Wysany: 2008-01-03, 15:22 Gdzie podlączyć BMW pod komputer w Warszawie?
Witam
Jak w temacie szukam kontaktu gdzie w Warszawie można podlączyć beemke pod komputer u kogoś kto ma o tym pojęcie. Samochód troche nie równo pracuje na wolnych obrotach ja stawiam na jakąś cewkę albo fajki ale chce to sprawdzic bo przyczyn może być dużo a wymienić pól samochodu to nie sztuka. Bylem już w dwóch zakladach jeden zwykla mechanika wypisal mi numery blędów na kartce ale nic się nie zgadza nie ma takich numerów Drugi zaklad to jakiś DEVIL-CAR MOTORSPORT tam znowu wyszedl im niby bląd komputera silnika ale z tego co zauważylem sami nie byli zbytnio pewni co i jak i nie bardzo chcieli to diagnozować. Zapytal czy mam chipa powiedzialem,że tak więc stwierdzil,że to jego wina i żeby zmienić na orginal. Zmienilem i nic się nie zmienilo poza tym,że znów mam mocniejszy dól a slabszą górę. Dodatkowo przez komputer diagnozują tylko silnik a ja chce zdiagnozować również ABS. Tak więc jestem w plecy 2x50zl i nadal nic nie wiem.
Jeżeli ktoś ma jakiś sprawdzony zaklad to będę wdzięczny.
BMW Inchcape Motor
ul. Wrocławska 6A
01-493 Warszawa
Pojedź tam najlepiej w sobotę, idź do gościa który przyjmuje do auta serwisu, powiedz że potrzebujesz podłączyć e36 pod kompa, nie potrzebujesz faktury itp i czy da się to zrobić za 50zł.
Powinien się zgodzić. Mi się zgodził 2 razy i dwa razy prócz zdiagnozowania wszystkiego, pokasował mi błędy m.in. air bagu.
P.S.
Nie muszę chyba dodawać że nie płacisz w kasie...
Ostatnio zmieniony przez Pułkownik Zuber 2008-01-03, 17:17, w caoci zmieniany 1 raz
BMW Inchcape Motor
ul. Wrocławska 6A
01-493 Warszawa
Pojedź tam najlepiej w sobotę, idź do gościa który przyjmuje do auta serwisu, powiedz że potrzebujesz podłączyć e36 pod kompa, nie potrzebujesz faktury itp i czy da się to zrobić za 50zł.
Powinien się zgodzić. Mi się zgodził 2 razy i dwa razy prócz zdiagnozowania wszystkiego, pokasował mi błędy m.in. air bagu.
P.S.
Nie muszę chyba dodawać że nie płacisz w kasie...
Dzięki wielkie za pomoc tego wlaśnie potrzebowalem.
Pozdrawiam
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2008-01-03, 21:32
Jedź do Baura.On ma warsztat na Okęciu na ulicy Finałowej(zaraz przy salonie Peugota-Al Krakowska przed Raszynem)
Tu podaje telefon do niego 661-496-167.
Dla Beemka-klubu- ceny promo.Gość z naszych szeregów.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Ostatnio zmieniony przez Darek W-wa 735 2008-01-03, 21:33, w caoci zmieniany 1 raz