Flock powoduje że promienie słońca nie odbijają się od elementów wnętrza i nie oślepiają kierowcy podczas przejeżdżania OESu co by mogło pogorszyć czas przejazdu
heeee dlaczego on to zrobiłhheee bo mi się tak podobało poza tym nawet praktyczne bo słońce nie odbija się od szyby i nie oślepia. wszystkie auta rajdowe i wyścigowe mają WYFLOKOWANE deski kolego
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heeee dlaczego on to zrobiłhheee bo mi się tak podobało poza tym nawet praktyczne bo słońce nie odbija się od szyby i nie oślepia. wszystkie auta rajdowe i wyścigowe mają WYFLOKOWANE deski kolego
po tym flokowaniu środek wyglada jak by chwile temu Policaje ściągali odciski palców - może i ma to jakieś znaczenie ale IMHO mnie się to nie widzi.
tobie się nie widzi bo widzisz jeden lubi pomarańcze a drugi jak mu nogi śmierdzą poprostu bardzo mi się to spodobało i postanowiłem sobie zrobić nie jest to taki sam flok jak w autach rajdowych ale flok dający efekt czarnego zamszu a nie szarego mysiego matowego materiału. wiem że jak to napisałeś wygląda jakby policja przed chwilą ściągała odciski palców ale to moja wina bo jak zakładałem to mi się spieszyło a jak się okazało to jeszcze nie było wyschnięte. a czyszczę to na sucho albo odkurzaczem z końcówką ze szczotką albo pędzelkiem. trochę śmiesznie to wygląda ale na mokro nie da rady nie ma sensu
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!