Wysany: 2007-09-20, 01:07 BzZzZzZzZ STO LAT STO LAT!!!!!!!! >>>Pscolka
Wszystkiego dobrego dla Ciebie, czego tylko pragniesz i o czym marzysz, żeby wszystko co planujesz zawsze się udawało, żeby wszyscy na Twojej drodze byli przyjaźni i mili.
Pogody ducha, optymizmu, pomyślności wszelkiej, własnego gniazdka, a raczej ulu, stu milionów kolorowych papierków, które ludzie nazywają pieniędzmi i dużo zdrowia, żeby to wszystko wytrzymać!
Buzi buzi cmok cmok cmok wszytkiego najlepszego i oby dzisiejsza pizza była wspaniała jak ten dziesiejszy dzien nawający optymizmem i radościa na przyszłość.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dziekuje:
brain69, oby tak bylo jak piszesz ogólny, napewno bedzie korzuch, kija juz dostalam, od miotly grucha, z vodka zawsze Bajka, powoli mi sie spelnia wszystko co pisesz jeszcze brakuje tych stu milionow kirek kochanie to wstan i nam ja zamow maaaad, tego to ja nam wszystkim razem zycze BM 6, rozumiem ze juz jakas slodka naleweczka robi sie dla mnie?
I calej reszcie rowniez dziekuje za zyczonka i oby dzisiejszy dzionek uplynal wam tak milo jak mi
Ps: zapomnialam napisac ze w ramach prezentu urodzinowego kupilam sobie wczoraj moje pierwsze, wlasne i fioletowe zelazko
Ostatnio zmieniony przez Pscolka 2007-09-20, 16:55, w caoci zmieniany 1 raz
Wysany: 2007-09-20, 19:25 życzenia dla Madziulka...
..........Madziu ! Znów się zagapiłem !!!!! Przepraszam !! Spełnienia najskrytszych planów i szybkiej "zmiany lokalizacji"...........dużo usmiechu na codzien i radosci z każdego poranka , szczerze i od serca Ci zyczę............PZDR - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!