Może być problem z odsadzeniem. W e34 jest ET 20, a w E36 chyba ET42.
Na 100% z e36 nie pasuja do E34 (bez zabawy w dystanse), ale w drugą stronę nie jestem do końca pewien. Stalówek do E36 jest od pyty.
Aha Paweł, mówili na TVN 24 że kupiłeś kebaba. Prawda to czy plotki
pozdro
sie ma
ja mam zimówki aluminiowe oryginalne z BMW serii 5, ale wygladają jak stalówki mają 6,5 cala i ET13 - na nich gumy 205/60/15 i w poprzednim E36 z seryjnymi błotnikami i gleba ok -40 tył przycierał delikatnie przy 4 osobach. Inna sprawa że 5 ma większą średnice otworu centrującego i potrzebne są pierścienie centrujące żeby nie było bicia.
Ja mam dwie stalowki 15" z e34 do tryania na tyl. Gleba dosc sensowna ale zadnego bicia czy obcierania nie stwierzilem. Fakt nie jezdze w 5 osob bo to coupe ale tak czy owak problemow nie ma. Ja bym wsadzal jak nie masz duzej gleby to po prostu nie bedzie problemu.
miroll a jaką masz serokość tych stalówek ? jakie opony? jakie et? jedno koło drugiemu nie równe, ja mam alu z E39, stalówki mają pewnie inne parametry
miroll a jaką masz serokość tych stalówek ? jakie opony? jakie et? jedno koło drugiemu nie równe, ja mam alu z E39, stalówki mają pewnie inne parametry
Kapec 205x50 chyba , parametry felgi trzebaby sprawdzic na realoem ale mi sie nie chce Tak czy owak widze duzo e36 na feldze z e34 stalowej wiec chyba tragedii z tym nie ma.
no własnie masz jakis portret tego zestawienia na aucie
Za pare dni odbieram auto od lakienrika - oddalem auto wlasnie z takim zestawem na stalowkach do malowania. Jak bede mial juz u siebie to Ci strzele foty.