LUKAS wlasnie dostalem informacje ze dzisiaj wplacil kolega Tyszkanin E30 320i. Buni daj sobie spokoj z tymi slickami, masz chyba niezle normalne opony w Kielcach raczej nic im sie nie stanie nawet jak przejedziesz na nich ze 100km
Ostatnio zmieniony przez Andrzej540 2007-08-08, 22:02, w caoci zmieniany 1 raz
U mnie z dnia na dzień coraz gorzej, bo nie potrafie znaleźć mostu w dobrym stanie do mojej Lali
Jutro może coś mi Jendrys załatwi, więc w poniedziałek będę montował, albo w niedziele....Lipa kurka Lipa
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
U mnie z dnia na dzień coraz gorzej, bo nie potrafie znaleźć mostu w dobrym stanie do mojej Lali
Jutro może coś mi Jendrys załatwi, więc w poniedziałek będę montował, albo w niedziele....Lipa kurka Lipa
Że tak zapytam Artur nic nie ma? Może Ognisty albo chłopaki z Pyskowic. Gdybym wiedział wcześniej bym zapytał, byłem dziś u nich.
Czy ktoś sobie załatwia nocleg z wtorku na środę? Ja byłbym chętny jakby co na jakieś schronisko grila i piwko we wtorek w kielcach, nie mam ochoty spędzać 15 godzin w samochodzie w środę
Czy ktoś sobie załatwia nocleg z wtorku na środę? Ja byłbym chętny jakby co na jakieś schronisko grila i piwko we wtorek w kielcach, nie mam ochoty spędzać 15 godzin w samochodzie w środę
Też o tym myslałem Piotrek.
Hmmm dzwonić mam do schroniska czy na kamping jak ostatni
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Info praktyczne:
1. Tor "Kielce" znajduje się przy drodze krajowej nr 74 Kielce - Łódź MAPKA DOJAZDU
2.Stawiamy się na torze najlepiej do godz. 9 rano. Chciałbym żebyśmy zdążyli każdego zapisać i zrobić BT przed 10-tą. Wtedy punktualnie zaczniemy trening na torze.
3. Bawimy się na torze od 10 - 17.30.
4. Przypominam o konieczności posiadania kasków. Bez tego nie ma możliwości startu.
5. Dopuszczone zostaną tylko samochody na oponach posiadających znacznik zużycia bieżnika TWI.
6. Trening i jazdy freestyle'owe (mapki będą dzisiaj wieczorem) odbywają się po wyznaczonej trasie, z tym, że będziemy puszczać zawodników dość gęsto.