Wysany: 2008-01-05, 23:22 ori kluczyk + problem i zapytanie
hej
mam ori kluczyk ze światełkiem
i mam pytanie skad mozna wziasc baterie i zaroweczke do niego bo chcialbym zeby jednak swiecil
chodzi mi o inną odpowiedz niz ASO
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Ja bym proponowal sie wybrac do zegarmistrza albo poprostu do specmagika od dorabiania kluczykow do samochodu (ślusarza)
Ktorys z nich ci napewno pomoze
_________________ BMW - Bóg Mnie Wybrał
Było: E34 520iA rok 1989 .........E30 320i rok 1988 .........E36 318is COUPE '92 mit sperre .........żona miała Forda Focusa .........E46 323 rok '98 .........E46 330Xi rok '00 .........E83 X3 3.0 (not powered by LPG) rok '04 .........E46 320D rok '05 .........E46 318i rok '99 .........E46 316i Compact rok '03 .........E46 330xi Touring 2002
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2008-01-06, 11:56
wojtaqu podjedz do Carrefoura na Os.Stałym, tam gość otwiera zatrzaśnięte auta i dorabia kluczyki (jeździ zdajesie e34) albo do sklepu elektronicznego koło cmentarza (u Grubego czy jak to się nazywa) -napewno coś Ci doradzą...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
a dlaczego? czasem mozna sie zdziwic jesli chodzi o ceny. wiem ze dorobienie kluczyka u jakiegos dorabiacza jest drozsze niz kupienie identycznego jak od twojej beemy w ASO.
Jeszcze nie zdążyło mi sie żeby w elektronicznym nie mieli takiej żaróweczki jak potrzebowałem.. wymieniałem jakiś czas temu podświetlenie w przyciskach od el. szyb w E30 i żaróweczki były od reki w cenie 35gr chyba
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
a dlaczego? czasem mozna sie zdziwic jesli chodzi o ceny. wiem ze dorobienie kluczyka u jakiegos dorabiacza jest drozsze niz kupienie identycznego jak od twojej beemy w ASO.
gdybym mial blisko aso nie byloby problemow
dzieki Panowie wezme sie za to w poniedzialek
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA