BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: center
2007-10-14, 16:59
polska policja !!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????
Autor Wiadomo
driver 
marcinek

Pomg: 1 raz
Doczy: 22 Sie 2007
Skd: garwolin-wiazownaWOT
Wysany: 2007-10-14, 11:01   polska policja !!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

wczoraj mialem male starcie z nimi od razu mowie ze przekroczylem predkosc a oni od razu ze dowod do zabrania za szyby przednie bo przyciemnione (najslabsza folia - nawet bezbarwna niemozna ) czy w polsce ludzie z kasa moga miec tylko przywileje i czarne wrecz szyby ?? ??????? przyciemniajac wiedzialem o tym.Powiedzcie co to za kraj ?

sprzedam kanape tyl europa welur do e39
oraz fotel pasazera .

alexil 

Pomg: 11 razy
Doczy: 24 Gru 2006
Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-10-14, 11:16   

Wszystko zależy od tego na kogo trafisz. Widocznie trafiłeś na kretyna i to wszystko. Faktem jest jednak, że do szyb przyciemnianych folią raczej się czepiają (PioterW kiedyś mi odpowiadał jak przy nich zdzierał....).

Pozdrawiam

driver 
marcinek

Wysany: 2007-10-14, 11:23   

tak tez kazali mi zrobic ale jakos ublagalem i na sciemnialem ale i tak to kraj bez zasad dla sszarego czlowieka a tym bardziej jak zobacza BMW !! !!!!!!!!!!! BMW za bardzo przyciaga wzrok ich nosze sie z zamiarem sprzedazy az mi szkoda ( milem 80km/h - a powinno byc 50 km/h i brak pasow) 300 zeta i 8 punktów slabo co !! !!!!!!!!!!!!??????????????

oraz fotel pasazera .

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-10-14, 11:25   

Miałeś po prostu pecha ale żeby zaraz sprzedawać auto to przesadzasz

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

marvin-86 
Częstochowa

Doczy: 26 Lis 2006
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-10-14, 11:30   

przepisy sa przepisami jest zakaz foli na przednich szybach to jest i koniec predkosc tez przekroczyles i dostales mandat norme z taryfikatora zlamales przepis z folia i maja prawo ci zabrac za to dowod i tyle przepisy mozna lamac ale musisz sie liczyc z tym ze zostaniesz zlapany i ponieszesz konsekwencje jak ci beemmka nie pasuje kup sobie clio yooo (bez żaluzji) :lol: :lol: :lol:

driver 
marcinek

Wysany: 2007-10-14, 11:42   

:( moze pochopna decyzja ? Ale taki kraj .Jak masz kase to mozesz jezdzic z szybami czarnymi jak smola .Jak zrobisz dla bezpieczenstwa to od razu zzabieraja dowod.A JAK CI SZYBE ZBIJA I WYJMA RADIO TO DOBRZE BO NIKT NIE SZUKA BO NIEWIEDZA JAK I GDZIE !! !!!!!! DLA MNIE BARANY I TYLE WRACA PANSTWO KOMUNY NIC CI NIE WOLNO TO PO CO AUTO KUPOWAC ?? ???? UKRADNA CI A ONI POWIEDZA ZE NIEMAJA SRODKOW JAK JESTES BIEDAK, NIEMAM SLOW DLA TEGO KRAJU WIECEJ POWINNI POSTAWIC FOTORADAROW I ROWEREM PRZEKROCZYSZ to zabiora ci karte i mandat dostaniesz . pozdrawiam !! !!!!!!!!!! :(

[ Dodano: 2007-10-14, 11:44 ]
marvin-86 napisa/a:
przepisy sa przepisami jest zakaz foli na przednich szybach to jest i koniec predkosc tez przekroczyles i dostales mandat norme z taryfikatora zlamales przepis z folia i maja prawo ci zabrac za to dowod i tyle przepisy mozna lamac ale musisz sie liczyc z tym ze zostaniesz zlapany i ponieszesz konsekwencje jak ci beemmka nie pasuje kup sobie clio yooo (bez żaluzji) :lol: :lol: :lol:

nie chodzi o t ze nie pasuje bo to super auto !! !!!!!!!!!!!!!!!!!

oraz fotel pasazera .

High-Tech 
///HTT

Pomg: 2 razy
Doczy: 12 Lis 2005
Skd: Modlin Twierdza
Wysany: 2007-10-14, 11:47   

Ja miałem inną akcję ostatnio.

Jadę na oświetlonym moście, wziąłem GSM w łapę i chcę dzwonić do kumpla. Jadę ok.100 przy ograniczeniu 50. Ciemno, 22.00. Widzę, że :cenzura: daleko z tyłu autko w moja stronę. PRZECZUCIE. Komórka na deskę, prędkość do 50, paski itp. Jadę kilkaset metrów - dojeżdżają. BINGO - POLICJA. Zadowolony jadę 50 jeszcze 1,5 km. W końcu kogut, syrena. HALT. Pan wysiada do mnie dopiero po minucie i zaprasza do radiowozu.

Siedzę w astrze - nawet światełka nie zapalili.

Nie czepiali się felg - 4x9 cali, kierownicy też nie - raid itp...

PRĘDKOŚĆ - pokazuje mi zwykłą suszarkę co z drogi się strzela i mówi 105 km/h.

ZBARANIAŁEM.

Mówię jak wy tą suszarkę strzelacie do mnie podczas jazdy. Skąd taka prędkość, chyba, że z naprzeciwka kogoś ustrzeliliście i wam się prędkości zsumowały /jest się inżynierem radiokomunikacji na PW w końcu/.

Zero gadki. Tylko ciągle powtarzane - "no to co robimy p.Kamilu".

G Ó W N O !

Zkorumpowane mendy starają Ci się wcisnąć, że czarne to białe.

Powiedziałem, że nie wezmę mandatu.

Policjant się oburzył i wykrzyczał - "Żegnam, do zobaczenia w grodzkim".

Paradoks, nie dałem się naciągnąć, ale teraz muszę udowodnić jak było.

W mojej sprawie narazie cisza. . . zobaczymy jak będzie.

OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH pseudo POLICJANTÓW.
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2007-10-14, 11:49, w caoci zmieniany 1 raz  

driver 
marcinek

Wysany: 2007-10-14, 12:31   

i to jest wlasnie polska ?? ????? zero zrozumienia . 21.X.2007 nie ide bo niema po co !! !!!!!!!!!!!!! :?

oraz fotel pasazera .

lolejko 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 23 Wrz 2007
Skd: Kozienice
Wysany: 2007-10-14, 12:37   

High-Tech jestem ciekawy jak ta sprawa sie potoczy! Opisz to na forum!

High-Tech 
///HTT

Doczy: 12 Lis 2005
Skd: Modlin Twierdza
Wysany: 2007-10-14, 13:13   

Hehe, a jak się może potoczyć.

Dwaj policjanci i ja.

Jeśli przyjdzie wezwanie to się zobaczy.

Ale weź tu udowodnij cokolwiek. Powie Ci taki, że stał za/przed mostem i co zrobisz?

Komu uwierzą!?

Ale i tak nie mam nic do stracenia. Po prostu wiem, że to co zrobili to było przegięcie i próba naciągnięcia. POLICEMAN po prostu chciał w łapę i żałuję, że w komórce nagrywania nie włączyłem. Miałbym wtedy dowód na to, jak przebiegał i w jakich warunkach - pomiar prędkości. Następnym razem postaram się być bardziej przytomny.
Hehe. W szoku byłem jak mi z tą prędkością wyskoczył, aha - no i bałem się, że się może czepią kierunków, felg, silnika, kiery.

pozdro

Pawel735 

Doczy: 19 Sty 2006
Skd: Biłgoraj
Wysany: 2007-10-14, 15:56   

Jak ten durny debil mógł strzelać ze zwykłej suszarki do Ciebie jadąć samochodem ?
Przecież ten radar nie nadaje się do czegoś takiego.To radar do pracy statycznej.
Ten kretyn strzelająć ze zwykłej suszarki nawet nie zdaje sobie sprawy że istnieje coś takiego jak współczynnik załamania fal spowodowany przednią szybą więc automatycznie jego pomiar jest nieważny - chociaz i tak nie mogl go wykonac zwykłą suszarką z jadącego samochodu.

Jeszcze moze sie okazac ze ten idiota będzie odpowiadał za nieprawidłowe uzycie radaru - zabiorą mu uprawnienia :)

Fakt faktem przepisy sa przepisami i Cię kolego nie bronię.Miałes folię na szybach, jechałeś za szybko - mandat się należy ale powinni Ci udowodnić Twoje przekroczenie a takim pomiarem jak on zrobił to może go sobie o dupe wytłuc.

PS.Polskiej policji nienawidzę.Poza nielicznymi wyjątkami to banda wykolejeńców i nieudaczników, którzy myślą, że są ponad prawem.Jedyne co potrafią to wlepić kierowcy malucha mandat za to że nie ma gaśnicy.Ch.....j im w d.....e
Pan władza jest uprzejmy
Pan władza ma pistolet
Mozę strzeli mi w plecy za to, że tu z piwem stoję
Ostatnio zmieniony przez Pawel735 2007-10-14, 16:02, w caoci zmieniany 3 razy  

maaaad 

Pomg: 19 razy
Doczy: 28 Gru 2006
Skd: Turek
Wysany: 2007-10-14, 16:55   

marsel2279 napisa/a:
tak tez kazali mi zrobic ale jakos ublagalem i na sciemnialem ale i tak to kraj bez zasad dla sszarego czlowieka a tym bardziej jak zobacza BMW !! !!!!!!!!!!! BMW za bardzo przyciaga wzrok ich nosze sie z zamiarem sprzedazy az mi szkoda ( milem 80km/h - a powinno byc 50 km/h i brak pasow) 300 zeta i 8 punktów slabo co !! !!!!!!!!!!!!??????????????

O co Ci chodzi? Złamałeś przepisy to powinieneś dostać w dupę i tyle. Po co tyle krzyku?

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2007-10-14, 16:59   

nie bede uzywal slow obelzywych na tym forum chociaz w takich wlasnie tematach mam na to bardzo wielka ochote..
nie mierzcie wszystkich jedna miarka, to ze jezdzicie bmw nie swiadczy o tym ze jestescie debilami(jakich wielu w beemkach), dresami(to samo), polmozgami itd..
rownie dobrze mozna napisac ze wszystkie kobiety to (kobiety z najstarszego zawodu na swiecie) bo takie na swiecie sa...prosze was..
i skonczcie z tym obrazaniem ludzi, nie znacie ich a jedziecie po nich jak po starych znajomych..juz nie bede mowil o szacunku bo to jak grochem w mur..

mgr inż. Jędrek ;)

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: