Wysany: 2007-11-22, 15:08 e34 miało jakiś facelifting?
witam mam takie oto pytanie czy e34 było jakoś modernizowane przez lata produkcji? Co zmieniono? Jakie wersje miały szeroki gril a jakie wąski ? Dzięki z góry pozdro
Miało. Szeroki grill miały wszystkie V8 i pozostałe modele z końcówki prodkcji (chyba od 94r- te z 95r na pewno). Inne są w nich też lusterka i maska. Kierownica z airbagiem była pod koniec mniej więcej taka jak w e39. Po lifcie montowali też airbag pasażera. Spotykane były też kierunki w błotnikach. Więcej różnic nie pamiętam.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-11-23, 20:14
stekmen napisa/a:
e34 520 z 93r ma miec waski gril szeroki dopiero od maja 94r
Bartek na niektórych forach piszą, ze szeroki grill mozna było mieć za dopłatą do mniejszych silników przed majem 1994... ale to wiadomość niepotwierdzona...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Dzięki dużo mi pomogliście szukam e34 i nie chce trafić na jakiś ewidentny przekręt z nadwoziem. Na allegro jest dużo właśnie 5 z wąskim grilem a lusterkami z e36 myślałem że są jakieś bite czy coś kojarzyło mi się, że po lifcie był szeroki gril tylko i lusterka z e36. Dzięki raz jeszcze pozdro