Wysany: 2007-09-01, 11:56 ZNOWU BMW W "ZAKUPIE KONTROLOWANYM". E-30 CABRIO M
ZNOWU BMW W "ZAKUPIE KONTROLOWANYM". E-30 CABRIO M20B20 1992, trzeba przyznać że za bardzo nie pojechał pan redaktor Kornacki tym razem po BMW. Potwierdził moje wcześniejsze przypuszczenia, że wcześniej nie miał za bardzo kontaktu z BMW, nie wiedział do czego służy CHECK
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Cytaty z programu:
prowadzący: "9,5 s. do paki"
eee... odchudzona jakaś czy co?
głos w tle przy planszy z BMW: "silnik 4-cylindrowy o pojemności dwóch litrów..."
o tak czekalem do 2 nocy zeby powtorke ogladnac i prawie przysypialem jak byl fiat ale warto bylo doczekac do bmw naprawde jak jechali to z otwartym dachem to to na tych porbetach wygladala superowo teraz bardziej napalilem sie na cabrio!!!
Ledwo zaczalem ogladac a juz spadlem z fotela, przy ogladaniu Fiata padly 2 rewelacyjne teksty:
K - Kornacki, O - ogladajacy
K: lubisz BMW?
O: uwielbiam!
K: to napewno spodoba Ci sie Fiat
No chyba nie do końca tak było... Adasiowi chodziło o to że projektantem Kupety był Chris Bangle. Teraz już jasna analogia dlaczeo Fiat ma się spodobac
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-09-09, 18:20
Adi napisa/a:
Pietrek napisa/a:
Rafał napisa/a:
Tede bedzie w tym sezonie pokazywał jak nalezy tuningowac auta na przykladzie kolejnej trójki
I tu nie wiem czy sie cieszyć czy płakać ...
Ale tym razem ma pokazać jak się to naprawdę robi, czyli myślę, że jakiś germanik powstanie
Adi a co ten TEDE moze pokazac, nie widzę gościa nawet jako oddzwiernego w podrzędnym hotelu, a co dopiero prowadzenie programu motoryzacyjnego
gość jest żenujący na max, a Jego humor żałosny - nie wiem kogo On chce nasladować...
lepiej niech się dalej trzyma mikrofonu, a od motoryzacji i tym bardziej tuningu BMW trzyma z dala...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tede bedzie w tym sezonie pokazywał jak nalezy tuningowac auta na przykladzie kolejnej trójki
I tu nie wiem czy sie cieszyć czy płakać ...
Ale tym razem ma pokazać jak się to naprawdę robi, czyli myślę, że jakiś germanik powstanie
Adi a co ten TEDE moze pokazac, nie widzę gościa nawet jako oddzwiernego w podrzędnym hotelu, a co dopiero prowadzenie programu motoryzacyjnego
gość jest żenujący na max, a Jego humor żałosny - nie wiem kogo On chce nasladować...
lepiej niech się dalej trzyma mikrofonu, a od motoryzacji i tym bardziej tuningu BMW trzyma z dala...
Ale nie odbierajcie mojego posta jako wielbiącego pajaca Tedego. Napisałem tylko co usłyszałem w TV. Z drugiej strony ciekawe jaki wpływ na to co się dzieje z autem w tym programie ma sam Tede?