BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
I NICI Z OPERACJI KUTWA!!!!!
Autor Wiadomo
nerwowy46 

Doczy: 13 Lip 2006
Skd: częstochowa
Wysany: 2007-12-07, 17:27   I NICI Z OPERACJI KUTWA!!!!!

WITAM PANOWIE !! !! CI KTÓRZY ODDAWALI KREW NA MOJE KONTO NA PEWNO SIĘ TO NIE ZMARNUJE BO OPERACJA I TAK BĘDZIE W OTWOCKU ALE DO KU.......Y NĘDZY :x :x :x :x ,DZIADY MNIE PRZESUNELI DOSŁOWNIE CZUŁEM ŻE TAK BĘDZIE. ZADZWONILI DO MNIE I POWIEDZIELI ŻE MUSZE JECHAĆ DO WARSZAWY NA BANACHA DO AKADEMI MEDYCZNEJ NA ANDIO TOMOGRAFIE TAKIE BADANIE CO MA OKREŚLIĆ OSTATECZNIE JAKĄ OPERACJĘ MI ZROBIĄ CZY PRZESZCZEP KAWAŁKA TALERZA BIODROWEGO CZY PRZESZCZEP KOŚCI STRZAŁKOWEJ. W MIEJSCE BRAKU ZROSTU .PO PROSTU JUŻ MAM DOSYĆ IDZIE PIĄTY ROK A JA W D...IE JESTEM Z TYM WSZYSTKIM :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-12-07, 17:34   

NIewiem co powiedziec...

Mam nadziejęże jak uda Ci się załatwić to jak najszybciej i że niebedziesz musiał czekać na nowy termin.

Pozdrawiam i trzymaj się;)

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Shreku 

Pomg: 6 razy
Doczy: 18 Kwi 2006
Skd: Warszawa/Hrubieszów
Wysany: 2007-12-07, 17:42   

o kurdę.... nasza opieka medyczna ;/
jak będzie trzeba oddać krew znowu to nie ma sprawy :spoko:

G-R-Z-E-Ś 

Pomg: 2 razy
Doczy: 22 Mar 2007
Skd: Kraków N-H
Wysany: 2007-12-07, 17:45   

No tak to już jest u nas :cry: jak nie zapłacisz to wcale im sie nie spieszy a jak ładnie posmarujesz to wszystko jest odrazu znam to dobrze bo jeździłem z kumplem i pomagałem mu bo szybko potrzebował operacji na kręgosłup .

Więc życzę ci szybkiego załatwienia wszystkich badań i pomyślnej operacji :spoko:

Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA :(

Teraz jest WRANGLER , Cooper S, E81 118i :P

Ostry 

Doczy: 13 Lip 2005
Skd: lewobrzezna warszawa
Wysany: 2007-12-07, 17:49   

Czasami to ja sie nie dziwie ludziom ktorzy wyjezdzaja z Polski i pozniej tam zostaja... <zalamka>

A o krew sie nie martw...bedzie znowu potrzebna to zalatwimy...tylko daj tak z tydzien wczesniej znac zeby zdarzyla zgestniec... :twisted:

Glowa do gory... :beer:

Beti: e-36 328 cabrio "miss"
Beatka: e-32 740 "przyszla miss"

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2007-12-07, 17:53   

Ja sam jeszcze na szczęście nie musiałem korzystać z niemieckiej opieki medycznej, ale moi znajomi owszem. Muszę powiedzieć, że jest zdecydowanie lepiej niż w PL. Człowiek nie musi bez sensu czekać na wizytę u specjalisty i nie musi co chwila płacić.

Nerwowy - współczuję ;/

nerwowy46 

Wysany: 2007-12-07, 18:15   

MAM DZWONIĆ W ŚRODĘ I SIĘ OKAŻE CO DALEJ!!!! I KIEDY!!!!

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-12-07, 19:02   

Wspolczuje ze tak sie stalo, to moze czlowieka dobic jesli czeka sie tak dlugo...
Bede trzymac kciuki zeby sie udalo to jakos szybko zalatwic i bedziesz mial ta opercje juz niedlugo.

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-12-07, 22:48   

kurcze ale pasztet maciek. czy w tym kraju bedzie kiedykolwiek normalnie? kilkadziesiat lat komuny zrobilo swoje.

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2007-12-07, 23:49   

Maciek... w pewnym sensie rozumiem Twoje rozczarowanie ale nie zapominaj ze to nie jet ot tak ze tu cos natna tu dokleja i bedzie OK... nie znam Twojej sytuacji zdrowotnej dokladnie, nie wiem jaki ma to byc zabieg ale nie denerwuj sie niepotrzebnie i nie ponaglaj... a co by bylo jakby zrobili Ci od reki i cos byloby nie tak? operacja to nie obciecie paznokci... wiec panowie troszke luzu...

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-12-08, 10:00   

jaqub, oni juz pięć lat tworzą cos z tą jego nogą. podejrzewam ze gdyby sypnal mega kasą to juz dawno byloby po sprawie.

nerwowy46 

Wysany: 2007-12-08, 11:08   

jakub po wypowiedzi wnoszę ze jesteś lekarzem???? ;/ :wink: czy nie? nie ważne tu nawet nie chodzi o sypanie kasą na tym etapie czeka mnie jedna z dwóch ostatecznych operacji w tym kraju bo przeszczepów od dawców kawałka kości udowej nie robią u nas. więc albo przeszczepią mi talerz biodrowy z mięśniami i naczyniami albo mega trudna operacja przeszczepu mojej kości strzałkowej ze zdrowej nogi w miejsce braku zrostu. oczywiście przeszczep samej kości nie jest problemem tylko podłączenie jej do tętnicy udowej. tu nie daj Boże jak by doszło do zakrzepy to amputacja przy samych jajacach.przez tyle lat mojej kontuzji tyle się o czytałem tyle wiem na temat mojej jednostki chorobowej że zwykły ortopeda czy traumatolog oczu mi nie zamydli ze będzie dobrze.

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-12-08, 12:07   

Maćiek, współczuję z całego serca, mam nadzieje że bedzie dobrze :spoko:

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-12-08, 12:17   

nie poddawaj się! Wszyscy jesteśmy z Tobą! :spoko:

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2007-12-08, 20:42   

nerwowy46 napisa/a:
jakub po wypowiedzi wnoszę ze jesteś lekarzem????

jeszcze NIE... wydz LEK V rok...

nerwowy46 napisa/a:
na tym etapie czeka mnie jedna z dwóch ostatecznych operacji w tym kraju bo przeszczepów od dawców kawałka kości udowej nie robią u nas. więc albo przeszczepią mi talerz biodrowy z mięśniami i naczyniami albo mega trudna operacja przeszczepu mojej kości strzałkowej ze zdrowej nogi w miejsce braku zrostu. oczywiście przeszczep samej kości nie jest problemem tylko podłączenie jej do tętnicy udowej. tu nie daj Boże jak by doszło do zakrzepy to amputacja przy samych jajacach.przez tyle lat mojej kontuzji tyle się o czytałem tyle wiem na temat mojej jednostki chorobowej że zwykły ortopeda czy traumatolog oczu mi nie zamydli ze będzie dobrze.

i o to tylko chodzi... bo jak sam widzisz wiekoszosc mysli ze chodzi tu tylko o kasiore i lapowki... niektore zabiegi/operacje sa obarczone bardzo wysokim ryzykiem (niektore nawet blache zabiegi np wizyta u dentysty moga zakonczyc sie smiercia) i to nie jest takie hopsiup zwlaszcza ze nie jest to zabieg ratujacy zycie wykonywany na szybko od ktorego zalezy przezycie pacjenta...

MACKU zycze Ci szybkiego powrotu do PELNI ZDROWIA ale i duzo cierpliwosci :spoko:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-12-08, 21:15   

jaqub napisa/a:
bo jak sam widzisz wiekoszosc mysli ze chodzi tu tylko o kasiore i lapowki

nie no. nie tylko ....

Shreku 

Wysany: 2007-12-08, 23:28   

kawałek kości w inne miejsce :shock:
Maciek zobaczysz będziesz jeszcze brykał jak młody źrebak :wink:

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2007-12-09, 12:27   

trzymam Maćku kciuki za pomyślny przebieg zmagań ze służbą zdrowia i rzecz jasna życzę ci jak najszybszego powrotu do zdrowia! jak tylko będziesz miał przyjechać do Otwocka odzywaj się...

nerwowy46 

Wysany: 2007-12-09, 15:12   

Ale widzisz Jaqub dobrze cię wyczułem. oczywiście nie mam nic do lekarzy bo prawie zawsze udaje mi się trafić na ludzkich lekarzy,może przez to że łatwo udaje mi się nawiązywać kontakty z ludźmi. ale najlepszymi lekarzami byli by chorzy którzy wyszli z ciężkich chorób.ja już sam myślałem o studiach ale już na starcie jestem skreślony bo będę utykał daj boże (chciałbym utykać ) a jak na razie toczę walkę o utrzymanie nogi.dzięki wam za wszystkie dobre słowa dzięki ze jesteście ze mną w środę dzwonię bo do środy doktor który ma robić mi przeszczep dostanie wynik andio tomaografi i określi jaka mnie czeka operacja. liczę na przeszczep z biodra bo przeszczep strzałki to ostateczna operacja.

Shreku 

Wysany: 2007-12-16, 22:46   

Maćku, i jak z ta operacją?
Ostatnio zmieniony przez Shreku 2007-12-16, 22:47, w caoci zmieniany 1 raz  

nerwowy46 

Wysany: 2007-12-17, 22:26   

Dzwoniłem w poprzednią środę ale jeszcze nie miał ten lekarz wyniku TK.W tąsrodę wyrok!!!!!! W środę mam dzwonić i się dowiem jaka operacja czy z biodra czy z prawej nogi kość strzałkowa,Jak z biodra to w razie niedaj Bozia niepowodzenia zostaje jeszcze jedna czyli ta strzałka jeżeli strzałka to ostateczność. i kutwa nie wiem co dalej robić
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2007-12-17, 22:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-12-18, 00:15   

Znam się tyle na medycynie co Amerykanie na samochodach poniżej 2 litrów ale z tego co wiem z Biologii to udowa ma większe zdolności regeneracjii (pali gume z nami jakiś lekarz??)
3 mam kciuki :spoko:

nerwowy46 

Wysany: 2007-12-18, 11:33   

Tak Ma bo jest największa w szkielecie człowieka ale jak ci ją obnaża,rozkorują z tkanek to jak ma się zrosnąć jak nie jest odżywiana? błąd mądrego pierwszego lekarza co mnie operował, co prawda był ordynatorem i już nie pracuje ale dla mnie żadna to pociecha jak mogę stracić nogę i to w takim miejscu gdzie żadnej protezy nie założysz ,ja pierdziele nawet nie powinienem o tym myśleć a co dopiero pisać ale jak ci lekarze mówią prosto w oczy że mam 50% szans to jak tu być szczęśliwym? ale jak to mówią będzie dobrze tylko ze dobrze miało być już prawie pięć lat temu i co nic tylko :wino: tylko że ja nie piję a może właśnie muszę zacząć bo jak rozmawiam w szpitalu z ziomalami czyli pacjentami to większość wali wódę aż grzmi

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-12-18, 20:22   

Pamiętaj że zawsze mogło być gorzej.
Co prawda ja wszystkie kończyny mam całe ale przez chorobę jaką kiedyś ci mówiłem , po każdej małej bójce po każdym większym upadku , muszę latać na prześwietlenia i wszystkie kości mnie bolą.
Ale nie chce się zgłębiać w narzekanie , pamiętaj że lekarze szczerzy są najlepsi , nie lubię gdy mi mydlą oczy typu wszystko będzie dobrze etc.
Myśl pozytywnie a jest duża szansa że organizm sobie poradzi :wink:

Shreku 

Wysany: 2007-12-18, 21:20   

Maćku zobaczysz będzie wszystko dobrze...
moja krew do Ciebie trafi :wink:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: