temat przerabiany.
1000 ojro samochód, blachy i ubezpieczenie 180 ojro, waha nie mniej niż 1000 zł na dwa auta, nocleg i rejestracja w PL to też około 1800 zł. lekko wychodzi ponad 7 tysiaków. To wole od Felgenamana w ciemno wziąć isa z 90 roku
Pomg: 3 razy Doczy: 19 Mar 2007 Skd: Borken DE / Warszawa
Wysany: 2007-09-14, 01:32
kupowac, tanie jak barszcz!!
ja kupilem 325i w gorszym stanie blacharskim i z peknieta glowicą za 2500 i nie tylko ja uwazam ze zakup spoko...
mialem silnik i pare gratow wiec posprzedawalem z nowego auta czesci za 1500zl i wyszla mnie 1000zl lub mniej ....
a ta 1800, to jak chcesz swapowac to bo wyprzedaniu niepotrzebnych gratow wyjdzie Cie spokojnie ponizej 1000zl, a co to jest za cena za auto?? chyba nowa micra 1.2 z klimą kosztuje z 45tysi, bo ciotka ma. i w czym to padlo nissana jest lepsze??
Pomg: 11 razy Doczy: 24 Gru 2006 Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-09-14, 13:58
Ta beemka jeździła spory czas po Stalowej Woli Pamiętam ją dokładnie-obca rejestracja i znaczek " M" na klapie (chyba, że to mega zbieg okoliczności). Nigdy się jej z bliska nie przyglądałem ale wyglądała na zadbaną. Ostatni raz widziałem ją z 2 lata temu wieć może coś się zmieniło ale za mojej pamięci była całkiem niezła.
ja ze swojej strony dodam ze Beemka jest baaardzo fajna, faktycznie jezdzila po Stalowej Woli, przez caly czas jezdzila nia kobieta (ani maz, ani synek nia nie jezdzili woogole), byla naprawde baaardzo poszanowana. Potem pani przesiadla sie e E34. Kupowac!!!!
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-09-16, 23:49
kaplanek napisa/a:
ja ze swojej strony dodam ze Beemka jest baaardzo fajna, faktycznie jezdzila po Stalowej Woli, przez caly czas jezdzila nia kobieta (ani maz, ani synek nia nie jezdzili woogole), byla naprawde baaardzo poszanowana. Potem pani przesiadla sie e E34. Kupowac!!!!