Tzn bo nie kumam ten dzwięk??Ja myślałem ze V8 ma brzeczeć z tyłu.
PS.Tylko nie jedzcie po mnie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
No i git, przenoszę temat do OFF'a bo tutaj według mnie nie pasuje.
Gdybyś pokazał wykres przed i po montażu stoża, z którego wynikałoby, że przyniósł jakieś wymierne korzyści zostałby w tuningu.
pozdro
Sosen
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
e36 318ti compact szrotex
Ostatnio zmieniony przez Sosen 2007-12-17, 20:42, w caoci zmieniany 2 razy
QUICK TIME do odpalenie - jakoś nie rewelacyjna bo to tylko telefon.
duchX [Usunity]
Wysany: 2007-12-21, 09:09
Tutaj ze zlotu kilka wydechow w tym moje E30 i V8
PS. Jesli ten stozek u Ciebie bedzie nie oddzielony od komory silnika to lepiej zostwic seryjny filt temepratura pod maska jest zdecydowanie wieksza niz w innych samochodach wiec bedzie ciagnal gorace powietrze
Ja Mam w nerce i to może coś daje jak jest komorze silnika to porażka w upalne dni silnik zamula!!
pozatym jak zamontuje sie stożek w komoze silnika daje on raczej jedynie buczenie wewnatrz auta
Ja Miałem w e34, e30 zamontowany przed chłodnica i pojemność układu dolotowego pozostaje prwaie seria a dźwiek przy obrotach bliskich odcięcia powoduje , ze pieszy lub inne niewiasty gdzies tam na poboczu spierdzielaja z widoku- sprawdzane dzis z RoboCopem LUDZIE UCIEKAJA Z POBOCZA
Sprawdzane zawsze na m50b25
[ Dodano: 2007-12-21, 21:10 ]
x_e_o_n napisa/a:
Tutaj ze zlotu kilka wydechow w tym moje E30 i V8
PS. Jesli ten stozek u Ciebie bedzie nie oddzielony od komory silnika to lepiej zostwic seryjny filt temepratura pod maska jest zdecydowanie wieksza niz w innych samochodach wiec bedzie ciagnal gorace powietrze
I smiać mi sie chce gdy widze swapy w e30(i nie tylko) i stożek w komorze silnika to istna głupota jesli nie jest odizolowany termicznie a tak zazwyczaj bywa
_________________ i znów to samo: +48,8% w grudniu... ALE... na lokacie jest 8% w rok
Ostatnio zmieniony przez kfas 2007-12-21, 21:07, w caoci zmieniany 1 raz