BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
E30 M3 w Polsce
Autor Wiadomo
Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2008-01-13, 12:00   E30 M3 w Polsce

W Polsce zapomnij o takim czymś !! Tylko Niemcy-ostatnio była taka do kupienia cena to jedyne 39.000 EURO :| siedze ostro w temacie i jestem na bieżąco :wink:
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2008-02-10, 02:52, w caoci zmieniany 1 raz  

duch_robi
[Usunity]

Wysany: 2008-01-13, 12:27   

Ja mam M3 E30 1988rok do kupienia za jakies 12-13 tys zl, cala jezdzaca do sprowadzenia, ale poprostu kasy nie mam, to jest bol co? Na gotowo wyszla by ok 23-25 tys.

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2008-01-13, 12:36   

robi napisa/a:
Ja mam M3 E30 1988rok do kupienia za jakies 12-13 tys zl, cala jezdzaca do sprowadzenia, ale poprostu kasy nie mam, to jest bol co? Na gotowo wyszla by ok 23-25 tys.

To chyba złom a nie dobre jeżdzące E30 M3 :lol: za bezwypadkowe z przebiegiem do 150 tys. km trzeba położyć minimum 10.000 EURO poniżej tej kwoty to auta z reguły do jakiegoś remontu :)

duch_robi
[Usunity]

Wysany: 2008-01-13, 12:46   

Powiem Ci ze nie wiem, nie ogladalem tego auta, ale takie sa ceny tam gdzie kupuje, nie wiem dla czego ale amerykanie oddaja M3 E30 czasami za smieszne pieniadze -jak bede mial juz potrzebna cala kase na zakup wtedy wysle kogos znajomego, lub sam jak bede na miejscu pojade i obejrze czy te auta za smieszna cene to poprostu okazje czy zlepy.

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2008-01-13, 13:05   

Jacek E30 napisa/a:

To chyba złom a nie dobre jeżdzące E30 M3 :lol: za bezwypadkowe z przebiegiem do 150 tys. km trzeba położyć minimum 10.000 EURO poniżej tej kwoty to auta z reguły do jakiegoś remontu :)

Tu Jacku sie mylisz. W Usa, zwlaszcza po obecnym kursie dolara, moza trafic m3 w bardzo przystepnej cenie i naprawde w dobrym stanie.
794 001 051

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2008-01-13, 13:33   

DAVID wszystko rozumiem !! Byłeś, widziałeś może ktoś kupił ?? Mój dobry kolega właśnie przyprowadza auta z USA ale stan techniczny tych "okazyjnych" to przepraszam bardzo :roll: fakt auta nie kiedy można kupić za śmieszne pieniądze ale jak trafią się dobre to muszą kosztować !! Ten ów kolega kupił w Stanach FORDA Mustanga z 1963 roku i zarejestrowął go jako zabytek !! Silnik R6-pytam się jego dlaczego nie legendarnego V8-a on na to odpowiada-cena 1.5 raza większa ;/

Generalanie siedze w temacie aut używanych-mam mnóstwo ziomów co sprowadzają auta-każdy mówi to samo-okazję mozna niekiedy trafić ale to jest jeden na 1000 !! Jeśli coś jest dobre to trzeba za to zapłacić i na to nie ma mocnych :tak:

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2008-01-13, 15:57   

Jacek E30 napisa/a:
DAVID wszystko rozumiem !! Byłeś, widziałeś może ktoś kupił ??

4 razy bylem...Gruby (od 335 z Tarnowa) byl w listopadzie i kupil pare bryczek i tez mowil ze sie da- duuuuzo taniej niz u naszych "Niemiecko-Tureckich" sasiadow 8-)
794 001 051

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-14, 14:24   

POszukam jeszcze a jak nie to najwyzej M5 kupie jest jedna na allegro musze sie przygladnac

zietas 

Pomg: 1 raz
Doczy: 20 Kwi 2006
Skd: inowroclaw
Wysany: 2008-01-14, 18:42   

jak by co to moja nadal jest na sprzedaz tu link z poprzedniego sezonu http://www.autokrata.pl/lod/2547/auto_dnia_bmw_m5/ czeka w garazyku na sloneczko ! POZDRO !! !!

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-14, 18:59   

Utrzymanie E34 M5 (przyjmując 1tyś km miesięcznie + wszystkie inne wydatki nie na paliwo) to w jakich granicach oscyluje?

2 tyś? 3tyś?

Wybaczcie za OT.

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2008-01-14, 19:01   

Yakuzatti napisa/a:
Utrzymanie E34 M5 (przyjmując 1tyś km miesięcznie + wszystkie inne wydatki nie na paliwo) to w jakich granicach oscyluje?

2 tyś? 3tyś?

Wybaczcie za OT.

nie można uogólniać. Jak masz zadbane auto to może wyjść dużo mniej... jak masz rzęcha, to licz conajmniej tyle...

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-14, 19:31   

Piszecie o 2-3 tys rocznie czy miesiecznie ?? ?? bo jak miesiecznie to juz leze i placze ze smiechu :lol: jak rocznie to nie wiem czy to nie jest za malo te 3 tysie

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2008-01-14, 20:45   

Rocznie na pewno będzie za mało te 3 tys. Ale miesięcznie, jeśli zdrowe auto, można nie dokładać ani grosza. Proste. Kumpel ma e38 i w ciągu dwóch lat nie wsadził w auto ani grosza nie licząc ubezpieczenia i paliwa. Po dwóch latach oczywiście zrobił zawias + hamulce, no i parę tysiaków poszło.. Jesli M-ka zadbana, to może być podobnie. Nie ma reguły.

Jak się wpieprzysz w auto takie jak np. sławna swojego czasu e36 M3 GT, gdzie każdy kolejny właściciel pakował tysiące złotych żeby potem zaraz sprzedać dalej.... to te 2kzł miesięcznie wydają się być sensowną sumą.

Xeon, szukaj jak najlepszej Buni :beer:

zietas 

Wysany: 2008-01-14, 21:44   

zawsze jest jakas alternatywa http://moto.allegro.pl/it...silnik_s14.html jak goscia przycisniesz to odda za 20tys to kolomnie w toruniu rozmawialem z nim

duchX
[Usunity]

Wysany: 2008-01-15, 08:32   

Zietas nie interesuje mnie autko ktore ma mniej koni niz moja E30 . Patrzac na czesci do 540 i do M5 nie ma roznicy w numerach tych czesci o ile dobrze pamietam to nawet do 540 sa drozsze tarcze niz do M5 wiec moim zdaniem jesli przez ponad rok wymienilem tylko chlodnice i tarcze to mysle ze jak bedzie w miare M to nie bede musial dokaldac non stop chyba ze one sie tak psuja ?? ??

zietas 

Wysany: 2008-01-15, 16:43   

zalezy co kto nazywa psuciem,moja emka latala tylko latem codzienie(nie w drifcie )normalna jazda z rodzina wiec niemialo sie co popsuc tymbardziej ze byla po serwisie w niemczech,na dzien dzisiejszy mam do wymiany drazki kier(juz kupione)no i wezme sie za sprawdzenie luzu zaw.bo podejzewam ze tego niemiala robionego i czyszczenie przepustnic ,pozatym kosmetyka
Ostatnio zmieniony przez zietas 2008-01-15, 16:45, w caoci zmieniany 1 raz  

sebringe30 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 21 Sty 2008
Skd: Koszalin
Wysany: 2008-01-23, 16:40   M3 e30

witam siedzę tez ostro w temacie od kilku lat jeśli chodzi M3 e30 i powiem wam że jeśli chodzi o niemcy to za 10tyś euro nie kupisz tam igły a raczej ///M do remontu.szukam dla siebie ///M także więc wiem co i jak,a jeśli chodzi o Polske to zapomnij.pozdrawiam

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2008-01-23, 21:40   Re: M3 e30

sebringe30 napisa/a:
witam siedzę tez ostro w temacie od kilku lat jeśli chodzi M3 e30 i powiem wam że jeśli chodzi o niemcy to za 10tyś euro nie kupisz tam igły a raczej ///M do remontu.szukam dla siebie ///M także więc wiem co i jak,a jeśli chodzi o Polske to zapomnij.pozdrawiam

No nie inaczej :) kolega chyba też mysli rozsądnie :) pzdr.

sebringe30 

Wysany: 2008-01-24, 14:43   M3 e30

w sumie ja od Dwuch lat szukam M3 e30 ale oczywiście rozchodzi się wszystko o finanse,oczywiście M5 np E34 to można dużo łatwiej kupić niż M3 E30,ja jestem wielkim fanem jeśli chodzi o e30 w tej chwili mam dwie sztuki ale nadal szukam M3 więc jeśli tylko zakupię to napewno pokażę ją tu wszystkim zainteresowanym,ale jeśli chodzi o pieniądze to na prawdę trzeba fana Bmw żeby kupił M bo nie każdego na to stać pozdrawiam wszystkich

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2008-01-24, 21:59   Re: M3 e30

sebringe30 napisa/a:
w sumie ja od Dwuch lat szukam M3 e30 ale oczywiście rozchodzi się wszystko o finanse,oczywiście M5 np E34 to można dużo łatwiej kupić niż M3 E30,ja jestem wielkim fanem jeśli chodzi o e30 w tej chwili mam dwie sztuki ale nadal szukam M3 więc jeśli tylko zakupię to napewno pokażę ją tu wszystkim zainteresowanym,ale jeśli chodzi o pieniądze to na prawdę trzeba fana Bmw żeby kupił M bo nie każdego na to stać pozdrawiam wszystkich

To Ty masz te dwie czarne E30 jedna na BORBET A a druga Mtechnic II Brock B1 ??

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-24, 22:31   

W Koszalinie są dobre E30`tki z M3 włącznie

sebringe30 

Wysany: 2008-01-25, 00:35   e30

o tak jeśli chodzi o e30 z Koszalina to jest kilka w sumie wszystkie znam ale jest kilka pięknych aut,oczywiście z pięknym ///M na czele:)mam nadzieję że niedługo będą Dwie w koszalinie a tak a propo to jeszcze w Kołobrzegu jest jedno ///M3 E30 też dobrego koleszki i dobrego mechanika jeśli chodzi o BMW:)

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2008-01-26, 13:08   

Czegoś nie rozumiem !! Przecież ta czarna z Kołobrzegu to ta słynna kupiona za bodajże 14 tys. PLN w stanie do remontu a teraz jezdzi ona po Koszalinie na blachach Z7 KINIA !! Mam troszke znajomków w Koszalinie i ktoś mi mówił lecz nie chce mnie się wiezyć, że ponoć jest tam jakaś E30 M3 wersja torowa-to jakiś gość co też ma innych pare modeli BMW. A czy coś jeszcze jest to nie mam pojęcia....

sebringe30 

Wysany: 2008-01-26, 17:26   M3 e30

witam ponownie .Jesteś w błędzie ///M3 E30 z koszalina to nie jest ta z Kołobrzegu,jak mówiłem siedzę w temacie E30.Ta z Koszalina to mojego dobrego koleszki Arka została kupiona w Wrocławiu w bardzo dobrym stanie 90tyś km!!!!Nawet stała z 2 tyg u mnie w garażu i jak otwożyłem garaż to pachniało w nim skórą normalnie jak z fabryki auto!!!A Kołobrzeska ///M3 E30 jest także mojego dobrego kolegi Karola i właśnie przechodzi remont silnika,została kupiona za nieduże pieniądze ale już dużo kasy go pochłoneły remonty praktychnie tylko buda zostanie do remontu,zostały już zrobione nowe chamulce kompletne z każdą możliwą gumeczką,kompletne nowe zawieszenie,teraz robi się silnik oczywiście na nowych częściach i powiem jedno kosztuje to MAJĄTEK:(...Więc zaznaczam są to 2 różne ///M aby nie mylić.

[ Dodano: 2008-01-26, 17:30 ]
Jeszcze raz ja jest też wersja torowa ale zwykłe E30 z silnikiem ///M S14,całkowicie wybebeszona klatka,szpera 70%silnik po remoncie wydruk z hamowni na 260KM silnik robiony od podstaw i tu się zgadza jest ona własnością także Dawida który kocha BMW i nie jeżdzi innymi aparatami i ma kilka ciekawych sprzetów;)

[ Dodano: 2008-01-26, 17:33 ]
i zapewniam że jest jeszcze kilka ładnych sprzętów:)

motoser 

Doczy: 31 Lip 2006
Skd: wawa
Wysany: 2008-01-26, 18:18   

co do e30 m3 evo po taniosci ze stanow itd...
bylem i widzialem na zywo takie na handel za 4 tys dolca....autko naprawde bardzo ladnie utrzymane ,pod richmond....
sory jacek e30 ale w takim razie twoi kumple kiepsko wyszukuja dobre autka po dobrych cenach...
gdybym mial wtedy zamowienie to to autko by bylo w polsce za jakies 6 tys dolca...
ps.czerwona silnik oczywiscie orginal...
E30 325i cabrio
E46 320i sedan
sprzedam e46 330ci 2004r..
no i cabrio..

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych