....mam akurat n70 , lecz nie wiem dlaczego ,ale ja mam za 1 zł...........ale to bajer , gdzie telefon jest dodatkiem do reszty......zreszta nazywa sie to smartfon a nie telefon.............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
n95 dla frajerów wielkich biznesmenów nadaje sie do walk ulicznych bo ma spore gabaryty kup se motke kv1 z polerowanym brzuchem najlepiej cosmo schwartz zadna cegła n95 tego niema i wazy sporo nawigacja w n95 nad morzem to porazka niedziala albo prowadzi przez pola czemu nikt tego nienapisze
Witam! Moim zdaniem N70 to lipa,pierwsza nokia z serii N wiec jest niebardzo dopracowana-czesto sie wiesza jest strasznie wolna i bateria krutko trzyma(2..czasem 3 dni..). I jesli juz seria N to polecam N73-jest wypas tel ma wszystko co trzeba,dobry aparat mp3 player i kupe innych bajerow. A co do nawigacji w np N95 to nie jest wina tel tylko map ktore sa kiepskie puki co dla polski..Wiem co mowie bo wczesniej mialem N70 i sprzedalem po miesiacu, N73 mam od ponad pol roku i jestem z niej naprawde zadowolony. Pozdro. Siwy
tak sie zastanawiam nad ta n70 bo w sumie to i tak ma wiecej bajerow niz potrzebuje a mp3 mnie nie kreci... bo mam odtwarzacz mp3 ktory uzywalem moze ze 2 razy ciekaw jestem tej NAVI... a tel bedzie nowka sztuka prosto z orange
N80 Symbian S60v3 - najnowszy dużo fajny aplikacji, ale po załadowaniu karty Mini SD 1GB aplikacjami nie da sie z niej korzystać
Przy dużym użytkowaniu szyny sie rozklekotują i nie ma oporów przy odsuwaniu klapki, dlatego uważam, że N73 jest lepsza bo to N80 w jednej bryle
[ Dodano: 2007-08-10, 10:37 ]
slawo napisa/a:
tylko nie podniecaja sie ta navi tak bardzo, tomtom pokrycie polski 51% - czyli porazka
Tom Tom 6 Mobile PL ma pokrycie Polski 42% puki co a nie 51%
ale dla porównania podam że Czechy 95%
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
ja tez musze zmienic fona bo moj juz po pieciu latach współpracy musi przejsc na emeryture wiec mozecie cos doradzic.
wymaganie
1. nokia
2.nie za drogi zeby mi nie bylo szkoda jak zgubie albo popsuje a na budowie nei ma lekko.góra 200-300zl ale chyba wezme cos na abonament ...
3.aparat
4.dobrze by bylo jakby był z klapka ale sie nie orientuje sie czy sa takie modele nokii
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Nokia 6230i koszt nowego ok 400zł w promocji już rzadkość
a w promocji to bierz N70, N73 od 1zł ewentualnie 6233 (ale to trochę porażka) lub 6300 tego jeszcze nie miałem okazji dobrze przetestować
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86