Pomoga: 4 razy Doczya: 15 Wrz 2007 Skd: South Lanarkshire
Wysany: 2007-12-23, 12:23
Becia wygląda naprawdę masakrycznie, nawet dach się wygiął - nad drzwiami widać wielką szczelinę
A przecież Becie znane są z tego że są mocnymi autkami zwłaszcza te starsze modele.
Nie chciałabym w momencie wypadku siedzieć na miejscu pasażera tym bardziej że od tej strony została Becia uderzona - jednym słowem miałeś ogromne szczęście że nic poważniejszego Ci się nie stało. Mogło być o wiele gorzej gdybyś miał kierę po angielsku i siedział po drugiej stronie
P.S. Podeślij mi na PW linka do twojego zdjęcia nago
Becia wygląda naprawdę masakrycznie, nawet dach się wygiął - nad drzwiami widać wielką szczelinę
A przecież Becie znane są z tego że są mocnymi autkami zwłaszcza te starsze modele.
Łukasz napisa/a:
już o tym było - to jak samochód wygląda po wypadku to nie jest jedyne kryterium, czy jest bezpieczny, czy nie. im bardziej się odkształca to, co jest poza tak zwaną "klatką bezpieczeństwa" tym lepiej....
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
No nie za ciekawie to wyglada, zwlaszcza wnetrze...
Marian miales tam troche fanych gratow - dodatkowy zbiornik od Alpiny, lusterko Mtechnic itp, dasz rade cos z niej wyszarpac?
To ja chcę Ciebie wspomóc drogi przyjacielu w gromadzeniu funduszy na nową becię i chcę odkupić od Ciebie alu ramki na zegary i panel dmuchawy Mojej etce na pewno się spodobają
a ja moge sie zlitować i przygarnąć zbiornik alpiny PS. fotki mowia same za siebie! Było mocno i widać ze nie wiele brakowało... ale uszedłeś bez wiekszych uszczerbków i to jest w tej chwili najwazniejsze!
oki - nie ma problemu wspomniane rzeczy wycigne... ale takie jak dodatkowy zbiornik alpiny, czy fotele recaro ciezko bedzie dostarczyc do polski... bo drogo... a samolotem to nawet nie na co marzyc... wiec morze to potrwac... chyba ze sie trafi ktos przejazdem...
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
oki - nie ma problemu wspomniane rzeczy wycigne... ale takie jak dodatkowy zbiornik alpiny, czy fotele recaro ciezko bedzie dostarczyc do polski... bo drogo... a samolotem to nawet nie na co marzyc... wiec morze to potrwac... chyba ze sie trafi ktos przejazdem...
Wierzymy w ciebie metal ! Polak potrafi... hehe A zastanawiałeś się już ja 4 kółka wybierzesz teraz ? Czy nie ciągnie cię specjalnie do samochodu...
A zastanawiałeś się już ja 4 kółka wybierzesz teraz ? Czy nie ciągnie cię specjalnie do samochodu...
Pracuje jako kierowca wiec gduby mnie nie ciagnelo to bzm nowej roboty szukal, i siedzial w domu a nie po dwoch dniach wracal do roboty (pomimo tego ze pracodawca chcial mi dac wiecej wolnego)
W dalszm ciagu chce bete najlepiej taka sama jak mialem... E30 325e, 325i, 318is lub E34 525i Touring, E46 330i Touring... itp. A obecnie jestem w takiej sytuacji ze musze szybko cokolwiek kupic by miec dojazd do pracy... czekam na odszkodowanie i narazie wziolem kredyt na cos do dojazdow do pracy...
Metaldaw, a takie pierdółki jak:
1. lewa lampka kabinowa (do podsufitki montowana)
2. cały mechanizm wycieraczek do szyby (jeżeli nie został uszkodzony)
3. oryginalny klucz do kół (jeżeli masz)
4. całą zawartość piórnika z klapy bagażnika (jeżeli masz)
5. ramka od wewnętrznej klamki prawych drzwi
dałoby radę zaklepać ?
1-no problem
2-raczej miazga - ale sprawdzę
3-mam, no problem
4-skompletowałem 3-trzy miesiące termu
5-no problem
Ale tak jak pisałem nie wiem jeszcze kiedy będę w PL i co uda mi się przywieźć - pierdołki na pewno sie zmieszczą.
Zawsze miło będzie pomyśleć, że graty z mojej dalej jeżdżą.
dałoby radę zaklepać ?
1-no problem
2-raczej miazga - ale sprawdzę
3-mam, no problem
4-skompletowałem 3-trzy miesiące termu
5-no problem
Ale tak jak pisałem nie wiem jeszcze kiedy będę w PL i co uda mi się przywieźć - pierdołki na pewno sie zmieszczą.
Zawsze miło będzie pomyśleć, że graty z mojej dalej jeżdżą.
jakas czerwona pod radomiem potracila pieszych i w cos uderzyla... jak zobaczylem Twoje fotki i porownalem je do tych z TV (z czerwona) to Twoja wyglada jakby ktos ja na parkingu delikatnie "puknal"....
Właśnie wracam z ubezpieczalni... pojawiło się kilka problemów:
- po oględzinach nie portafią wycenić auta... tak się składa że na UK nie wyszła nigdy ani ETA, a tym bardziej SuperETA... ale bedą zasięgać opinii poza granicami...
- winny wypadku nagle zmienił zeznania i twierdzi że to nie jego wina... na szczęście była policja i mają raport z tego, który wysyłają do ubezpieczalni...
a ja w dalszym ciągu muszę czekać...
Zastanawiam sie też jak pociągnąć typa do odpowiedzialności za kłamanie (normalnie to bym mu miche sklepał, ale na to też przyjdzie pora, czas mu legalnie zatruć życie... dlatego rozważam zlecenie nie złomowanie tylko odbudowy auta w serwisie - a to będzie bardzoooooooooo wysoki koszt... )
Właśnie wracam z ubezpieczalni... pojawiło się kilka problemów:
- po oględzinach nie portafią wycenić auta... tak się składa że na UK nie wyszła nigdy ani ETA, a tym bardziej SuperETA... ale bedą zasięgać opinii poza granicami...
- winny wypadku nagle zmienił zeznania i twierdzi że to nie jego wina... na szczęście była policja i mają raport z tego, który wysyłają do ubezpieczalni...
a ja w dalszym ciągu muszę czekać...
Zastanawiam sie też jak pociągnąć typa do odpowiedzialności za kłamanie (normalnie to bym mu miche sklepał, ale na to też przyjdzie pora, czas mu legalnie zatruć życie... dlatego rozważam zlecenie nie złomowanie tylko odbudowy auta w serwisie - a to będzie bardzoooooooooo wysoki koszt... )
Nie prościej i szybciej wynająć Hitmana ?
mysle ze odbudowa na orginalnych teilach gdyby byla z jego kieszeni troche by go zjadla
ale przeciez ubezpieczalnia pokrywa szkody, a jemu pewnie jak tu 30% dzwigna ubezpieczenie i tyle..
nie kombinuj zebys nie przekombinowal, w koncu nie zabil Ci rodziny, ale juz widze jak sie temat rozwija jak co i komu zrobic zeby uwalic
czekam zniecierpliwiony na pomysly w granicach rozsadku oczywiscie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA