Wysany: 2007-12-22, 14:00 ZNA KTOS ? KTO SPRAWDZI ? BMW E36 2.0i Otmuchów
Witam co mozecie powiedziec na temat tej sztuki???? Dlugo jest na allegro Ogladal ktos ? MOZE KTOS BY PODJECHAL I ZUCIL OKIEM??? JA Z POZNANIA MAM NIEZLY KAWAL I NIECHCIAL BYM NA DARMO JECHAC....
Ja od tego gościa kupiłem swoją 325. I jest naprawde w super stanie. Zrobiłem nią 10 tys km i do wymiany miałem tylko łożysko w kole i sworzeń. Wiec i ta moze sie trafi dobra. Sprawdz czy naprawde jest ten rocznik co pisze w ogłoszeniu. Bo moja jest 93 a w ogłoszeniu pisał 94.
Ostatnio zmieniony przez nitrus 2007-12-22, 20:55, w caoci zmieniany 2 razy
http://moto.allegro.pl/item287793164__coupe_325_z_niemiec_full_opcja_kozacka_.html jedz ta oblukac
jeśli to jest 96 rok to miała niezłego strzała, nerka stara , kierunki stare, czyli maska , atrapa, błotniki zderzak przód malowany, do tego tył zderzak również tryskany , więc można wnioskować że auto całe malowane patrząć na połysk lakieru...
Kujon...a ktore sprowadzone auto nie bylo bite, jakie to ma znacznie
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane
Mnie sie podoba ta blekitna
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Ponadto dopiero przy silnikach m52 byly nowe kierunki, askoro to jjest 325 , czyli to m50, wiec nic nie jest kombinowane
David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323
David wiem że w E30 jesteś profesor i chyle czoła , ale w E36 to jeszcze troche sie musisz podciagnać, nie było w 96 roku 325, były juz tylko silniki M52B25 zwane 323
Kujon w tej aukcji było właśnie napisane ze to auto ma 170 koni wiec był to najwidoczniej m52b25
_________________ Chcesz mieć coś zrobione dobrze ? To zrób to sam - tylko Tobie zależy na tym, żeby zrobić to dobrze.
Kujon, zeby sie nie okazalo ze byla walona z poznania mam straszny kawal i niechcialbym jechac na darmo Niewiecie kto by mogl podskoczyc i zucic okiem ?
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
a co do kierunkow to nie ma znaczenia- wg oryginalnych prospektow z 1991 i z 1997 byly pomaranczowe i biale. gust wyboru.
kolor nie ma znaczenia, ale wielkość już tak , jak auto np z 97 roku ma te "duże" to było walone jak nic
dobrze wiedziec. a czy blotniki tez maja inne wyciecia pod kierunkowskaz??
po lewej sedan z 92r po prawej sedan z 98. moze jestem slepy ale nie widze roznicy.. czy ta wielkosc tyczy sie coupe?
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2007-12-23, 12:26, w caoci zmieniany 1 raz