Może ktoś wreszcie odpowie czy to auto z linku które pierdyknęlo w słup to to same auto co przedstawił BARABUS????
BARABUS napisa/a:
bo azev nigdy nie był dobry, obecnie jest bardziej oklepany niż borbet a
zdecydowanie wole azev, zwykły borbet A wogóle nie wygląda, co innego DZIEWIEĆ CALI W POLERCE z płaskim deklem. AZEV zwyklak już ładnie się prezentuje, nawet jak ma 7,5 cala szerokości .
BARABUS trzaśnij polerkę całego azev to zobaczysz co to znaczy OŚWIECENIE.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
to mi sie podobaja te azewy.... sa kozackie w tej czerwonej furmance
Natomiast co do rsow czy bbsow czy jak one sie tam zwa to podobaja mi sie te Barabus te co masz na zdjeciu pod kazdym postem na tej delfin metalic betce zamontowane. Te to sa kozak dopiero
Natomiast co do rsow czy bbsow czy jak one sie tam zwa to podobaja mi sie te Barabus te co masz na zdjeciu pod kazdym postem na tej delfin metalic betce zamontowane. Te to sa kozak dopiero
pozdrowki
Pscolka
i co ! PISCOLKA sie zna czarne BBSy najlepsze
Co do AZEVa to się nie wypowiem już bo widzę ze tu jakiś fanklub sie zakłada dla mnie to najzwyklejsze zwyklaki
... a jak ktoś pisze że RS jest gorszy od AZEVa to już w ogóle coś nie tak jest
koniec dyskusji bo i tak nie ma sensu, felgi dziś odebrał i zimą będzie walczył by je upchnąć, i szczerze powiem że na wiosnę będzie kosa taka że pozamiata te wasze wszystkie azevy, borbeciaki i brocki i co tam jeszcze
RS rządzi, i mimo iż mam teraz Schmidty to i tak uważam że BBS RS był, jest i zawsze będzie najbardziej kultową felgą, i felgą która najbardziej pasi w E30
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
BARABUS to jest wszystko twoje zdanie-a ja akurat mam całkowicie odmienne Dla mnie najgorsze jest to w RSach, że przypominają bardzo swoim kształtem seryjne 15" montowane w E30 A to jakie się komuś felgi podobują to jego prywatna sprawa a pisanie, że jest najlepszy albo rządzi to już jest dla mnie kompletna dziecinada
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
BARABUS to jest wszystko twoje zdanie-a ja akurat mam całkowicie odmienne Dla mnie najgorsze jest to w RSach, że przypominają bardzo swoim kształtem seryjne 15" montowane w E30 A to jakie się komuś felgi podobują to jego prywatna sprawa a pisanie, że jest najlepszy albo rządzi to już jest dla mnie kompletna dziecinada
... chyba sie troszeczkę zapędziłeś mam swoje zdanie i mam prawo je wygłosić, ty masz inne i też masz do tego prawo. ty lubisz nadmuchane nadkola a ja RSy, i tym sie chyba różnimy
Znow zaczynacie? zraz sie zacznie nabijanie i kasownie postow wrzucajacych cos czuje.
A o gustach, pieniadzach jak i polityce sie nie dyskutuje Panowie, wiec radze poluzujcie portki troche. Kazdemu sie podoba ci innego i jest si. Jakbyscie wyszyscy mieli takie same felgi to by byla dopiero porazka tylko ciekawe o co wtedy byscie sie klocili
PSCOLKA nie cierpie jak ktoś wypisuje takie absurdalne rzeczy w stylu: BBS RS rządzi oraz najlepiej E30 na nich wygląda Pisanie, że coś jest nie tak z powodu, że komuś bardziej się podoba AZEV od RSa to juz wogóle dla mnie jest Mistrzostwo Świata Każdy z nas wie, że ma swoje zdanie tylko na przyszłość BARABUS formułuj zdania tak aby nie wychodziło z tego, że Ty jesteś najlepszy a reszta to ludzie nie znający się na rzeczy i nie wychwalaj się tak bo to nie ładnie
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
RS-y są fajne ale bez przesady jest z 30-50 modeli innych felg bardziej pasujących do e30. Swoją drogą bbs rs bądź rm bardziej pasują do vw niż do bmw. Barabus bądź trochę skromniejszy bo można odnieśc wrażenie że sugerujesz wszystkim - "wszystko co mam lub myślę jest najlepsze"
To takie moje skromne zdanie
PSCOLKA nie cierpie jak ktoś wypisuje takie absurdalne rzeczy w stylu: BBS RS rządzi oraz najlepiej E30 na nich wygląda
Jakbys doczytal to bys wyczytal ze takie jest moje zdanie a nie calego forum.
Skoro mi sie podoba to chyba moze mi sie podobac? czy mi tego zabraniasz?
No i gdzie ja napisalam ze
Jacek E30 napisa/a:
BBS RS rządzi oraz najlepiej E30 na nich wygląda
Nie wyrywaj moich slow z kontekstu, napislam ze ze wszystkich najbardziej podobaja mi sie te felgi co sa na zdjeciu w opisie na dole... wiec gdzie ja napisalam ze rzadzi?
Pscolka napisa/a:
Jacek E30 napisa/a:
BARABUS jak ty możesz pisać, że AZEV nigdy nie był dobry Według mnie jedna z najlepszych felg w odpowiednim rozmiarze do E30
J
acek czytaj uwaznie posty zanim zaczniesz sie czepiac.
Dwa barabus chcial sie pochwalic nowymi felgami, a Ty halo robisz.
Wszyscy wiedza ze to jest jego pasja tak jak innego jezdzenie bokiem. Juz raz byl taki temat i tez prawie wszyscy sie poobrazali.
Jacek E30 napisa/a:
BARABUS formułuj zdania tak aby nie wychodziło z tego, że Ty jesteś najlepszy a reszta to ludzie nie znający się na rzeczy i nie wychwalaj się tak bo to nie ładnie
Kazdy formułuje tutaj tak zdania zauwaz... tzn przeczytaj temat jeszcze raz uwaznie. Kazdy broni swojego zdania.
I uprzedze Twoje pytanie: nie nie bronie Barabusa ale uwazam ze fajnie jest ze kogos stac zeby sobie takie felgi kupil i zalozyl.
Czemu masz takie podejscie: "jak ja nie mam to niech on tez nie ma" ?
Kolega od tej czerwonej beemki, podkreślę słowo kolega to bardzo wielki pasjonata, ma obecnie dwa naprawdę piękne auta... M3 E36 i to czerwone 325i Coupe ..... patrząc na te auta można stwierdzić tylko jedno, i nie trzeba być znawcą żeby stwierdzić że koleś zna sie na rzeczy i dba o auto jak należy
... więc skoro taki ktoś chce założyć do swojej furki takie felgi, to znaczy że wg niego są po prostu lepsze, a może po prostu bardziej mu się podobają... więc nie rozumiem dlaczego robicie ze mnie idiotę i próbujecie zmienić moje przekonania... i moje zdanie które mam prawo wyrazić
to tyle ode mnie, nie będę się więcej wypowiadać bo temat miał być ciekawy a spadł na psy, także najlepiej jak moderatorek tu posprząta
pozdrowionka koledzy z pyrlandi
PSCOLKA żle mnie zrozumiałaś-tu chodziło o to co napisał BARABUS a nie to co Ty napisałaś
Podejścia nie mam takiego na pewno o jakim piszesz w ostatnim zdaniu i nie robie żadnego HALO wręcz przeciwnie tylko zwracam uwage koledze nic więcej