buhahhah po co 325i koles któremu skłądalem ostatnio auto na torze ostro ganiał civica czerwonym Iskiem co tu w ogole gadac. słyszalem rózne mity o kosiarkach mialem raz przyjemnosc pogonic CRX trasa jakies 20 km jeszcze za czasów M20B25 robił co mogl tzn na co mu auto pozwolilo buhahhaha
Ostatnio zmieniony przez puz 2007-08-29, 01:24, w caoci zmieniany 1 raz
Panowie nie ma sie co podniecac ze was jakas pierdziawka objedzie, jak to kiedys Sosen wybelkotal o swicie wsrod walajacych sie butelek po wszelkich trunkach do niewiele rozumiejacych, ale zafascynowanych jego opowiescia panienek: "Nie wazne jak szybko moze jechac, wazne w jakim stylu to robi" Bokiem taki nie poleci, na zakretach sie poci, dysk mu juz dawno wyskoczyl, wiec niech ma troche radosci, my itak mamy kupe funu z naszych bawarek Nikt nie powiedzial ze BMW musi byc i jest najszybsze, i nawet jesli nie jest to itak wiemy co to radosc z jazdy
Panowie nie ma sie co podniecac ze was jakas pierdziawka objedzie, jak to kiedys Sosen wybelkotal o swicie wsrod walajacych sie butelek po wszelkich trunkach do niewiele rozumiejacych, ale zafascynowanych jego opowiescia panienek: "Nie wazne jak szybko moze jechac, wazne w jakim stylu to robi" Bokiem taki nie poleci, na zakretach sie poci, dysk mu juz dawno wyskoczyl, wiec niech ma troche radosci, my itak mamy kupe funu z naszych bawarek Nikt nie powiedzial ze BMW musi byc i jest najszybsze, i nawet jesli nie jest to itak wiemy co to radosc z jazdy
Dobrze gada, polać mu
jak ktoś lubi jazdę pierdzącym pudłem o komforcie taczki i musi wszystkim udowadniać że jest najszybszy to jego sprawa.
Czy to mial byc drift? To tak jak z kreceniem baczkow na wstecznym Prawie drifting
A na recznym to nawet malucha sie da bokiem postawic, wiec nie ma sie czym podniecac
Czy to mial byc drift? To tak jak z kreceniem baczkow na wstecznym Prawie drifting
A na recznym to nawet malucha sie da bokiem postawic, wiec nie ma sie czym podniecac
Zeby malucha bokiem postawic nawet nie trzeba recznego, wystarczy jeden przykafrkowany bez obrazy dla admina
A tak serio, to wystarcza sprawne chebelki
Zeby malucha bokiem postawic nawet nie trzeba recznego, wystarczy jeden przykafrkowany bez obrazy dla admina
A tak serio, to wystarcza sprawne chebelki
hehe na tym filmiku jest e30
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
niedługo pewnie bede miał przyjemnosc stanac z civiciem vti wiec jak tylko taka ustawka bedzie miała miejsce zdam zaraz relacje tutaj
moze byc ciekawie
koleżanka z pracy ma new civica 1.8 140KM, niby 8,9 do paki, ale tak - na niskich nie za bardzo chce mu się jechać, jadzie dopiero od około 4500 jako tako i dźwięk ma tak hu ..wy, że to historia, poza tym jest królem plastiku i wali produkcją niemożliwie w środku, ohyda.
Dlaczego by nie porównać beemki z wybebeszonym środkiem choćby 2,0 , tak aby masa jej była podobna do civika z 1,6 i dopiero wtedy porównać auta. Ja podejrzewam że wynik byłby lepszy na korzyść bmw. Ale w sumie czy o to chodzi aby jeździć jak kretyn od świateł do świateł? A co z waszym życiem czy dziećmi jak się coś stanie (tak morały) ale jak się ścigać to na TOR i autem do tego przystosowanym! Moje zdanie.
_________________ Coś się stało że się ze...ło
Ostatnio zmieniony przez Vindevil 2007-09-01, 07:09, w caoci zmieniany 1 raz
ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa honda( 2007-09-02 17:29)
~honda rulezcivic na v tecu to panienki majtasy przez glowe
sciagaja z tylu ryczy struminica a ja im pokazuje
co potrafi ta maszyna na drodze zazwyczaj piszcza
i trzezwieja bardzo szybko honda v tec rzadzi
OdpowiedzIdź do komentarza | « Poprzedni Następny »
ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa honda( 2007-09-02 17:29)
~honda rulezcivic na v tecu to panienki majtasy przez glowe
sciagaja z tylu ryczy struminica a ja im
pokazuje...
Re: ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa honda( 2007-09-02 17:50)
~lagunatypowy burak z hondy nie raz juz takiego widzialem
az sie zcyzoryk w kieszeni otwiera osobiscie j...
Re: Re: ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa...( 2007-09-02 19:24)
~77"Agregat a nie silnik" a co ty masz "pod maską" w
tej swojej Lagunie??? 1.8 z LPG?? Wogóle Renaul...
Re: Re: Re: ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranc...( 2007-09-03 14:10)
~marood kiedy honda civic to laguna z 1.8 na LPG
cwaniaczku.
Re: ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa honda( 2007-09-02 18:24)
~wieshondaburaki z hondy civic i wszystko jasne wies tanczy
i klaska uszami z zachwytu jak nadjezdza pod di...
Re: ja jak zajezdam pod dyske moja pomaranczowa honda( 2007-09-02 18:40)
~Antoni W. GeotheKolego v-tec albko witek masz pomaranczowy
samochod i zielono w glowie, bardzo zielono.
Szczescia...
moim zdaniem to nie ma co sie wnerwiać na takie nedzne wypociny "...jak to objechąl jakąąs BMW...." ja jezdze swoim trumniakiem E30 i mam głęboko w du... czy mnie objedzie jakas szlifierka czy nie , a czesem sie zdażało ze sie chciał mierzyc koles z Hondy
To jakaś paranoja !?! Jeszcze w życiu nie słyszałem takich bzdur ---gratki--- i takie tam.
Czy toczy się jakaś wojna o której nie wiem. A może w zbyt małym mieście mieszkam , a może ... sam nie wiem. Czytając te teksty nie wierze już własnym oczom że takie bzdety czytają. No cóż
_________________ Coś się stało że się ze...ło
mariusz szkocja [Usunity]
Wysany: 2007-09-03, 20:22
Vindevil napisa/a:
To jakaś paranoja !?! Jeszcze w życiu nie słyszałem takich bzdur ---gratki--- i takie tam.
Czy toczy się jakaś wojna o której nie wiem. A może w zbyt małym mieście mieszkam , a może ... sam nie wiem. Czytając te teksty nie wierze już własnym oczom że takie bzdety czytają. No cóż
poczytac zawsze mozna i sie pozniej posmiac
szkoda ze tacy ludzie jezdza tez bmw