Wysany: 2008-01-07, 12:34 Zabrali mi dowod, jak uzywskac kopie?
Mam pytanie, przy wypadku zabrali mi dowod poniewaz mialem 2 inne opony z tylu. Teraz zeby dostac odszkodowanie z ubezpieczalni musze zaniesc im kopie dowodu. Teraz co musze zrobic zeby uzyskac ta kopie. Dowod jest w Wawie bo tam bylo zarejestrowane auto, co musze zrobic i gdzie sie zglosic zeby uzyskac kopie, czy musze jechac do wawy osobiscie czy moge napisac cos do nich lub zadzwonic i poprosic o wyslanie listowne kopi?
Wysany: 2008-01-07, 12:39 Re: Zabrali mi dowod, jak uzywskac kopie?
robi napisa/a:
Mam pytanie, przy wypadku zabrali mi dowod poniewaz mialem 2 inne opony z tylu. Teraz zeby dostac odszkodowanie z ubezpieczalni musze zaniesc im kopie dowodu. Teraz co musze zrobic zeby uzyskac ta kopie. Dowod jest w Wawie bo tam bylo zarejestrowane auto, co musze zrobic i gdzie sie zglosic zeby uzyskac kopie, czy musze jechac do wawy osobiscie czy moge napisac cos do nich lub zadzwonic i poprosic o wyslanie listowne kopi?
Najprościej będzie zadzwonić do urzędu i się zapytać.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Do tego urzędu gdzie była zarejestrowana, pammiętasz jakie tablice miała ? Wpisz w wyszukiwarkę i będziesz wiedział do którego urzędu dzwonić... http://www.autobaza.pl/ab/pl/web/productad0800
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
duch_robi [Usunity]
Wysany: 2008-01-07, 13:31
No juz wszystko wiem Dzieki za pomoc. Moge ubiegac sie o to zeby mi wyslali wszystko ale to jest za duzo zachodu, lepiej osobiscie pojechac.