego nakladu.
Jak na zdjęciach widać już,że byl caly szpachlowany kielich malowane to strach zobaczyć go od spodu.
Nie wiem jak Ty ale ja lubię szybką jazdę i po to jest 328i a w takim stanie po dzwonach to może być niebezpieczne wątpię żeby prosto jeździla chyba,że nie obchodzi Cię kiedy Ci coś odpadnie przy 200km/h i się zabijesz to spoko brać.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2008-01-20, 22:43, w caoci zmieniany 1 raz
Wiesz tak sądzę że sam nie wierzysz w to co piszesz soutOFheaven, jeżeli byłoby to pierwsze auto dla 18 latka to tym bardziej nie wepchnąłbym mu takiego trypla który na większym dołku zostawi część zawieszenia i jeżeli nie masz pojęcia o blacharstwie i lakiernictwie to może sobie odpuść. Nie mam do ciebie nic ale co innego jest wymalować błotnik a go wyrzeźbić i poskładać auto do tzw "kupy" a zarówno czy to blacharz czy lakiernik nie będzie tego robił za 200zł od elementu.
Jak pisałem samochód to padaka i tyle.
_________________ Świr to Świr
Ostatnio zmieniony przez świr E-36 2008-01-20, 22:51, w caoci zmieniany 1 raz
emka... nie wierze zeby KAMIL328 ktory sie zna na rzeczy i wie jak powinno wygladac BMW kupi brejdakowi takie auto... no chyba ze go nie lubi (ale nie wiem jakie tam relacje u nich w familiji)
Kamil i Jakub ta 328 była na zlocie w Tarnowie, tyle że właściciel starał sie aby nie być w centrum uwagi..., jak dobrze skojarzycie to może sobie ją przypomnicie. Zresztą Kamil już wie co i jak.
dobra koniec tematu o tej 328 juz pamietam widzialem ja na zywo . Nieporozumienie!!! Koledzy szukamy dalej. Moze 318is m-tech? Po 96roku bedzie najlepsza dla niego.
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl