BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
problem z policją..rpszoe o jakies podpowiedzi
Autor Wiadomo
LuKaSzQ18

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Tłuchowo
Wysany: 2007-09-28, 21:19   problem z policją..rpszoe o jakies podpowiedzi

Witam koledzy mam taki maly a moze i duzy problem... Jakis czas temu jechalem sobie bylo skrzyzowanie i za mna jechal policyjny motor skrecilem w prawo z kierunkiem ale poprosutu wymusilem bo nieznalem miasta i skrecilem policjant za mna ani niedawal zaznych znakow do zatrzymania ani zadnych sygnalow. Pojechalem dalej..... wczoraj wracajac chyba natrafilem na tego samego policjanta jechal za mna chyba z 10 km jechalem przepisowo ...dojechal do obszaru zabudowanego i zawrocil.dzisiaj przypadkiem jeden kolega mi powiedzial ze jego znajomy policjant ma mi zalozyl wniosek do sadu..tak wogule za co przeciez mnie nei ztrzymywam ??moze dlatego ze mam bmw ?? ?? czy moga za to zabrac mi prawo jazdy ?? ? moze ktos ma torszke do czynienia z prawem

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-09-28, 21:43   

LuKaSzQ18 napisa/a:
dzisiaj przypadkiem jeden kolega mi powiedzial ze jego znajomy policjant ma mi zalozyl wniosek do sadu

nie mozliwe. niby za co? chyba ktos cie wkreca.

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-09-28, 22:05   

napewno Cię wkręca przecież nie odmówiłeś przyjęcia mandatu za cokolwiek :)

flash 
Best member

Pomg: 2 razy
Doczy: 26 Sie 2006
Skd: .: Jaworzno City :.
Wysany: 2007-09-28, 22:12   

zlapal cie ktos za reke?

ktos ci wkreca i cieszy sie ze lykasz kity jak stary pelikan :-)
Ostatnio zmieniony przez flash 2007-09-28, 22:20, w caoci zmieniany 1 raz  

fileo 
PowerOfDreams

Doczy: 26 Sty 2006
Skd: WA
Wysany: 2007-09-28, 22:14   

Nic nie podpisywałeś, nikt Ci nie nagrywał, nikt nie kontrolował.

Chłopie śpij spokojnie...

Mogą cię cmoknać w zwieracz.

- plynu do spryskiwacza

"... zabijać komary bocznymi szybami - bezcenne ..."

mariusz szkocja
[Usunity]

Wysany: 2007-09-29, 01:53   

niezbyt samczny zart 8-) 8-)

paradoxx 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Pomg: 1 raz
Doczy: 09 Lip 2007
Skd: Białystok
Wysany: 2007-09-29, 11:28   

o ile dobrze kojarzę to zanim policja zalozy wniosek do sadu to najpierw przjść musi do ciebie zawiadomienie listem poleconym. a pozatym jeżeli cokolwiek przeskrobiesz, lub policja ma jakieś podejrzenia w stosunku do ciebie to tak czy innaczej muszą cię zatrzymać żebyś nie spowodował jakiegoś wypadku.
popieram wypowiedzi moich przedmówców: koleś cię wkręca.

Pawel-e30 

Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2007-09-29, 11:35   

Kolejny piękny temat na tym forum :D

Łukasz i ty dajesz się tak wkręcić :prosze:

LuKaSzQ18

Wysany: 2007-09-29, 13:34   

kurde dzisiaj pan wladza z mojej miejscowosc dobrodusznie mi powiedzial ze faktycznie mieli zapytanie co do mnie i do mojego auta...teraz to juz sam niewiem...

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-09-29, 15:15   

LuKaSzQ18, wbij w to. nawet szkoda sie nad tym zastanawiac. olej to, po co sobie psujesz glowe takimi glupotami ?

Cypisek 
inż. Żuljan

Pomg: 97 razy
Doczy: 14 Maj 2006
Skd: Lublin
Wysany: 2007-09-29, 15:45   

Jakby cię mieli wezwać to już by to zrobili! A nawet jak cię wezwą to co ci zrobią? zapytają czy coś tam przeskrobałeś to zrobisz oczy, nie wiesz o co chodzi, nigdy tam nie byłeś, pożyczyłeś furę wujkowi z Tarzymiechów, jakie mają na ciebie dowody? Założyli ci już teczkę z odciskami? nie! więc poluzuj się jak koła w wulkanizacji i walnij sobie browara :beer:

E30 + E91

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-09-29, 17:10   

Łukasz - masz przesrane - nie chciałbym być w Twojej skórze :lol:

pzdr

Byq 
E36 323i 2.5L

Pomg: 1 raz
Doczy: 06 Lut 2006
Skd: Wrocław/Złocieniec
Wysany: 2007-09-29, 22:21   

Cypisek napisa/a:
Jakby cię mieli wezwać to już by to zrobili! A nawet jak cię wezwą to co ci zrobią? zapytają czy coś tam przeskrobałeś to zrobisz oczy, nie wiesz o co chodzi, nigdy tam nie byłeś, pożyczyłeś furę wujkowi z Tarzymiechów, jakie mają na ciebie dowody? Założyli ci już teczkę z odciskami? nie! więc poluzuj się jak koła w wulkanizacji i walnij sobie browara :beer:

Hehe...
Czyżbyś cypisek kogoś z Tarzymiechów znał?? ;)

A Ty łukasz to współczuję, bo jak się et szuje na człowieka uwezmą to z czasem nie ma jak na miasto wyjechać bo zaraz zatrzymają ;)
Pozdrawiam

flash 
Best member

Wysany: 2007-09-29, 23:29   

czy macie takie poprzerabiane auta ze sie boicie kontroli policji??

ja sie denerwowalem ze na mojej "wiosce" jak wyjade po 23 to mam 100% kontrole , ale jak kumplowi auto gwizdneli i znalazlo sie tej samej nocy to zmienilem zdanie na temat pracy policji. po to przeciez sa. jesli nie masz nic do ukrycia to czego sie boisz?? myslisz ze oni sie nie spiesza??? gdybys jechal 40 to by ci e wyprzedzil i pojechal dalej. a pytac o auto moga bo nie znaja np kierowcy, oni jak SB lubia wiedziec wszystko.

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-09-30, 08:50   

flash napisa/a:
oni jak SB lubia wiedziec wszystko.

rozeznanie w terenie tez jest wazne :D

flash 
Best member

Wysany: 2007-09-30, 09:06   

stalo sie modne posiadanie hakow na innych, moze wlasnie w ten sposob zdobyli haka ? :smiech:

maaaad 

Pomg: 19 razy
Doczy: 28 Gru 2006
Skd: Turek
Wysany: 2007-09-30, 17:01   

LuKaSzQ18, śpij spokojnie. Policja może Cię nie zatrzymać i skierować wniosek o ukaranie tylko wtedy, gdy okoliczności czynu nie budzą wątpliwości. Wtedy może jedynie ograniczyć się do sporządzenia notatki urzędowej, ale w takiej notatce musiałby podać Twoje dane. W Twojej sprawie wątpliwości są, bo chociażby nie wiadomo przecież, kto jechał autem, prawda? ;) Poza tym, skoro Cię nie zatrzymał, nie mógł uzyskać Twoich danych. Jeśli zatem okoliczności popełnienia czynu budzą wątpliowści, policjant powinien Cię przesłuchać, chyba że Cię np. nagrał. Jeśli by Cię policja molestowała teraz jeszcze o to, masz prawo odmówić zeznań. I wnioskować o przeprowadzenie dowodu na swoją niewinność ;)
Pozdro

Le_wo 
Totus tuus - my BMW

Doczy: 08 Gru 2006
Skd: okolice Suwałk
Wysany: 2007-09-30, 20:03   

Witaj LuKaSzQ18- u.
To co ci ktoś wkręca to absolutna kicha o tym karaniu...
-Po pierwsze aby złożyć wniosek do sądu na ciebie musiał byś odmówić przyjęcia mandatu, albo jeśli policjant nie mógł by akurat nałożyć mandatu, to taki wniosek mógłby na ciebie złożyć, ale tylko po wcześniejszym POINFORMOWANIU CIĘ O TYM PODCZAS KONTROLI DROGOWEJ!!! Ale jak by to niby miał uczynić skoro cię nie zatrzymał do kontroli.
-Po drugie takie wypytywanie o ciebie to standardowa procedura :twisted: szczególnie dzielnicowych - po prostu chłopy muszą być poinformowane co się dzieje na ich terenie :D
Jeśli by było inaczej to bardzo bym się zdziwił :x , bo troszkę w tym siedzę :beer:

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Wysany: 2007-09-30, 20:10   

Le_wo napisa/a:
-Po drugie takie wypytywanie o ciebie to standardowa procedura szczególnie dzielnicowych - po prostu chłopy muszą być poinformowane co się dzieje na ich terenie

otoz to. wlasnie to chcialem powiedziec w moim wczesniejszym poscie :D wiec olej temat Łukaszu bo glowa ci sie zepsuje i ci odwali jeszcze i np sprzedasz BMW. :wink: :mg:

LuKaSzQ18

Wysany: 2007-09-30, 21:30   

olewam to nie se robia wnioski o co chca

Gasper