a mi winamp nie odbiera żadnego radia - nie może nawiąsać połączenia z serwerem ... wiec zainstalowełem FOOBAR - i wszystko chodzi na dodatek foobar jest prosty bez dupereli i nie obciąża tak kompa jak winamp
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Oprocz mnie w studio byli Bruner, Maras , Kafarek, Slawo (telefonicznie) i Basia (bardzo sympatyczna pani prowadzaca). Rozmawialismy o beemkach, stereotypach zwiazanych z BMW oraz o ostanim zlocie Beemka -Klubu w Borsku.
Bylo bardzo smiechowo. Jezeli ktos nie sluchal na zywo a chce posluchac jak piszcze przy mowieniu to zapraszam do sciagniecia audycji.
Heheheeh kto sie wsłuchał gdzie widział E37 - stresik stresik
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-09-07, 12:30
dokładnie e37 wypasik same takie na zlocie były, chyba ze sławotuning to juz e37
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Kiras nie marudz, w stresie kazdemu sie m0oglo zdarzyc, a chyba nie podejrzewasz Marasa o tak elementarny brak wiedzy na temat BMW?
Na zlocie mialem rozdac kubeczki Radia Fabryka ktore dostalem przy okazji poprzedniej audycji, ale przypomnialo mi sie dopiero przed samym wyjazdem Mam jeszcze 2 sztuki, sa jacys chetni?
Na zlocie mialem rozdac kubeczki Radia Fabryka ktore dostalem przy okazji poprzedniej audycji, ale przypomnialo mi sie dopiero przed samym wyjazdem Mam jeszcze 2 sztuki, sa jacys chetni?
...A może zrobimy licytację???..... a pieniądze wiemy dla kogo przeznaczyć?
Jak zwykle - świetna audycja, Miałem trochę śmiechu jak brain ze szkotami chyba powiedzieli, że i tak czarne jest najszybsze oraz "brain pisze, że jest bezrobotny i też stać go na BMW"
to jest moj "dream car" nie wiedziales tego?
To co z Ciebie za wielbiciel hahaha
kirek napisa/a:
Kazdemu z nas zdarzyly sie male wpadki, albo drobne przejezyczenia bo nie jestes w stanie tego uniknac bedac w takim stresie raz, a dwa wiedzac ze musisz mowic bez zajakniecia powniewaz odbiorca twojego przekazu Cie nie widzi tylko slyszy...
ach przejęzyczenie chodziło mi oczywiście o e39 sorrka chłopaki myślałem że nie wyłapiecie....a jednak
ale chyba nie było tak źle jak na pierwszy raz
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.