No i ja obejrzałem całość. Film powala z nóg. Zawsze interesowały mnie "teorie spiskowe" ale to co jest ukazane w tym filmie to jest dopiero coś. W którymś momencie filmu jest powiedziane że FBI skonfiskowało kasetę z nagraniem momentu 'uderzenia' samolotu w pentagon. Tylko że ten filmik widziałem w necie i zaraz postaram się go odnaleźć.
A film naprawdę polecam, właśnie ściągam go żeby mieć ; ]
No i ja obejrzałem całość. Film powala z nóg. Zawsze interesowały mnie "teorie spiskowe" ale to co jest ukazane w tym filmie to jest dopiero coś. W którymś momencie filmu jest powiedziane że FBI skonfiskowało kasetę z nagraniem momentu 'uderzenia' samolotu w pentagon. Tylko że ten filmik widziałem w necie i zaraz postaram się go odnaleźć.
A film naprawdę polecam, właśnie ściągam go żeby mieć ; ]
ten któtki filmik z pentagonu pojawił się dopiero po jakimś czasie i był w wyjątkowo słabej jakości i małej ilości klatek. W głupim spożywczaku na wiosce kamera przemysłowa ma lepszą jakość niż pod pentagonem. No i nijak to co przeleciało przed kamerą nie przypominało wielkością Boeinga
Ostatnio zmieniony przez Gasper 2007-12-12, 15:16, w caoci zmieniany 1 raz
Z resztą coraz częściej słyszę o imperialiźmie Ameryki. Już nie mówię tu o bushu, ale o jego świcie. Miałem zajęcia z profesorami, którzy od wielu lat siedzą w Afryce i opowiadali o próbach Chińczyków i Amerykanów jakby to położyć łapę na resztkach ropy naftowej, która tam jest. Chińczycy od lat siedzą w Afryce i konsekwentnie budują swoje rurociągi, a Ameryka (znowu pod pretekstem walki z terroryzmem) stara się dopiero tam wkroczyć i odkroić swój kawałek tortu. Jako, że nie mają pieniędzy na kolejne wojny, to próbują mobilizować inne kraje do "walki w imię pokoju na świecie". Między innymi Niemcy, czym niektórzy moi wykładowcy są zbulwersowani. Jak już uda im się wprowadzić wystarczającą ilość sojuszników, to zmienią rząd w interesującym ich kraju na zaufanych sobie ludzi...
Cała sprawa konfliktów w Afryce jest w mediach przedstawiana w innym świetle niż jest w rzeczywistości. Mimo prób mojej profesor, jedna z większych (poważniejszych) gazet niemieckich ani myśli napisać korektę... ba.. nawet zasięgnąć wiedzy u kompetentnych ludzi na ten temat. Wszystkim sterują bogate lobby, które mają wpływ praktycznie na wszystko na tym świecie.
Nie wierzę w to, że Amerykanie nie maczali palców w 9/11. To jest w ich stylu...
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Bardzo ciekawy film.
zastanowiliscie sie jak ta maszynka wyglada w polsce?
jestem na etapie czytania michnikowszczyzny rafala a. ziemkiewicza.
tez daje do myslenia.
a! po poszperaniu troche w internecie, w roznych gazetach oraz po obejrzeniu tego filmu, dochdze do wniosku ze w polsce mamy to samo. a nocna zmiana to nie jest jednak tylko film-komedia stworzony przez oszolomow.
cos w tym jednak jest.
skoro Jezusa nie było itd. to niech mi ktos wyjasni na razie dwie rzeczy(moze pózniej mi sie cos przypomni )
1.z jakiego powodu ktos kto jest normalnym dwudziestolatkiem chodzacym do liceum i ktory do kosciola chodzi od swieta budzi sie pewnego dnia i zapisuje sie do seminarium zeby zostac ksiedzem
2.dlaczego podczas wycieczki szkolnej (wycieczka dzieci po pierwszej komuni sw.) jedna z dziewczynek dostaje szału i trzech dorosłych mezczyzn nie moze jej utrzymac przeciez to jest dziecko ...
co do 11.09 to jestem sklonny sie zgodzic ze amerykanie sami wszystko zaplanowali i to oni sponsoruja i rzadza osama bin adenem
teraz pytanie czy to juz koniec takich akcji czy dopiero poczatek ...
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
skoro Jezusa nie było itd. to niech mi ktos wyjasni na razie dwie rzeczy(moze pózniej mi sie cos przypomni )
1.z jakiego powodu ktos kto jest normalnym dwudziestolatkiem chodzacym do liceum i ktory do kosciola chodzi od swieta budzi sie pewnego dnia i zapisuje sie do seminarium zeby zostac ksiedzem
2.dlaczego podczas wycieczki szkolnej (wycieczka dzieci po pierwszej komuni sw.) jedna z dziewczynek dostaje szału i trzech dorosłych mezczyzn nie moze jej utrzymac przeciez to jest dziecko ...
co do 11.09 to jestem sklonny sie zgodzic ze amerykanie sami wszystko zaplanowali i to oni sponsoruja i rzadza osama bin adenem
teraz pytanie czy to juz koniec takich akcji czy dopiero poczatek ...
Ad. 1 Różne są choroby psychiczne
Ad. 2 Może się naspeedowała
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
ad.1 nie bardzo bo mialem z nim kontakt i całkiem spoko z niego koles
ad.2 widziałem takich na spedzie i nie mieli az tyle sily zeby nie dało sie ich utrzymac pozatym im wtedy chce sie np. biegac wokól mojego bloku a nie uciekac przed krzyzem i woda swiecona zreszta oni wtedy sie niczego nie boja wiec to odpada to było opetanie ...
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
1 ludzki umysł jest bardzo dziwny i dokonuje czasem nie zrozumiałych wyborów.
2 została nawiedzona (!)
Wracając do filmu to osobiście naczytałem się wielu książek na związane z tym tematy , jestem nie wierzący i nie uznaję wyższego więc na soborze nicejskim sprzedano resztę wolności ideologicznej i od tego czasu jest tylko gorzej, ale to moje zdanie. A faktem jest cała historia religijna jest bardzo naciągana i trzeba być ślepym aby tego niw widzieć!!!!!!!!!!! moje zdanie !!!!!!!!
A co do wtc to jestem załamany że tyle czasu minęło od tzw ataku i nic się z tym nie robi , żyjemy w bardzo dziwnych czasach gdzie propaganda jest większa od nazistowskiej a ludzie ślepo wierzą w to co zobaczą w tv. Ech............................