Hmmmmm, no z tego co ja wiem, to grupę "O" może przyjąc każdy. Czyli , np. ja mam b+ i jak będę potrzebowała krwi, to "O" mogę bez dwóch zdań przyjąć. Ale jeżeli osoba z grupą "O" będzie potrzebowała krwi, to już niekoniecznie, bo może otrzymac właśnie tylko "O". I nie ważne czy + czy - .
Nie mówimy o przyjmowaniu krwi "O" tylko osoby, która ma ma grupę krwi "O", a to jest różnica.
TAK JEST CHODZI O TO A ŻEBY W OGÓLE ODDAĆ JA POTRZEBUJĘ ORH+ ALE KTOŚ JAK ODDA NP .ARH- BRH+ NIE MA TO W TYM PRZYPADKU ZNACZENIA CHODZI O TO ŻE JAK MNIE JEST POTRZEBNA KREW ORH+ TO ŻEBY UZUPEŁNIĆ STANY MAGAZYNOWE BO NA PEWNO W GŁÓWNYM PUNKCIE KRWIODAWSTWA W WARSZAWIE JEST TA GRUPA KRWI ALE DLA MNIE POTRZEBA PONAD LITR WIĘC STANY MAGAZYNOWE MUSZĄ BYĆ UZUPEŁNIONE. PO PROSTU POLSKA
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STOKROTNE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE KOLANO JEST PROBLEMEM TYLKO KOŚĆ UDOWA KTÓRA SIĘ NIE ZRASTA JUŻ OD PONAD CZTERECH LAT A CO DO PALENIA GUMY PEWNO ŻE TAK JAK NAJBARDZIEJ ALE AUTOMATEM??? JESZCZE RAZ CI DZIĘKUJE
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Panowie po stokroć dzięki ,po prostu dzięki waszej ofiarności na pewno nie spadnę czyli nie zostanę przesunięty z tego zabiegu. Być może będę miał internet w szpitalu i laptopa to od razu po operacji piszę jak poszło jeszcze raz SHREKU i UBOCIKU DZIĘKI :prosze:uściskam was i przytulę na jakimś zlocie
panowie>>jasno i wyrażnie>>moge oddać w innym mieście
Pytam bo gdyby jakiś druczek poczta przepiła to troche kicha
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
widze ze juz po akcji w razie potrzeby wal na fon rzadko mam czas na forum. Juz kiedys oddawalem krew dla osoby, ktora miala operacje w Gdansku (oddawalem w Toruniu) i nie bylo problemu. trzymam kciuki kolego i rychlo wracaj do zdrowia!!!
Dzięki jeszcze raz za wsparcie UBOTT dam znać jak będzie już po operacji ,jak mnie po stawia na nogi ,bo po tym będzie wiadomo czyli po spionizowaniu jak do siebie dochodzę!ale coś czuję że nie będzie tak kolorowo bo za krótki okres między operacjami ale głęboko wierzę że właśnie po tej operacji zacznę się zrastać i żyć z mniejszym bólem. Jeszce raz dziękuję za paliwo w postaci KRWI
[ Dodano: 2007-11-22, 10:57 ]
Ubott i Shreku Dzięki wam jeszcze raz za krewke kwitki doszły
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2007-11-22, 11:59, w caoci zmieniany 1 raz