Ale czy te felgi ci wejdą bo są dosyć szerokie 9 J a ET jest tylko 30
U mnie jest 7.5 J a ET mam 13 wygląda to fajnie i pasuje idealnie ET 30 z tą szerokością co mam nie chciało mi wejść . Więc najpierw sobie sprawdz czy ci weją te felgi
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Zgadza się ja mam takie w niebieskiej (zdjęcia w Naszych Śmigiełkach) tylko przód to 7,5 cala.Do 9J z takim ET musi być dystans i to z 20mm.
Soer pierwszy pokazałeś aukcję,ale jeśli ich nie chcesz to chętnie ja sobie policytuję i je zakupię.
A tak wyglądały 9x16 w mojej poprzedniej beemce:
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Ostatnio zmieniony przez ChriS 2007-05-09, 21:07, w caoci zmieniany 1 raz
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-05-09, 23:00
wiem wiem, takie plaskie ramiona ma tez Grzesio ale mi sie bardziej podobaja te z mojej fotki bo rant jest wiekszy/szerszy a calosc taka sama czyli 9 cali.
Jacek ale zajeb... ten filmik
potwierdzam, że BBS RS są równie wytrzymałe jak te Schmidty z filmiku - jakby ktoś chciał tak robić ze swoimi Schmidtami, to tylko te w wersji kutej, bo takie zwykłe tego nie przeżyją
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
podejdą do e30 bez żadnych dystansów? Rozmiar to: 8x15 ET25. Jeśli nie- to ile będzie brakowało? Chodzi oczywiście o wewnętrzną strone- nie o błotniki.
Wysany: 2007-07-18, 23:02
wejdzie ci to bez zadnego problemu bo seryjnie BBS ma et okolo 24 wiec ta szerokosc 8 cali bedzie git ( dla wiekszego lansu dodalbym dystans 10mm i waska oponke )
wejdzie ci to bez zadnego problemu bo seryjnie BBS ma et okolo 24 wiec ta szerokosc 8 cali bedzie git ( dla wiekszego lansu dodalbym dystans 10mm i waska oponke )
Czy bez problemu- to mam wątpliwości, bo BBSy seryjne mają wprawdzie ET24 ale mają też 7 cali szerokości. Te Schmidty są o 1 cal szersze i wg mnie zachowują sie tak jak felgi 7 calowe z ET 37mm. Na pewno nie pasują BBSy z iXa (7x15), które mają ET41mm, tak wiąc różnica wynosiłaby tylko 4mm- a to niewiele. Ma/ miał ktoś taki rozmiar na aucie bez dystansów? Nie chce kombinować z dystansami bo troche z tym zachodu jest.
Ostatnio zmieniony przez ac_kotlet 2007-07-18, 23:19, w caoci zmieniany 1 raz
Czy bez problemu- to mam wątpliwości, bo BBSy seryjne mają wprawdzie ET24 ale mają też 7 cali szerokości. Te Schmidty są o 1 cal szersze i wg mnie zachowują sie tak jak felgi 7 calowe z ET 37mm. Na pewno nie pasują BBSy z iXa (7x15), które mają ET41mm, tak wiąc różnica wynosiłaby tylko 4mm- a to niewiele. Ma/ miał ktoś taki rozmiar na aucie bez dystansów? Nie chce kombinować z dystansami bo troche z tym zachodu jest.
... nie wiem na 100% ale na moje oko wejdą bez dystansu:)
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Wysany: 2007-07-19, 20:14
nawet ET 15 (chyba ze sie walnal w opisie) a nie 25 wiec bardziej wystaja na zewnatrz.. ( eeeh, no i te balony )
oczywiscie lepiej wygladaja w oryginale bez kapsli.