Chciałbym sie zapisac do tej klasy tylko cały czas portal jest niedostępny
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Mam prośbę - weźcie przy imionach wpisujcie swoje ksywki bo trudno rozkminić kto jest kim xD Zwłaszcza dla takiego dziecka neostrady jak Ja co na zlot się nie może nigdy wpasować
Pozdro
Jak wejdziesz w profil to tam jest pseudonim. Ale fakt, jak nie ma to trzeba sobie pogłówkować ; ]
Schowaj ten Cynizm na kiedy indziej
Akurat nie narzekam na nadmiar czasu , i klikanie na każdą osobę z osobna jest zajęciem dość kłopotliwym
Nie każdy ma na Nazwisko Leś czy na Imię Gniewko że wiadomo o kogo chodzi od razu
Pozdrawiam , No offence
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Schowaj ten Cynizm na kiedy indziej
Akurat nie narzekam na nadmiar czasu , i klikanie na każdą osobę z osobna jest zajęciem dość kłopotliwym
Nie każdy ma na Nazwisko Leś czy na Imię Gniewko że wiadomo o kogo chodzi od razu
Pozdrawiam , No offence
Kto ma na nazwisko Leś :O Ale głupie nazwisko
W sumie dobry pomysł, ale mi sie nie chce wpisywac
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2008-01-13, 02:56
Jestem i ja w klasie Mazowieckiej z Bajeczką.Ale powiem Wam szczerze,że chyba niepotrzebnie zapychamy serwery tego portalu.mamy przecież własne forum.POZDRAWIAM.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38