Nie słyszałem o żadnym sporcie samochodowym w tym mieście.
A mistrzostwa polski w wyscigach gorskich? Co prawda nie w Gdansku tylko w Sopocie, ale Gdansk, Sopot i Gdynia sa zrosniete w 1 miasto, wiec na to samo wychodzi. I nie dziwcie sie skad wyscigi gorskie nad samym brzegiem morza - w okolicach Sopotu i Gdanska Oliwy sa konkretne gorki (wzgorza morenowe) i naprawde niezle serpentyny, jak ktos nie wierzy to niech zjedzie ktoryms ze zjazdow z obwodnicy w strone Sopotu. Polecam wycieczke w te rejony zima
Oprocz wyscigow gorskich jest np Rajd Orlenu, czy kjs-y na Babich Dolach. Wiec nie wiem czy trojmiasto to taka motoryzacyjna pustynia
W ogóle nie czytam. W gdańsku tor. Przecież oni tam nie wiedzą do czego samochód służy. Nie słyszałem o żadnym sporcie samochodowym w tym mieście.
no to mało słyszałeś kolego...
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Fajnie ze cos chca podzialac w Gdansku, oby wyszlo z tym stadionem i torem...
Ja bede trzymac kciuki zeby wypalilo...
Niezla kasa dla miasta z tego by byla, no i turystyka by ruszyla z miejsca, a co za tym idzie gospodarka i nowe miejsca pracy... i oby nie skonczylo sie na obietnicach...
mariusz szkocja [Usunity]
Wysany: 2007-09-28, 14:55
trzeba zrobic zciepe narodowa i kupic bombe atomowa
zrownac sejm to wtedy moze powstanie
i jak tam kolega urbi napisal najwazniejsza jest swiatynia jakiejs ? opatrznosci (priorytet narodowy . a nie torow wam sie zachciewa
Ostatnio zmieniony przez mariusz szkocja 2007-09-28, 19:13, w caoci zmieniany 1 raz
a jak dla mnie jak kiedys z kabaretu:
'trzeba zrobic sciepe narodowa.... i kupic bombe atomowa' [/quote]
widac rozumiemy sie jak nic
tor f1 w polsce...taa...
nagle Kubica wyszedl i juz tory sie buduje, malysz zaczal skakac i skocznie sie buduje, niedlugo cape canaveral zbuduja na helu i bedzie 'big brother' kto chce leciec w kosmos...
lubie te wzniosle plany i ambicje polakow, ktore tylko na tym sie zazwyczaj koncza..
Pomoga: 4 razy Doczya: 15 Wrz 2007 Skd: South Lanarkshire
Wysany: 2007-09-28, 18:33
byłoby super mieć taki tor... tylko ciekwae czy plany dojdą do skutku... bo jak to u nas w Polsce bywa to wiemy że często się na obietnicach kończy i oby tym razem tak nie było....
metaldaw napisa/a:
to ciekaw jestem jaki asfalt będzie na torze - pewnie ten sam specjalny polski słynny asfalt dziurowo-koleinowy co na drogach
no i żeby ta nawierzchnia też pożądna była to będzie git