Wysany: 2007-07-17, 12:09 Szerokie stalowki 8,5" i 9" x15
Na razie mam tylko fotki moich nowych stalowek, ale juz niebawem beda u mnie w domu. Jak Wam sie podobaja Seryjnie byly 6,5"x15., teraz okolo 9 i 8,5 Dodam tylko , ze strasznie ciezko bylo zdobyc te stalowki; kazda pochodzi z innego samochodu z "zapasu" .
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
ogolny koszt jaki ponioslem to okolo 650zl, et bylo 36 , teraz szacuje ze na przodzie jest 12 a na tyle 6 (przod +2 cale tyl +2,5").Otwor centrujacy to renault czyli 60,1 a ja potrzebuje 57,1 wiec musze kupic pierscienie centrujace na allegro po 8 zl sztuka Tu jest numer do goscia ktory sie tym zajmuje :
Piotr z Krosna 668 382 376.
P.s w sumie nie tak tanio jak za stalowe felgi , ale mysle, ze bylo warto
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Ostatnio zmieniony przez David 2007-07-20, 17:30, w caoci zmieniany 1 raz
Stalowki odebrane, wyszly cudnie idealnie proste , zadnego bicia, wywazaja sie jak aluminiowe. Na razie zalozylem tylko 2 opony 195/50/15 na felgi 9" szukam jeszcze dwoch opon.
Sesyjka byla robiona na aucie kumpla( ktore jest w trakcie renowacji, ale za to ma glebe) bo moje stoi jeszcze jak koza :
Na tej fotce porownanie naciagnietej na 9 cali gumy 195 z nienaciagnieta 205 [img=http://img110.images...img0962ex4.jpg]
A to moj nowy nabytek...jeszcze w stanie dziewiczym, ale to sie zmieni
Badania Psychotechniczne
794 001 051
Co to za powłoka na tych felgach ? Fantachrom czy jakiś srebrny połysk ? Grubo wyglądają z naciągniętą gumą Będziesz na nich jeździł w sezonie czy to przygotowanie na zime ?
WOW dla mnie mega kozacko to wygląda! Sam bym takie sobie kupił, przeglądałem allegro ale jakoś nic takiego nie znalazłem. Czegoś tu nie czaje, dałeś felgi do faceta który poszerzył Ci ranty? Jak ktoś wie gdzie dostać takie fele to pisać. Pozdro
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.