powstrzymania sie od takich glupich komentarzyna ogolnodostepnym forum.
przyklad chrisa ktory jest mega opanowanym czlowiekiem i pasuje na swoje stanowisko.tak samo bruner. ale sorry..kirek?
z tym sie zgodze w 100% powinni byc bardziej odpowiedzialni w swych slowach ale to tak poza tematem a co do tej beemki to koles dobrze zrobil ze opisal to moze sie w koncu skoncza auta ''bezwypadkowe'' poskladane u wuja rysia w garazu
Dobrze koles zrobił opisując to i do tego zgodze sie z nim ze czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac.
Kirek............ nic nie powiem ale po tobie to sie tego nie spodziewalem, taką postawę to prezentowac możesz na spotkaniach LPR a nie na ogólnodostępnym forum. To co myslisz to tylko i wyłacznie Twoja sprawa ale to co piszesz czytaja LUDZIE................ŻENUJĄCY tekst
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-08-12, 01:04
Pscolka i ( Casus... ), nadal nie widzicie w wypowiedzi waszego admina nic zlego
Poczytajcie troche dalszych wypowiedzi. OFFTOPIC jest jednak ogolnodostepne.
Czy wasz Kirek jest godnym do nasladowania " adminem " ? Tak powinien sie zachowywac ktos reprezentujacy BEEMKA KLUB
Pscolka, wez daruj sobie takie wypowiedzi bo nie chodzi o to czy ktos mial gdzies isc itd tylko o stanowisko admina ktory powinien dostosowac sie do niektorych tematow.
piszac takie zdanie " czarne powino leżec na asflacie i nie oddychac " pokazal tylko ze nie dorosl jeszcze do prowadzenia ogolnodostepnego forum.
A w ktorym miejscu ja go bronie, pokaz palcem? Pozatym czytaj uwaznie, napisalam ze rasizm nie zalezy od koloru skory i ja nikomu nie zycze zeby tego doswiadczyl.
Po co wogole zaczynacie od poczatku ten sam temat? Jeden madry i drugi, az sie plakac chce...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-08-12, 01:12
Pscolka, chodzi NAM tylko o to ze ktos na takim stanowisku jak kirek powinien godnie reprezentowac forum BEEMKA KLUB a swoje poglady trzymac dla siebie ! Co innego gdyby to byl jakis nowicjusz zalogowany od np.miesiaca . Takie stanowisko do czegos jednak zobowiazuje
ps.Zrozum wreszcie ze nic do Ciebie nie mam a sama robisz chore akcje.
Pzdr i milej , wyspanej nocki .
Uuu ja widzę, że tutaj ktoś niezła propagandę sieje na forum. Zalatuje mi tutaj prowokacją.. Zachowania kirasa nie skomentuję.. ale.. w tym całym potępianiu jesteśmy wszyscy hipokrytami.. Tak czy inaczej, by pożywki i możliwości dyskredytacji Klubu położyć kres, zamykam.
Przypominam, że jeśli chcecie się wyżalić jaki to kiras jest be. Piszcie do niego PW.. Albo do Robocika - tam wszystko trafia do dev-null..