Wysany: 2007-12-06, 16:53 Prośba o sprawdzenie E30
Siema!
Pisze w imieniu kumpla którego interesuje to auto http://www.allegro.pl/show_item.php?item=277245521
Ze śląska trochę daleko żeby pojechać i tylko pooglądać wiec mam prośbę czy ktoś z okolic kto ma chwile czasu i nie sprawi to mu problemu mógłby podjechać i to zobaczyć. Czy to w ogóle wygląda jeszcze tak jak na zdjęciach bo te robione są raczej latem. Widać od razu, że auto wymaga wkładu finansowego ale pytanie czy w ogóle warto się za to brać.
Z góry dzięki za pomoc
Trochę mnie to przeraziło Panel konsoli centralnej jest ze starej budy, tylny pas jest bardzo skorodowany, tylne błotniki pordzewiałe czyli nadkola dziurawe. Jeżeli na zewnątrz tak to wygląda to nie chcę wiedzieć jak wygląda to auto od spodu. Moje zdanie................ daj se siana
No ciekawe jak jest od spodu ? bo na zdjeciach to tragedi nie ma i wnetrze nawet ładne,nie podarte fotele itd.Ale na zywo moze wygladc to zupełnie inaczej
dla czego myślisz że jest z wąskiej lampy?? czym się różni??
nie jest ze starej ma regulacje nawiewu do 4 a chodzi pewnie o to że nie ma zegarka bo ma na "szafie" zamaist obrotomierza i ekonomizera , po prostu jest to supre lite wersja czyli golas jak sie masz
Ostatnio zmieniony przez jackx 2007-12-06, 20:13, w caoci zmieniany 1 raz
dla czego myślisz że jest z wąskiej lampy?? czym się różni??
nie jest ze starej ma regulacje nawiewu do 4 a chodzi pewnie o to że nie ma zegarka bo ma na "szafie" zamaist obrotomierza i ekonomizera , po prostu jest to supre lite wersja czyli golas jak sie masz