co do srodkow to ja bym proponowal prysnac wewnetrzne ramiona na czarno a wierzch w polerke .. no to na wiosne powinno byc niezle to cabrio (tak jakby juz teraz nie bylo )
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
10 cali wygląda masakrycznie efekt na aucie będzie zapewne piorunujący
Mam takie pytanie, skąd ty bierzesz te wszystkie felgi? Szukam od jakiegoś czasu jakiś RS'ów 16' w przyzwoitej szerokości i znaleźć nie mogę, zależy mi na takich które sam będę mógł zrobić, bo w końcu o to chodzi żeby mieć satysfakcje.
Znasz jakiś hurtowników? Bo na allegro to się ostatnio bardzo dziwne rzeczy dzieją A na ebay'u to jakoś nie mam przekonania żeby kupić
Ostatnio zmieniony przez pyro 2007-08-27, 16:19, w caoci zmieniany 1 raz
W jaki sposob wyrzucisz dystans jak zawias robisz na 120 a fele masz na 112
chodzi o to ze w obu przypadkach jest 5 otworów, ciężko założyć dystans z 4x100 na 5x112
z 5x120 juz o wiele łatwiej, źle mowie?
ale te fele są 5x120 i jak przerobie zawias na 5x120 to przykręce je bez dystansu...
zresztą nieważne, bo dziś kupiłem jeszcze inne fele ... 4x100 tym razem bo te rsy i dystanse juz mi sie nudza po mału
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Sorki koledzy i koleżanki... wtopa na maxa już poprawiłem
A na 10" to tylko 215/40 trza naciągnąć hartcorowo no bo co innego, można jeszcze 245/35/16 ale to już oponka prawie nie do dostania, robi ją tylko Toyo i Dunlop... ile sie nie myle, cena zawrotna a o używce można pomarzyć
[ Dodano: 2007-08-27, 21:26 ]
... a z allegro biorę, troche sie siedzi i szuka na okrągło, bo kupić RS za małą kase nie jest łatwo, liczą się czasem nawet sekundy, zdarza sie ze najpierw licytuje a potem czytam aukcje Zakup odbywa sie zazwyczaj w 4-10 odsłonie strony ! jest tylu chętnych że jest coraz gorzej....
mi się raz udało ustrzelić RM-y a tak poza tym to faktycznie trzeba spędzać 3/4 życia przed kompem że by trafić tanio BBS-y, tylko jak pisze Barabus nowe aukcje i z możliwością KUP TERAZ
RSiki prawie na ukończeniu, i z przykrością muszę stwierdzić że czarne chyba jednak są ładniejsze hm..... ale na pocieszenie śrubki będa w złocie..... prawdziwym złocie
[ Dodano: 2007-09-07, 17:50 ]
a tu już ze śrubkami tak tak.... ze złotymi śrubkami, prawdziwe złotko
jeszcze tylko odbiore środki z lakierni proszkowej, i przyjdą nowe czrno złote dekielki z niemiec i będzie koniec projekciku
A tu młoda felgenmanka widać że zna się na rzeczy
A jak z odkręcaniem i przykręcaniem śróbek ? Przecież złoto jest miękkim stopem... nie poodpada ?
Niieeee no to nie może być złoto, mosiądz jak nic
Felga prezentuje sie super. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać na aucie już razem z oponą
Co do złoto czarnych dekielków... Chyba nie bedzie to dobrze wyglądać, te są dobre , współgrtają z całym środkiem felgi , a tak będzie jakoś ... tęczowo ... przesadzone troche . Same sróbki niech zostaną moim zdaniem
A jak z odkręcaniem i przykręcaniem śróbek ? Przecież złoto jest miękkim stopem... nie poodpada ?
Niieeee no to nie może być złoto, mosiądz jak nic
Felga prezentuje sie super. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać na aucie już razem z oponą
Co do złoto czarnych dekielków... Chyba nie bedzie to dobrze wyglądać, te są dobre , współgrtają z całym środkiem felgi , a tak będzie jakoś ... tęczowo ... przesadzone troche . Same sróbki niech zostaną moim zdaniem
... będzie dobrze, nie czaruj Złoty napis BBS będzie zajbongowo współgrał ze złotymi srubami