Wysany: 2007-09-20, 19:09 Cena felg u naszych sasiadow ???
Moze i to glupie pytanie ale ile trzeba dac za felgi do renowacji u naszych sasiadow np. RH ZW1 czy OZ MITO Planuje kupic jakies w tym stylu a w polsce znalesc jest bardzo ciezko Jaki to jest koszt kupienia i sprowadzenia ? ZA odpowiedzi bylbym bardzo wdzieczny
ps. chodzi mi o 17 o szerokosci na tyl 10 cali przod 9 czy 9.5 czy 8.5:)
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-09-20, 19:39, w caoci zmieniany 2 razy
trzeba poszukać pogadaj z barabusem on kupuje na ebay.de czasami jakieś graty a co do naszych reali trzeba szukać na allegro czasami można coś oblukać ja osobiście znalazłem
RH ZW1 4x100 ET60 8Jx17 po dobrej kasie
a co do OZ Mito to były ostatnio na allegro za grosze
Bogus ebay.de ogladam czesto ale ja nie kumam niemieckiego ani troche i nie wiem czy cena pokazywana to za sztuke czy za komplet i ciezko jest znalesc szerokosci 10cali
podlacze sie pod temat.jesli chcialbym kupic te felgi czy musialbym robic cos z nadkolami bo z tego co zroumialem tylnia felga 10cali po zastosowaniu dystansow ma tylko ET10?!
pozdro
a co do OZ Mito to były ostatnio na allegro za grosze
tak ale te nie mialy wcale rantu a mito z rancikiem 1,5 -2cm to straszna porazka za oz z mozliwym rantem i dobrym et trzeba zaplacic od 2000 w gore, a tak apropo ja mam mito wiec juz nie kupuj jeden zgred z z ozetami na forum wystarczy
jak myslicie za rh zw1 17 szerokosc 10 cali iel trzeba dac za nie zmieszcze sie w 2tysiacach za nie ??do renowacji ?
[ Dodano: 2007-10-09, 06:11 ]
CZY MOGLBY KTOS MI BLIZEJ POWIEDZIEC COS O TYCH FELGACH http://cgi.ebay.de/Hamann...1QQcmdZViewItem
Jestem zainteresowany kupnem i jak sadzicie za ile pojda aha i jak z przysylka???
ZA ODPOWIEDZI WIELKIE DZIEKI
jak myslicie za rh zw1 17 szerokosc 10 cali iel trzeba dac za nie zmieszcze sie w 2tysiacach za nie ??do renowacji ?
[ Dodano: 2007-10-09, 06:11 ]
CZY MOGLBY KTOS MI BLIZEJ POWIEDZIEC COS O TYCH FELGACH http://cgi.ebay.de/Hamann...1QQcmdZViewItem
Jestem zainteresowany kupnem i jak sadzicie za ile pojda aha i jak z przysylka???
ZA ODPOWIEDZI WIELKIE DZIEKI
Koszty wysyłki są spore, kiedyś interesowałem się dystansami na niemieckim ebayu. wysyłka w niemczech kosztowała 3.90 euro a wysyłka do polski 37 euro. Czuje się europejczykiem
Przesylka jak przesylka ale wiesz moze cos o tych felgach bo ja kompletnie nie czaje niemieckiego ;/Aha i jeszcze cena felg to jest za komplet wylicytowany i czy one sa uszkodzone???
Ostatnio zmieniony przez boss881123 2007-10-09, 18:55, w caoci zmieniany 1 raz
Przesylka jak przesylka ale wiesz moze cos o tych felgach bo ja kompletnie nie czaje niemieckiego ;/Aha i jeszcze cena felg to jest za komplet wylicytowany i czy one sa uszkodzone???
Felgentyp:
Aluminiumfelge
Lochkreis: 120 -rozstaw śrub
Felgenbreite: 10J -szerokość felgi
Felgenhersteller: OZ - producent
Zollgröße: 17 Zoll -średnica
Felgenaufbau: zweiteilig -rodzaj felgi (dwuczęściowa)
Einpresstiefe (ET): 17
Lochzahl: 5 -liczba otworów na śruby
Artikeleigenschaft: Gebraucht -stan- używane
orig.Hamann Tuning Felgen von OZ hergestellt.
oryginalne tuningowe felgi firmy OZ
Die Felgen sind neu poliert und der stern in einem super Bronce Gold lackiert.Die Felgen sind in einem absolut top Zustand.
Felgi są świeżo polerowane i środki pomalowane na złoto. Felgi są w absolutnie super stanie.
Die Grösse der Felgen lautet.
Rozmiary felg.
10 x 17 ET 19 hinten - tył
9 x 17 ET 6 vorn -przód
Die Felgen sind zu fahren auf E 31,32,34,36,38. Ein Gutachten liegt leider nicht vor.
Felgi możliwe do zamontowaniea w E 31,32,34,36,38. Brak papierów abe (potrzebne do wbicia w brief)
Versandkosten: -koszty przesłki
Nach Polen -- Nicht angegeben do polski--nie wysyła
ogólnie trzeba by było napisać do gościa czy ewentualnie mógłby wysłac do polski. Przypuszczam że musiałbyś sprawdzić ile taka przesyłka do polski kosztuje np. przez DHL
Najczęściej niemcy sie nie godzą na wysyłkę za granicę bo nie chce im sie za tym chodzić i boja sie o kasę, także musiał byś mu zapłacić przelewem z góry i czekać na paczkę.
jak mozecie to wrzucajcie jakies 3taigle (3 czesciowki) w dobrych cenach z allegro i ebay... jak sami nie korzystacie to moze ktos wyrwie w dobrej monecie
do kebabow mus jest miec 3 czesciowki przod 9x17 a tyl 10x17 z et od 5tki
to nic Ci nie da...
bo fotki w aukcji sa 8.5 i 10calowek a 7.5 nie bedzie miala prawie wcale rantu wiec to ze bedzie wystawac bo daniu dystansow nie jest rownoznaczne ze bedzie kozak wygladac... jakby to byl zestaw 8.5 i 10cali to juz dawno by poszly nawet za wiecej
Macie racje to taki trik ktos zrobił po za tym są podobne ale to jednak nie oz- ty są.Te oz ze złotymi srodkami to masakra.czy ktos może chce kupic odemnie te hamany.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW