ktos moze juz przymierzal. czy wejda takie felgi 9,5" ET28 17 do przodu e36 blotnik seria. Jesli tak to na jakiej oponie. Teraz mam 9" Et35 215/40 to nie ma zadnego problemu.
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
jesli zarzucisz bez dystansu to nie bedzie duzej roznicy bo roznica et 7mm + 0.5 cala na pol to 12.5mm na pol czyli 6.25 +7mm 13.25mm wiec bedziesz mial jeszcze 1.75mm zapasu
jak felga jest szersza o pol cala to jej szerokosc nie "rosnie" tylko od strony zewnetrznej (rant - no chyba ze ktos zmienia rant) ale z dwoch stron czyli tez od wewnatrz... porownujac oczywiscie do felgi o takim samym ET a jesli rozni sie ET to et tez trzeba odliczyc
jak felga jest szersza o pol cala to jej szerokosc nie "rosnie" tylko od strony zewnetrznej (rant - no chyba ze ktos zmienia rant) ale z dwoch stron czyli tez od wewnatrz... porownujac oczywiscie do felgi o takim samym ET a jesli rozni sie ET to et tez trzeba odliczyc
tak ale ja podejrzewam że Kamil chce zmienić ranty w swoich Kerscherach , dlatego tak to policzyłem
to by raczej napisal ze o sam rant chodzi... zreszta wtedy wystarczy zobaczyc o ile rant jest szerszy od starego i chyba wiadomo nie kombinowal i NAS sciemnial z tymi ET i szerokosciami