Wysany: 2007-11-25, 20:51 Hartge "Nova 5" fotki na e36 :)
Herbert Hartge GmbH & CO KG
"Nova 5"
Hartge-Radsatz Nr. 37 39 0495
Vorderachse: Hartge Rad "Nova 5" 8.5 x 19 ET 15
Hinterachse: Hartge Rad "Nova 5" 9.5 x 19 ET 22
mysle ze do wiosny znajde oponki (bede chcial jak najlepsze, moze uda sie NOWE)... blotniki bede musial rozpychac bo inaczej nie wejda... ale jest kilku "FACHOWCOW" ktorzy sobie z tym radza
Jakub no to poleciałes po bandzie.Tu spokojny ,wtrynia sie na fotki z pucharami w tarnowie ,mówi cos o tesknocie do rodziny a tu masz wali sobie 19.Ostro jest .Gratulacje.Wielkoscia zmiażdżysz wszystkie e 36
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Co to za śmieszne autka tam stoi
Fele super Ciekawe jak na e36 beda wyglądać Podzielam zdanie Kamila "Wielkoscia zmiażdżysz wszystkie e 36" Jak bym do togo dopisął, "a wzorem, pozostałe auta"
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
ja mysle ze powinny sie zmiescic bez rozpychania ..
zobaczymy jak bedzie wygladac, swoja droga to ciekawe czy 20" daloby rady do e36 upchac
moze byc ciezko bo mierzylem breytony magic 9x19 Et 19 i 10x19 Et19 z tym ze na oponkach 235/35R19 i 265/35R19 i tyl wystawal niesamowicie... wg moich wstepnych obliczen zeby bylo dobrze trzeba bedzie rozepchac... ale sa "FACHOWCY" w tym temacie
co do 20 tek to moze byc problem z przodem ze wzgledu na mcpersona (tzn talerz na ktorym opiera sie sprezyna)... zeby bylo w miare ok musialaby byc guma 225/30R20 a o nia mega ciezko poza tym przy 19tkach auto zaczyna robic sie "komiczne" tzn tarcza hamulcowa wydaje sie mega malutka... ale moze to tylko kwestia "opatrzenia" i bedzie OK!
moze byc ciezko bo mierzylem breytony magic 9x19 Et 19 i 10x19 Et19 z tym ze na oponkach 235/35R19 i 265/35R19 i tyl wystawal niesamowicie... wg moich wstepnych obliczen zeby bylo dobrze trzeba bedzie rozepchac... ale sa "FACHOWCY" w tym temacie
co do 20 tek to moze byc problem z przodem ze wzgledu na mcpersona (tzn talerz na ktorym opiera sie sprezyna)... zeby bylo w miare ok musialaby byc guma 225/30R20 a o nia mega ciezko poza tym przy 19tkach auto zaczyna robic sie "komiczne" tzn tarcza hamulcowa wydaje sie mega malutka... ale moze to tylko kwestia "opatrzenia" i bedzie OK!
zartowalem - nie ma szans zebys to upchal bez rozpychania
a co do hamulcow - hmm zalozysz od E46 M3 CSL i bedzie lux
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
felgi maja byc na tego sedana co widac kawalek w tle
zdjecia (robione kom) nawet w cwierci nie oddaja wygladu felg... nie jest to typowy german stajla ale chce pojsc troszke inna droga... ale bez obaw... troche za dlugo siedze na tym forum zeby sie zbytnio "wyglupic"
jesli fundusze pozwola to wpompuje jeszcze troche pln'ow w auto i bede staral sie zeby nie odstawal zbytnio w 2008 bo zapowiada sie grubbby sezonik
fele masakra teraz to dopiero będzie mega twardo ciekawy jestem jak to będzie na aucie wyglądało bo do ciemnego koloru to na bank było by pięknie ale do tego złotka pewnie też źle nie będzie
dzis troszke wczesniej wrocilem do domku z zajec i jako ze nie chcialo mi sie bardzo spac... to wymyslilem sobie zajecie
nawoskowalem dwie feleczki... "gwiazdy" sa w stanie niemalze idealnym jedynie ranty maja troszke zadziorkow (tylne sa gorsze) ale jesli wszystko pojdzie po mojej mysli ranty pojda w polerke i bedzie ok...
[ Dodano: 2007-12-20, 12:59 ]
swieta ida trzeba robic porzadki wiec znalazlem sobie wymowke :mrgreen2:
jak widac na fotkach z upchnieciem problemow nie bedzie :mrgreen2:
predzej ja moje 10x17 w seryjnych nadkolach upcham niz ty to ale tak czy tak - powodzenia jesli bedziesz rozpychal blotniki to juz bede wiedzial do kogo sie zwrocic
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
to sa tylne zaglowki tyle ze z cabrio (fajne bo wieksze)... kupilem przednie grzane sportsitze i tylne zaglowki z M3 cabrio w banan skorce a reszta byla obszywana... teraz widze ze musze chyba jeszcze tylna polke obszyc...