Właśnie Casus, żeby potem nie było że musisz bete sprzedać
i kupić np. reno
spoko. jestem w trakcie negocjacji jesli chodzi o mały mod w mojej furze
tzn jeszcze sam nie jestem pewien tego moda ale lepiej sobie juz przyklepac jakby co
Jeśli jesteś pewien na 100% to....
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Heh Casus kto by pomyślał że będziesz rozważał montaż N2O dla taksiarzy
Nic tylko gratulowac i cieszyc sie Twoim szczesciem ... Pamietaj ze bezpowrotnie odejda czasy picia voody z kolegami, robienia swinstewek z kolezankami, baletow od piatku do niedzieli .. Teraz tylko rodzina dom i spokojna starosc ... pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Pamietaj ze bezpowrotnie odejda czasy picia voody z kolegami, robienia swinstewek z kolezankami, baletow od piatku do niedzieli .. Teraz tylko rodzina dom i spokojna starosc ... pozdro
to zalezy kto bedzie "glowa" domu jak Casus nieda sie zabardzo owinac dookola palca to troche swobody zostanie
gratulacje
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
Jesli jestes w 100% pewien to wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!!
A po slubie to zalezy z kim bedziesz... mój sasiad ozenił sie po roku chodzenia majac 20 lat (nie było wpadki). Zona 3 lata od niego starsza pracuje w banku, jest spoko... wozi go naje*** na i z melanży... "nie bede mu bronic spotykać sie z kolegami... bez sensu zeby kłamał , kombinował, albo był nieszczesliwy..."
Szkoda ze tak daleko ten slubek bedzie
PRZEDSTAW BEEMKOWEJ RODZINIE PANNE MŁADĄ!!!
Ja jestem z laska 4,5 roku i nawet przez głowe mi takie cos nie przechodzi... za duzo madruje i wydziwia...
ŻYCZE WAM WSZELKIEJ POMYSLNOSCI!!!
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Melis 2007-11-21, 09:41, w caoci zmieniany 1 raz