Dlaczego w reklamie alfy 159 "kłamstwa" mają nr 118, 320, 525, 630 i 750?
Wg mnie to oczywista sugestia do modeli BMW. Brudna kampania reklamowa? Co na to BMW?
_________________ E30 325e
naprawiać, czy ściągnąć taką samą z niemiec?
Znalazłem taką reklamę, i jedyne co mi się skojarzyło z BMW to kłamstwo nr 335, innych się nie dopatrzyłem, albo polska wersja tej reklamy ma inne numery.
Dobra kampania co wy chcecie , im wiecej będą się żreć miedzy sobą tym lepiej dla konsumentów (czyli bbogatsze wyposazenia etc).
Bo tak to później jest jak ostatnio koledze poleciłem jako autko do 40 tysi e46. A on mi pisze na gg "ejjj ale on w wiekszosci maja szyby z tylu na korbki"
Ja na miejscu koncernu spaliłbym się ze wstydu
Nie zrozumieliście wymowy tej reklamy. Chodzi o błahe wymówki dla których klienci kupili to auto. A prawdziwym powodem było to, że się im się po prostu podobało bo jak twierdzi w podtekscie autor reklamy jest ono dla nich "piękne". W takim wypadku cyferki numerujące wymówki nie grają chyba żadnej roli. A włosi i tak mają lepszą stylistykę od bmw.
Mnie się akurat alfa nie podoba, ale kwestia gustu. W polskie telewizji jest taka sama reklama i na mnie działa akurat odwrotnie znaczy trzeba znaleść jakikolwiek argument żeby kupić alfę
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-10-22, 22:29
Mi alfa tez nie leży ... niektóre detale mają OK, ale linia mi się wogóle nie podoba.
A co do reklamy to najwyraźniej miały być losowe liczby odpowowiadające klamstwom, ale gość który wymyślił ta reklamę był prawdopodobnie fanem BMW a szefowie tego nie skumali i zatwierdzili reklamę hehehehe
Możliwe, poza tym model z tej reklamy to odgrzewane mięso, 156 w innej bryle nadwozia. Jestem zdania że stylistyki sie nie poprawia. Jak już to tworzyć nowy projekt. Ludzie od liczenia pieniążków jednak tego nie rozumieją.
a mnie się alfa podoba, 159, 166, 147 pierwszej generacji reszta duzo mniej, jednak są to samochody trochę zbyt awaryjne żeby skusiły mnie do kupna jakieś niby sugestie że BMW jest be
włosi rzeczywiście robią auta z polotem, w niemczech za to dość surowe