Od kilku dni myślę jaki felarz strzelić sobie na zimę Szykowałem się na koszty koło 2 tyś no i wpadłem na pomysł że może coś taniego że poszerzę stalówki poszukałem i temat jest , mam 4 stalówki oryginalne od E30 kupiłbym jeszcze 4 .. Powiedz mi David co można z tego wykrzesać jakie ET i jaka szerokość (4 maja być takie same) Dodam że dostałem 4 nowe zimóweczki w rozmiarze 185/65/14 czy będzie sie dało to naciągnąć ? wiem że balon ale zima straszna jest
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
szerokie stalowe kozacko wygladaja pomalowane cale na czarno z lekko naciagnieta opona (jeden rozmiar za maly) wiem bo widziałem w dodatku w pieknym e30 dirty-car jakby bez lakieru w kolorze grafitowym
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
szerokie stalowe kozacko wygladaja pomalowane cale na czarno z lekko naciagnieta opona (jeden rozmiar za maly) wiem bo widziałem w dodatku w pieknym e30 dirty-car jakby bez lakieru w kolorze grafitowym
Mówisz o aucie Artura z Chorzowa? Bo on jest w kolorze zielonym mat i ma właśnie czarne szerokie stalówki chyba 8,5" i 9,5"
et bylo 36 , teraz szacuje ze na przodzie jest 12 a na tyle 6.
Dziwne.. gadałem z tym kolesiem i mówił że ET się nie zmienia tylko dochodzi pierścień i powiększą się rant i felga jest szersza w zewnętrzną stronę. Więdz powinno być dalej ET36
_________________ ...nieważne dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
et bylo 36 , teraz szacuje ze na przodzie jest 12 a na tyle 6.
Dziwne.. gadałem z tym kolesiem i mówił że ET się nie zmienia tylko dochodzi pierścień i powiększą się rant i felga jest szersza w zewnętrzną stronę. Więdz powinno być dalej ET36
Wlasie to jest zmiana et
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051