http://moto.allegro.pl/it...s_skrecane.html
POWINIEN PÓJŚC TEN LINK.POPATRZCIE.MASAKRA MASAKRA FELGA
NIE KOMENTUJE TYLKO MÓWIE FELGA DLA PROFESJONALISTÓW .
BARABUS CO TY NA TO
WIDZIAŁEM W NIEMCZECH TAKĄ NIEBIESKĄ I NIE WIEM CZY TO NIE Z NIEJ JEST.NIE WIEM JAK Z TYM ROSTAWEM ALE BYŁA TAKA CHOLERNIE SILNA BMKA E 30 ZGLEBIONA TEŻ TAKI KOLOR JAK FELGA.WYGLĄD MASAKRYCZNY JEJ BYŁ.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-09-26, 16:34, w caoci zmieniany 1 raz
OJ TO SORKI.ALE TAKIE FELGI TRZEBA POKAZAĆ W TYM DZIALE NIE TAM.TAM TO SOBIE POPIERDUŁKI MOZNA WRZUCAC A NIE TAKIE RARYTASY.
MARIUSZ SZKOCJA-DOBRE DOBRE
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Ostatnio zmieniony przez GERMAN BOY 2007-09-26, 16:37, w caoci zmieniany 1 raz
...........Felgi piekne , cena "przystępna" ( bo juz sie kontaktowałem z tym Sprzedajacym ), lecz bez poszerzen do E30 to nie wejdą..................A "kastrować" E30 poszerzeniami - niestety to nie "przystoi"..........a szkoda bo felgi sa super...............
Do Barabusa !! Robert Zrobiłbyś z tych felg (tył) np. 9,5J x 15 ????????????????PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Barabus/Jeden gosc w niemcowni jezdził na takich identycznych nawet w tym samym kolorze miał je.Miał ja totalnie na glebie.Miała niezle rozszerzone błotniki ale wyglądała kozacko.Niektórzy komentują negatywnie bo nie widzieli ich na aucie.Z opona i na samochodzie sa giganty i nie przesadzone.
Barabus/Jeden gosc w niemcowni jezdził na takich identycznych nawet w tym samym kolorze miał je.Miał ja totalnie na glebie.Miała niezle rozszerzone błotniki ale wyglądała kozacko.Niektórzy komentują negatywnie bo nie widzieli ich na aucie.Z opona i na samochodzie sa giganty i nie przesadzone.
Jeżeli jest to zrobione z głową to czemu nie
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
jeśli chodzi o wygląd to jestem na tak bo napewno są mega kozaki ale chodzi mi o to jak sie na tym jeździ w zakrętach przecież one sie zssuwają z felunku
Tak Jacku o to mi chodziło tylko gosc pózniej pomalował pod kolor srodek tych felg tak jak te z aukcji.Z tego co pamietam to miał mocno wzmocniony ten silniczek jak na e30.
Jacku nie ma problemu.Zawsze jak bedziesz miał z czyms kłopoty to pomoge a na pewno jak jestes w moim miescie.A ja własnie za 10 min lece do Poznania do ASO forda na prezentacje najnowszych aut.Z roboty taki zaszczyt mnie spotkał i nie moge się wymigać już W Bemo Motors jest jakas duża impreza.Pewnie wiesz Jacku gdzie bo to duży serwis.Pozdro