podobno prawdziwe bmw to 6 garów podobno ci na forum tak piszą podobno słysza jakies dzwieki moze to chorzy ludzie robic liste
PS z wioski w której sami emigranici lepiej nie kupowac bo to gorzej niz od turka
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2007-08-14, 00:43, w caoci zmieniany 1 raz
Panowie, może ja się nie znam, ale czy czasem włoskie M3 nie wychodziło tylko w budzie z 4ma furtkami i właśnie pod tym względem było wyjątkowe? Mnie to wygląda na MT2 w Cupe z przełożonym silnikiem od M.
Poprawcie mnie jeżeli sie mylę ; )
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-08-14, 09:43
masz 100% racji - nie znasz się
[ Dodano: 2007-08-14, 09:45 ]
z resztą nie ważzne - przecież z tego, co piszą chłopaki, to to auto, to szrot ... a oni sie znają
dla mnie taki 320is to marzenie, wygląda jak zwykła beemka a posiadając taką wiesz że drugiej identycznej wersji łatwo nie spotkasz, no i w razie czego potrafi pokazać pazur nie tylko na prostej ale przede wszystkim na zakrętach
Piekna sztuka piekne moje marzenie ale jeszcze nie dla mnie wielka szkoda . Zycze tej pieknej sztuce dobrego i odpowiedniego nowego wlasciciela
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA