BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: kafarek
2007-08-12, 08:53
Anty Ogłoszenie z OtoMoto
Autor Wiadomo
Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2007-08-12, 00:52   

Menel napisa/a:
powstrzymania sie od takich glupich komentarzyna ogolnodostepnym forum.
przyklad chrisa ktory jest mega opanowanym czlowiekiem i pasuje na swoje stanowisko.tak samo bruner. ale sorry..kirek?
z tym sie zgodze w 100% powinni byc bardziej odpowiedzialni w swych slowach ale to tak poza tematem a co do tej beemki to koles dobrze zrobil ze opisal to moze sie w koncu skoncza auta ''bezwypadkowe'' poskladane u wuja rysia w garazu

wrona 
PRAWY DO LEWEGO ;)

Pomg: 15 razy
Doczy: 10 Cze 2005
Skd: radzyn
Wysany: 2007-08-12, 00:56   

kirek napisa/a:
Dobrze koles zrobił opisując to i do tego zgodze sie z nim ze czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac.

Kirek............ nic nie powiem ale po tobie to sie tego nie spodziewalem, taką postawę to prezentowac możesz na spotkaniach LPR :cry: a nie na ogólnodostępnym forum. To co myslisz to tylko i wyłacznie Twoja sprawa ale to co piszesz czytaja LUDZIE................ŻENUJĄCY tekst :|

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-08-12, 01:04   

Pscolka i ( Casus... ), nadal nie widzicie w wypowiedzi waszego admina nic zlego ??
Poczytajcie troche dalszych wypowiedzi. OFFTOPIC jest jednak ogolnodostepne.
Czy wasz Kirek jest godnym do nasladowania " adminem " ? Tak powinien sie zachowywac ktos reprezentujacy BEEMKA KLUB ??

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-08-12, 01:05   

Menel napisa/a:
Pscolka, wez daruj sobie takie wypowiedzi bo nie chodzi o to czy ktos mial gdzies isc itd tylko o stanowisko admina ktory powinien dostosowac sie do niektorych tematow.
piszac takie zdanie " czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac " pokazal tylko ze nie dorosl jeszcze do prowadzenia ogolnodostepnego forum.

A w ktorym miejscu ja go bronie, pokaz palcem? Pozatym czytaj uwaznie, napisalam ze rasizm nie zalezy od koloru skory i ja nikomu nie zycze zeby tego doswiadczyl.

Po co wogole zaczynacie od poczatku ten sam temat? Jeden madry i drugi, az sie plakac chce...

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-08-12, 01:12   

Pscolka, chodzi NAM tylko o to ze ktos na takim stanowisku jak kirek powinien godnie reprezentowac forum BEEMKA KLUB a swoje poglady trzymac dla siebie ! Co innego gdyby to byl jakis nowicjusz zalogowany od np.miesiaca . Takie stanowisko do czegos jednak zobowiazuje !!

ps.Zrozum wreszcie ze nic do Ciebie nie mam a sama robisz chore akcje.
Pzdr i milej , wyspanej nocki .

Pscolka 
Moto PszczoŁa ;)

Pomoga: 1 raz
Doczya: 08 Maj 2005
Skd: WPR ;)
Wysany: 2007-08-12, 01:17   

Dziekuje ze mi to 3 razy napisales, wreszcie dotarlo do tej mojej malej blondynskiej glowy...

Jak juz pisalam wczesniej rasizmu nie popieram i prosze zeby ktos zamknal ten temat.

Dziekuje.

Ps: Tobie tez kolorowych snow Menelku.

kafarek 
Master of desaster

Pomg: 14 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: Tczew
Wysany: 2007-08-12, 08:53   

Uuu ja widzę, że tutaj ktoś niezła propagandę sieje na forum. Zalatuje mi tutaj prowokacją.. Zachowania kirasa nie skomentuję.. ale.. w tym całym potępianiu jesteśmy wszyscy hipokrytami.. Tak czy inaczej, by pożywki i możliwości dyskredytacji Klubu położyć kres, zamykam.

Przypominam, że jeśli chcecie się wyżalić jaki to kiras jest be. Piszcie do niego PW.. Albo do Robocika - tam wszystko trafia do dev-null..

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: