urbi, tylko spokojnie! mysle ze kazdy juz pracuje nad obrobka filmow i zdjec i zasypie nas juz wkrótce deszcz zdjec . ja zaraz biore sie za ogladanie tego co nagralo sie na moja kamere.
JEZELI KTOS MA ZDJECIA LUB WIDEO TO DAWAC DO MNIE ALBO DO CASUSA!!!!!!!
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
Ostatnio zmieniony przez lokiecgb 2007-11-11, 13:00, w caoci zmieniany 2 razy
My dojechalismy wczoraj.....dzisiaj o 2 rano Meeeega zabawa na torze
zaraz beda zdiecia Jamesa 518i pokazalo klase, jadac 210km\h po autostradzie i na torze, latajac bokami
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Proźba do wszystkich uczestników Jesiennego Spotkania Fanów BMW na torze w Wyrazowie k\Częstochowy. Jeśli ktoś robił jakiekolwiek zdjęcia na tym spotkaniu i sa w wysokiej rozdzielczości to proszę mi wysłać na maila. Głownie chodzi mi o fotki na ktorych znajduje sie jak najwięcej Beemek, ale mile będą widziane też inne zdjęcia. Z góry serdecznie dziękuje.
Proźba do wszystkich uczestników Jesiennego Spotkania Fanów BMW na torze w Wyrazowie k\Częstochowy. Jeśli ktoś robił jakiekolwiek zdjęcia na tym spotkaniu i sa w wysokiej rozdzielczości to proszę mi wysłać na maila. Głownie chodzi mi o fotki na ktorych znajduje sie jak najwięcej Beemek, ale mile będą widziane też inne zdjęcia. Z góry serdecznie dziękuje.
pp100, a masz takie foto aby obejmowalo jak najwiecej bawarek? wlasnie czekam na wyniki. mam je dzis dostac. ale jak nie dzis to jutro.
mam własnie dzisiaj dostałem fotki
tylko musze poprzebierać te lepszej jakości i zaraz zaczne ci wysyłac,tylko niewiem ile zdąże bo zaraz spadam do pracy na 2 zm
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
Ostatnio zmieniony przez pp100 2007-11-12, 12:56, w caoci zmieniany 1 raz
Imrezka udana , zaj... atmosfera pogoda mrozna spora frekwencja ogolnie czad Wielkie podziekowanie za zorganizowanie zlotu dlla Piotrka i Dominika i dla przyjaciol i rodzinki Dominika
Oto moja niunia na zimowym kole w zimowym akcencie przed wyjazdem na wyrazów
Dominika furka
Macka e46 1miejsce w czasowce
oj, wreszcie ochlonelismy po tym spocie. przygotowanie spota wiele nas kosztowalo wysilku, czasu i wogole. ale oplacilo sie, ludzie dopisali, w dodatku wszystkim sie podobalo a przeciez o to wlasnie chodzilo.
gdy obudzilem sie w sobote o godzinie 6.50 wyjrzalem za okno i zalamalem sie. wszystko pokryte bialym puchem. pomyslalem sobie: totalna klapa. dodatkowo od dominika doszedl do mnie mms na ktorym bylo jego podworko i tez bylo mnostwo sniegu. no trudno, pomyslalem ze najwyzej bedziemy tam sami. pojedzdzimy po torze, zjemy pare kg kielbasy, zmarzniemy na kosc i rozjedziemy sie do domow. na torze w yrazowie zjawilem sie o 8.30. akurat jak tam jechalem juz wyskoczylo slonce wiec nadzieja na udany spot odzyla na nowo. tor nie wygladal tragicznie, byla coprawda na nim cienka warstwa sniegu ale ogolnie bylo ok. w dodatku caly czas swiecilo slonce. za chwile dojechal dominik oraz jego brat. wiec juz nas bylo trzech. zawsze cos. poprawilismy oponki na torze, ustawilismy parasole ktore dowiozla iwonka, rozstawilo sie grill i pozostalo nam tylko czekac.
okolo 10.30 zaczely sie zjezdzac pierwsze beemki. odetchnelismy z ulga, cos sie zaczyna dziac. nim sie obejrzelismy na teran toru w wyrazowie zjawilo sie prawie 70 autek marki BMW. bylem w szoku! i to ciezkim! do jazd po torze na czas, treningu driftu oraz turnieju driftu zglosilo sie az 23 kierowców oczywiscie wraz ze swoimi beemkami. po probie toru oraz krotkiej odprawie zaczela sie jazda.
oto wyniki oraz zwyciezcy poszczegolnych konkurencji:
Proba sprawnosciowa w Klasie A / do 2000ccm /
1. Tomasz Mirosław E34
2. Dominik Flak E36
3. Paweł Deloch E36
Proba sprawnosciowa w Klasie B / powyzej 2000ccm /
1. Maciej Telenga E46
2. Michał Zawisza E46
3. Piotr Prauza E30
Turniej Driftu
1. Zdzisław Głuś E30
2. Krzysztof Urban E30
3. Marcin Maślanka E30
Na torze chodzilo glownie o dobra zabawe i mysle ze wszyscy sie dobrze bawili, nie tylko sami zawodnicy ale i widzowie tez.
Jeszcze raz wielkie podziekowania od dominika i odemnie dla Macka oraz Poldka za pracę w punkcie pomiaru czasu, dla Daniela ktory pelnił role gonca i oczywiscie dla Iwonki, Gabrysi oraz Dominiki za przepyszne kielbaski, herbatki, kawki i zawsze szczery usmiech. Bez nich ciezko byloby cokolwiek zrobic.
A oto mala porcja fotek.
jedna ze skladowych mini bufetu
urocza obsluga bufetu choc zdekompletowana. pewnie dominika tyrala w tym czasie.
organizatores podczas rozdania dyplomow oraz nagrod dla zwyciezcow czasówek
bywaly i ciezkie warunki, no ale to nie byl spot dla mieczakow
dzień dobry
Kilka moich zdięć Niech mi ktoś spróbuje powiedzic ze 518i nie jedzie Urbi męczy ten swój taboret 518i - nie dosc ze jezdzi to jeszcze bokami lata Temu koledze bardzo dobrze szło - chwała mu za to kolejny odcinek 518i - "Wejscie krowy" JW - odcinek 247 - Wiatr z pupy Mecenas z Vabików - bardzo ładnie mu szło, ale mial tez czym polatac - M52 pod maską Alexiliemu też bardzo dobrze szło
A co zrobic z filmikami
Ciąg dalszy nastąpi
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
Ostatnio zmieniony przez lesiek 2007-11-12, 19:57, w caoci zmieniany 1 raz
i tak to właśnie było a kto nie dojechał niech żałuje
czy ktoś ma zdjęcie ze skarpy żeby było widać cały tor?
myśle że ekipa z krakowa dojechała cało na holu i dyfer juz wymieniony! kolegów z RUDY TEŻ POZDRAWIAMY! połamaliście tylko miske olejowa czy cos wiecej?
_________________ KLATKI,WAJCHY,SWAPY I INNE ......
Ostatnio zmieniony przez lokiecgb 2007-11-12, 22:36, w caoci zmieniany 1 raz