BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
"Graty" Najechały Polskę
Autor Wiadomo
casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2008-01-07, 11:42   

ale wy jestescie zryci... :brawo: :mg: :lol:

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2008-01-07, 18:42   

casus maximus napisa/a:
ale wy jestescie zryci... :brawo: :mg: :lol:

A tak narzekałem na nude :spoko: :jupi: :beer: :beer:

MAJSU 

Pomg: 14 razy
Doczy: 14 Wrz 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2008-01-07, 18:53   

Aż kusi żeby zaśpiewać jedną z przyśpiewek Legii, recytowaną na meczach z Widzewem :]

Piotr_1 
Tempiciel sekund

Pomg: 1 raz
Doczy: 11 Sie 2005
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2008-01-07, 20:24   

HAha, są ludzie którzy nie wywęszą spisku tak, czy siak. To są spoko kolesie. W obozach koncentracyjnych też byli tacy, co myśleli że to są darmowe wakacje i idą pod prysznic.
E30 M332 1991........ ....U__________\

Bagor 

Doczy: 21 Kwi 2006
Wysany: 2008-01-07, 23:23   

brain69 napisa/a:
masz coś do Żydów?
coś ci sie nie podoba .............., dla ciebie Żydzi i komuniści to to samo żeby łączyć tak zgrabnie słowa?
przejedź się do Oświęcimia to może ci w łebie rozjaśni, sam mam Żydowskie korzenie, moja dziewczyna jest Żydówką z linii matki więc jeśli nie da nic lekcja historii to zapraszam do mnie to sam ci to mogę wytłumaczyć

Do Żydów (jako całości) nic nie mam, mam do żydokomuny i wielu Żydów, którzy do tej pory rządzą Polską. Spora część Polaków jest niestety głupia, i nie wie kto jest kim. Ty jesteś oczywiście zbyt ślepy i mało rozumiesz, żeby cokolwiek z tego pojąć. Dla Ciebie Oświęcim i żydokomuna są tożsame? Nie ośmieszaj się, bo nie wiesz o czym piszesz.

http://pl.youtube.com/wat...feature=related
Z kim tak się gości Michnik? Sami (swoi) Żydzi: Urban, Balcerowicz, Jaruzelski, Kwaśniewski, Kiszczak, Geremek itd. Te osoby rządziły i rządzą Polską. Ja nie jestem tępym gojem, żeby mną żydokomuna manipulowała. Zagadka za 100 punktów - kto rządzi Warszawą? Żydówka :lol: Kto jest właścicielem TVN-u? Żyd :lol: Taka jest prawda. Trzepią kasę na "polaczkach".
Właśnie przez takie osoby Polska jest dzisiaj sto lat za murzynami, to dlatego ludzie wyjeżdżają do Irlandii, to dlatego nie mamy autostrad na miarę europejskiego państwa. Polska została rozprzedana i rozkradziona. Lewactwo i żydokomuna są za to odpowiedzialne.
Może ktoś mi powie, że w UB nie było Żydów? Byli, i to na kierowniczych stanowiskach. Wydawali wyroki na Polaków. Ale Żydzi kreują się na jedynych pokrzywdzonych, a byli również mordercami (nadal są, ale o tym dalej).
Na potwierdzenie moich słów: http://pl.youtube.com/wat...2Q&feature=user
Lekcje historii, Brain69, to nie wiem gdzie brałeś. Chyba w Izraelu.

Izrael napada na Palestynę, zabijają Palestyńczyków, ludność cywilną - dzieci, kobiety, starców, a Amerykańscy Żydzi jeszcze wspierają Izrael. Dlaczego to się dzieje? Bo Palestyna walczy o suwerenność?! Tak, jak kiedyś Polska walczyła?! Świat tego nie potępia, tylko kaja się przed Żydami. Jakim cudem Izrael z tak marnego państwa, stał się potęgą militarną? Zważywszy na fakt, że Izrael powstał oficjalnie dopiero w 1948 roku.

Teraz niejaki Żyd Gross napisał książkę "Strach", w której posługując się kłamstwem atakuje Polaków. Na szczęście prokuratura ma się przyjrzeć tym oszczerstwom. Tylko Michnik o pochodzeniu żydowskim i jego żydokomunistyczna gazeta jest wielce oburzona faktem zajęcia się tą sprawą przez prokuraturę. Na szczęście mamy takie media, jak "Rzeczpospolita", w której całe wydarzenie dobrze skomentował Rafał Ziemkiewicz:
http://www.rp.pl/artykul/81513.html

Oto do czego nadaję się GóWno:

Syn Donalda Tuska pracuje w tym antypolskim szmatławcu...

Powiem jedno, nie było jeszcze tak prawdziwie polskiego rządu, jak rząd Kaczyńskiego. Dlaczego TVN i inne antypolskie media tak atakowały ten rząd? A teraz wszystko kryją, jak np. umorzenie, przez Tuskowy rząd, 462 mln zł kary spółce J&S Energy... http://www.wprost.pl/blogi/jan_pinski/?B=329

PS Brain69, czyżbyś nasłuchał się Lecha Wałęsy, który podczas spotkania z amerykańskimi Żydami powiedział, że w Polsce "dziś interes jest tam większy niż jeżeli nawet w Stanach" [...] "Bo interes się robi na bratach i głupocie": http://pl.youtube.com/watch?v=I-uho1f5ofc
W końcu w dziale "Czarna lista", aż trzy osoby ostrzegają przed handlem z Tobą.
Dlaczego piszesz "żydowskich" przez duże "Ż", a nie, jak trzeba, przez małe "ż"?

mareks 

Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2008-01-07, 23:29   

:)

mysle ze twoj mentor Bubel jest z ciebie dumny

GG: 6377445

maaaad 

Pomg: 19 razy
Doczy: 28 Gru 2006
Skd: Turek
Wysany: 2008-01-08, 00:28   

:lol: :wow: :spoko: :prosze: :jupi: :brawo: nie wiem już, jakie emoty wklejać :D
A zaczęło się niewinnie... Od wraków samochodowych :lol:

Bagor 

Doczy: 21 Kwi 2006
Wysany: 2008-01-08, 04:01   

mareks, wysil się i napisz o co Ci konkretnie chodzi, bo póki co nie potrafisz nawet sklecić jednego sensownego zdania, nie wspominając o błędach przedszkolnych. Nikt nie jest moim mentorem. W przeciwieństwie do Ciebie, ja myślę samodzielnie. Kogo czytasz na dobranoc? Michnika?
To poczytaj sobie te wypowiedzi (nie moje):
Cytat:
Encyklopedia Judaica wydanie 5 C-DH z roku 1971 -wydana
w Jerozolimie, a ktora jest do uzytku w :Library
of Congress w catalogu card number :729025.Opisuje dokladnie role Zydow w tworzeniu komunizmu.Dlatego wiec
dzis Michnik i podobni bandyci -probuja falszowac historie.Przeciez komunistyczny system wymordowal ponad 100
milionow ludzi- a dzis Zydzi robia wszystko azeby zataic te fakty, ze to ONI tworzyli ten morderczy
system i dzisiaj powinni siedziec w jednych celech
wieziennych z hitlerowcami za zbrodnie ludobojstwa.

ve: The front cover of Volume 5 of the 1971 edition of the Encyclopedia Judaica, published in Jerusalem, Israel, from where all of the extracts below have been taken.

Under the entry for "Communism": in Volume 5, page 792, the following appears:

"The Communist Movement and ideology played an important part In Jewish life, particularly in the 1920s, 1930s and during and after World War II." (below)

On page 793, the same Encyclopedia Judaica then goes on to say that "Communist trends became widespread in virtually all Jewish communities. In some countries, Jews became the leading element in the legal and illegal Communist Parties.."

The Encyclopedia Judaica on page 793 then goes on to reveal that the Communist International actually instructed Jews to change their names so as "not confirm right-wing propaganda that presented Communism as an alien, Jewish conspiracy." (above).

JEWISH ROLE IN THE RUSSIAN COMMUNIST REVOLUTION

The Encyclopedia Judaica then goes on to describe the overwhelming role Jews played in creating the Soviet Union. On page 792 it says : "Individual Jews played an important role in the early stages of Bolshevism and the Soviet Regime" (below).

On page 794 of the Encyclopedia Judaica, this Jewish reference book then goes to list the Jews prominent in the upper command of the Russian Communist party: these included Maxim Litvinov, (Later foreign minister of Soviet Russia); Grigori Zinoviev, Lwev Kamenev, Jacob Sverdlov, Lazar Kaganovich, and Karl Radek, amongst many others. (Below: page 794 of the Encyclopedia Judaica).

The organizer of the Revolution was Trotsky, who prepared a special committee to plan and prepare the coup which brought the Communists to power. according tot he Encyclopedia Judaica, this committee, called the Military Revolutionary Committee,, had five members - three of whom were Jews. (below)

The Politburo - the supreme governing body of Russia immediately after the Communist Revolution - had four Jews amongst its seven members, according to page 797 of the Jewish Encyclopedia Judaica (below).

While many have alleged that Lenin was also Jewish, or at least of part Jewish origin, there is little concrete evidence of this. However, Lenin was ardently pro-Jewish, branding anti-Semitism (correctly) as "counter revolutionary" (Encyclopedia Judaica, page 798). A statement against anti-Semitism was made by Lenin in March 1919 and was "one of the rare occasions when his voice was put on a phonograph record to be used in a mass campaign against the counterrevolutionary incitement against the Jews," according to the Encyclopedia Judaica, page 798. One of the first laws passed by the new Soviet Communist government was to outlaw anti-Semitism (Encyclopedia Judaica, page 798, extract above).

Cytat:
w Jerozolimie Michnik dał tam wykład, tłumacząc, że „Polsce grozi antykomunistyczna dyktatura, antykomunizm z bolszewicką twarzą, któremu towarzyszyć będzie szowinizm, klerykalizm, populizm i ksenofobia, nie mówiąc o groźbie antysemityzmu" (prof. J. R. Nowak za Ch. Hoffmanem). Gdy prezydent Gruzji, antykomunista Gamsahurdia, robił co tylko mógł, by dać swej ojczyźnie suwerenność, „Gazeta Wyborcza" konsekwentnie, artykuł za artykułem, prezentowała go jako psychopatę, „faszysto-nacjonalistę", tyrana, maniaka, etc., a Gruzję pod rządami Gamsahurdii jako despotię współczucia godną. Gdy agenci Kremla zamordowali Gamsahurdię, i gdy sowieckie wojska, na prośbę renegata Szewardnadze, zlikwidowały gruzińską niezależność — Gruzja przestała budzić obrzydzenie michnikowskiej gazety. Gdy w Bułgarii antykomuniści walczyli przeciwko komunistom (1992-1993) — Michnik pofatygował się do Sofii i wystąpił gwałtownie na rzecz komunistów, zwąc ich przeciwników „neofaszystami". Dla bułgarskich patriotów, którzy wcześniej słyszeli, że Michnik to polski rycerz wolności i demokracji, był to szok. Trzech znanych pisarzy (B. Christow, D. Korudżijew i J. Wasiliew) opublikowało wówczas gniewny anty-michnikowski tekst pt. „Cynizm i nietolerancja"

Cytat:
Czuję do Michnika i do jego stachanowszczyzny pogardę i obrzydzenie. Cóż bowiem innego jak wstręt można czuć do byłego «dysydenta», który pije z Urbanem, Kiszczakiem, Jaruzelskim i Kwaśniewskim, toczy rozpaczliwą walkę przeciw lustracji (a więc przeciw deagenturyzacji Rzeczypospolitej), ogłupia i deprawuje Polaków apologią relatywizmu moralnego, leseferyzmu, permisywizmu etc., całe lata trzyma nad komuną ochronny parasol i staje się heroldem-symbolem tej różowej koterii udeckiej, co doprowadziła Polskę do stanu zawałowego pod względem etycznym? (...) Sianie relatywizmu moralnego (zwane przez michnikowców «tolerancją» , antykatolicyzmu (zwanego «anty-klerykalizmem» , antypatriotyzmu (zwanego «otwarciem na świat» , różowego lewactwa (zwanego «demokracją» , niesprawiedliwości (zwanej «praworządnością» , etc. — to wypa­czanie prawdy metodą wypaczania języka. Wracamy tu do żonglerki słowem, z której jakobinizm i bolszewizm uczyniły sztukę mistrzowską. Młody mózg jest często bezbronny wobec szalbier­stwa semantycznego. Można ów mózg łatwo wyuczyć tej wizji świata i własnego kraju, której nauczyciel pragnie wyuczyć (...) Michnik robi Polakom wodę z mózgu. Fakt, że jego wielbiciele nie pojmują, iż jest to klasyczne szachrajstwo typu «trzy karty » lub «trzy lusterka», przejdzie do annałów głupoty zbiorowej

Jeszcze jeden znamienny cytat, tym razem z Michnika, o żydokomunie (Powściągliwość i Praca nr 6, 1988 r.):
Cytat:
Jak na pewno wiecie, środowiskiem, z którego pochodzę, jest liberalna żydokomuna. To jest żydokomuna w sensie ścisłym, bo moi rodzice wywodzili się ze środowisk żydowskich i byli przed wojną komunistami. Być komunistą znaczyło wtedy coś więcej niż przynależność do partii to oznaczało przynależność do pewnego języka, do pewnej kultury, fobii, namiętności. Niejednokrotnie spierając się z moimi kolegami, którzy wywodzili się z podobnego środowiska właśnie w kontekście dyskusji o mojej książce — mówiłem im: zastanówcie się, jak trudno jest wam wziąć się za łeb z syndromem żydokomuny l Dlaczego? Dlatego, że widzicie nie tylko paskudztwo jego skutków, ale też wszystkie żeby tak rzec realne wartości motywacyjne, które niesie: nadzieję na sprawiedliwość społeczną, przekonanie dłużników, że trzeba się angażować po to, aby zmieniać świat i czynić go lepszym... Do tego wszystkiego jesteście przywiązani i nie godzicie się na zniszczenie całej tej tradycji en bloc

Komentarz zbędny, dla rozumnej istoty o IQ wyższym od małpy.

[ Dodano: 2008-01-08, 04:15 ]
brain69 napisa/a:
zapraszam do mnie to sam ci to mogę wytłumaczyć

Co chcesz mi tłumaczyć? Jarmułkę chcesz pokazać? Nie dziękuję, widziałem już u Kwaśniewskiego, jak przed rabinem posypywał sobie głowę popiołem :roll:

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2008-01-08, 07:41   

http://pl.youtube.com/watch?v=AoqWwuKw_HI

http://pl.youtube.com/watch?v=eKGCTafc7uM

brain69 juz wiadomo dlaczego nie warto robic z toba interesów.trzeba było sie odrazu przedstwawic to mial bys na pewno jednego klienta mniej :lol: po prostu klasyczny przyklad ...

czekamy na wytłumaczenie tutaj na forum.ja wprost nie moge sie doczekac :D

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

MAJSU 

Wysany: 2008-01-08, 11:21   

Dla małego oczyszczenia tematu, żart sytuacyjny zasłyszanny na jednym z meczów... EINS ! ZWEI ! DREI ! PSSSSSSSSSSSSSSS... :lol:

mareks 

Doczy: 10 Sty 2005
Skd: księstwo Sulejówek
Wysany: 2008-01-08, 11:22   

:|

GG: 6377445

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2008-01-08, 11:59   

MAJSU_WuWuA napisa/a:
żart sytuacyjny zasłyszanny na jednym z meczów... EINS ! ZWEI ! DREI ! PSSSSSSSSSSSSSSS...

na meczach przewaznie sie ciekawe rzeczy slyszy. niesamowita kultura kibiców wrecz wylewa sie ze stadionów. :lol:
Ostatnio zmieniony przez casus maximus 2008-01-08, 11:59, w caoci zmieniany 1 raz  

MAJSU 

Wysany: 2008-01-08, 12:09   

casus maximus napisa/a:
MAJSU_WuWuA napisa/a:
żart sytuacyjny zasłyszanny na jednym z meczów... EINS ! ZWEI ! DREI ! PSSSSSSSSSSSSSSS...

na meczach przewaznie sie ciekawe rzeczy slyszy. niesamowita kultura kibiców wrecz wylewa sie ze stadionów. :lol:

Dlatego zazwyczaj oglądam je na telbimie w pubie :beer: Ale teksty mają dobre.. hehe

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: