Sto lat z okazji Urodzin, wielu przyjaciół i wielu sukcesów. Zdrowia, wielu powodów do radości, dni bez chmur; ale za to pełnych radości życzą Ci Skorpionki
_________________ Rodzinka Skorpionów ( Basia, Irek i Anitka )
STO LAT STO LAT... wczoraj w radyjku nam nie wyszło (trema) Życze Wszystkiego NAjlepszego Zdrowia Szczęścia i Siły reszta sama przyjdzie do Ciebie bo równy z Ciebie Gość.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.
Ostatnio zmieniony przez MARAS 2007-09-07, 17:56, w caoci zmieniany 1 raz
No cóż Marian - STARZEJESZ SIĘ - wiec życzę Ci byś się w końcu ustatkował no bo ile jeszcze można skakać z kwiatka na kwiatek tym bardziej że już jak pisałem wcześniej latek Ci nie ubywa Dosyć długo cieszyłeś się wolnością wiec czas już na Ciebie, czas założyć kajdany (czytaj: obrączki).
Wszystkiego najlepszego - czyli kasy na nową Becię (na paliwo też, nie wspominając już o ubezpieczeniu) i 100 lat, a dokładniej 100 kolejnych lat organizowania zlotu w Borsku
Życzenia składam w imieniu mojej przyszłej żony Joanny i własnym - nie lekceważ ich weź je na serio
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-09-07, 22:18
Ode mnie tez najszczersze Wszystkiego Najlepszego. Obys miał jeszcze energię do organizowania zlocików i t p. I żeby Ci się wszystko układało najlepiej jak to tylko możliwe... Zdrówko
............Aleś sie Michał zakamuflował !!!! Oczywiscie 100 lat ( minimum ) i zdrowia po wsze czasy.................spełnienia najskrytszych marzen........Jak będziesz miał trochę więcej lat to dostaniesz jeszcze inne , bardziej "męskie" życzenia odemnie.........Pozdrawiam goraco , jesteś "GOŚĆ" godny napisania duzymi literami - Heniek
PS. Przepraszam , że mam "refleks szachisty"..........
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!