Wysany: 2007-09-17, 22:11 problem z videostradą TP
elo, kupiłem videostrade tp i mamy 2 telewizory w domu, niestety oba muszą w tej chwili odbierać te same programy...a przecież nie muszę ogladać mjakmiłość jak baby w domu...
tp nie chce pomóc, zna ktoś jakieś chałupnicze metody?
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-09-18, 10:10 Re: problem z videostradą TP
Łukasz napisa/a:
elo, kupiłem videostrade tp i mamy 2 telewizory w domu, niestety oba muszą w tej chwili odbierać te same programy...a przecież nie muszę ogladać mjakmiłość jak baby w domu...
tp nie chce pomóc, zna ktoś jakieś chałupnicze metody?
z góry dzięki
popełniłes bład kupujac ten shit, teraz musisz sobie radzic sam, zadzwon na info linie tam cie potraktuja jak debila i nic nie pomoga
Łukasz spróbuj poszukać na forach związanych z netem i gejostradą. Gdzieś w domu mam zapisane jakieś porządniejsze to podrzuce Ci jak tam dotre.
Łukasz napisa/a:
Infolinia twierdzi, że nie mają sposobu jeszcze na to, ale nad tym pracują we francji ( co za debiiiile!!!!
No tak producentem jest SAGEM ale ludzie jedzący żaby jeszcze nic dobrego nie wymyślili więc w sumie nie ma się czemu dziwic. Ja też mam liveboxa i całe szczęście korzystam tylko z netu.
teraz to już musztarda po obiedzie kamil, generalnie wychodzi na to, że na dzień dzisiejszy nie ma rozsądnego rozwiązania tego problemu. Trzeba po prostu kupic drugą Tv, np. Polsat cyfrowy lub coś w tym rodzaju. ujowo dość.
Jedynym jej plusem jest to, że 2 kompy w domu mogą jednocześnie chodzić w necie niezależnie od siebie.