Szkoda co kolwie tutaj pisać poprostu pierwsza Klasa
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Łukasz w pewnym sensie masz racje. to jest troche bez sensu, ale to tez jest jak narkotyk. kazdy chce coraz wiecej i wiecej choc zupelnie nikt nie wie po co. w tej chwili mam po maska 211 KM ( tzn tyle powinno byc a ile zostalo to nie wiem ) i tez chcialbym jeszcze wiecej, mimo ze nie wykorzystuje tego co mam. dziwna sprawa. kompleksow nie mam
zrobiono kiedyś test - Nurburgring - północna pętla - kierowca wyścigowy w Mercedesie A klasa - coś koło 90 KM i dziennikarz sporowy w Porsche - coś około 300KM. Mercedes czekał na Prosiaka na mecie.....
świadczy to o tym, że zazwyczaj ludzie kupują takie fury jak to "Cudowne" E90 tylko dla satysfakcji, że będą je posiadać, chwalić się w towarzystwie itp.
zrobiono kiedyś test - Nurburgring - północna pętla - kierowca wyścigowy w Mercedesie A klasa - coś koło 90 KM i dziennikarz sporowy w Porsche - coś około 300KM. Mercedes czekał na Prosiaka na mecie.....
świadczy to o tym, że zazwyczaj ludzie kupują takie fury jak to "Cudowne" E90 tylko dla satysfakcji, że będą je posiadać, chwalić się w towarzystwie itp.
I to jest bzdura. IMHO oczwiście.
No ale na 1/4 już by raczej Porsche wygrało.. Kupują bo mają na to pieniądze... a jak się je ma to się wydaje !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !