BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
DOM DZIECKA w RÓWNEM
Autor Wiadomo
ogolny 
SEX AMBULANCE

Pomg: 8 razy
Doczy: 16 Sty 2006
Skd: KRA
Wysany: 2007-07-03, 20:03   DOM DZIECKA w RÓWNEM

UWAGA!!! BEEMKA-KLUB ZBIERA KASE NA REMONT DOMU DZIECKA W RÓWNEM
KAŻDY CHĘTNY MOŻE DOKONAĆ DOBROWOLNĄ WPŁATĘ NA KONTO:
Michał Kamiński
ul. Brzozowa 1b/5
83-110 Tczew

Nr konta:
02 2030 0045 1130 0000 0532 9510
W tytule proszę, podać nick z forum i dopisek >>Na remont Domu Dziecka<<

:idea: Kase zbieramy do 15 lipca :idea:
DZIEKUJEMY
Ostatnio zmieniony przez ogolny 2007-07-03, 20:11, w caoci zmieniany 1 raz  

BIZON 
Tatanka power

Pomg: 1 raz
Doczy: 13 Wrz 2006
Skd: Żary
Wysany: 2007-07-03, 22:20   

houk!
ogólny może jak już ludziska sobie "poczytają", to temat zostanie podpięty do "Ważnych tematów" w "OFICJALNYM KOMUNIKACIE ZARZĄDU" otworzonym przez Mariole... chociaż tam i tak już są podane wszystkie dane co i jak... :roll:
temat już istnieje od 24-06-07 ale fajnie, że został "przypomniany" bo nie każdy pod "ważne tematy" zagląda. :spoko: :wink:
ps. czy termin nie może być "ciut" przedłużony" bo ja osobiście dopóki nie zrobię zlecenia toooo... cieniutko z kaską... :? :roll: ... chyba, że później też można wpłacać na SZCZYTNY CEL... :roll:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-07-04, 00:05   

yo!
a ja dzis sobie przemyslalem wszystko i wole zeby sponsorowac naszych klubowiczy( np. sosen, lukas itp) niz nieudaczne nasze panstwo niech płaca na to katole i inne sekty :twisted:
PS moja była laska pracowala w takim komunistycznym tworze i oni sie z nas smieją :twisted:
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2007-07-04, 00:12, w caoci zmieniany 1 raz  

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2007-07-05, 18:10   

...Ale tym dzieciakom z bidula wcale nie jest do śmiechu, bo każde z nich chciałoby mieć swój dom z mamą, tatą i pięknym widokiem przez okno.....

casus maximus 
MOTORSPORT PROMOTION

Pomg: 4 razy
Doczy: 30 Pa 2005
Skd: Częstochowa
Wysany: 2007-07-05, 18:42   

...przykre jest jedynie to ze tego katolandu nie stac na utrzymanie takich instytucji a wywala sie panstwowa kase np. na swiatynie opatrznosci bozej i to gruba kase. poprostu panstwo wbija w takie osrodki, poprostu zlo konieczne. a jesli nie pomoze ktos z zewnatrz to kto?...pozostawic na pastwe losu?...

ogolny 
SEX AMBULANCE

Wysany: 2007-07-13, 14:53   

:roll: Kasa poszła,zawsze coś.Ziarko do ziarnka i bedzie git :spoko:

alexil 

Pomg: 11 razy
Doczy: 24 Gru 2006
Skd: Stalowa Wola/Kraków
Wysany: 2007-07-17, 13:17   

Cytat:
yo!
a ja dzis sobie przemyslalem wszystko i wole zeby sponsorowac naszych klubowiczy( np. sosen, lukas itp) niz nieudaczne nasze panstwo niech płaca na to katole i inne sekty
PS moja była laska pracowala w takim komunistycznym tworze i oni sie z nas smieją

Myślę, że Korzuch ma trochę racji. Czy mamy pewność, że zebrana kasa idzie na pewno na remont placówki albo cokolwiek innego co posłuży dzieciakom? A może dyrektorowie wyremontują sobie gabinet?
Nie przesądzam, że tak jest ale sporo się słyszy na takie tematy więc czasem daje mi to do myślenia.

Pozdrawiam

frantic 

Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-07-17, 13:23   

ja sobie teraz przypomniałem i zrobiłem przelew, widzę że pieniądze już przelaliście więc zostanie na następny raz.

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2007-07-17, 13:27   

alexil napisa/a:
Cytat:
yo!
a ja dzis sobie przemyslalem wszystko i wole zeby sponsorowac naszych klubowiczy( np. sosen, lukas itp) niz nieudaczne nasze panstwo niech płaca na to katole i inne sekty
PS moja była laska pracowala w takim komunistycznym tworze i oni sie z nas smieją

Myślę, że Korzuch ma trochę racji. Czy mamy pewność, że zebrana kasa idzie na pewno na remont placówki albo cokolwiek innego co posłuży dzieciakom? A może dyrektorowie wyremontują sobie gabinet?
Nie przesądzam, że tak jest ale sporo się słyszy na takie tematy więc czasem daje mi to do myślenia.

Pozdrawiam

Wierz mi ze dyrek to spoko koles i dla tych dzieciaków stara sie bardzo duzo - jedynie widac ze brakuje mu kogos do pomocy by wszystko ogarnac.I duży minus tego domu dziecka to taki ze jest usytuowany daleko od jakiejs wiekszej cywilizacji.

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-07-17, 14:19   

Powiedzcie mi czy planujecie jakąś kolejną zbiórkę? Bo teraz nie mogłem ale następnym razem z chęcią coś dorzucę.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

BM 6 

Wysany: 2007-07-17, 16:17   

Adi napisa/a:
Powiedzcie mi czy planujecie jakąś kolejną zbiórkę? Bo teraz nie mogłem ale następnym razem z chęcią coś dorzucę.

Ta zbiórka pieniędzy była wyjątkowa, bo w grudniu kilka osób obiecało pomoc przy remoncie Domu Dziecka. Ponieważ na obiecankach się zakończyło a budynek jest w stanie opłakanym, więc dlatego zrobiliśmy akcję błyskawiczną ze zbiórką pieniędzy, aby choć trochę wspomóc dzieciaki. Wejdzcie na >>PORTAL<<, tam znajdziecie >GALERIE< i pooglądajcie zdjęcia z Domu Dziecka.

ogolny 
SEX AMBULANCE

Wysany: 2007-07-17, 16:35   

:?: Mariolka,kiedy jedziecie zawieść kase? :?: Ile w końcu jest uzbierane?Rozumie że kasa idzie za koszulki Rzemień,wpłaty indywidualne w Rzemieniu,przelewy indywidualne na konto klubowe z dopiskiem Dom Dziecka w Równem :?:

BM 6 

Wysany: 2007-07-17, 17:38   

ogólny napisa/a:
:?: Mariolka,kiedy jedziecie zawieść kase? :?: Ile w końcu jest uzbierane?Rozumie że kasa idzie za koszulki Rzemień,wpłaty indywidualne w Rzemieniu,przelewy indywidualne na konto klubowe z dopiskiem Dom Dziecka w Równem :?:

Chwila, moment, nie nerwowo.....
Zbiórka pieniędzy zakończyła się 15 lipca, ale trzeba odczekać ze dwa dni, aż pieniądze spłyną na konto. Bruner już robi zestawienie i dziś lub jutro wrzuci komunikat na forum. Wiem, że interesujecie się akcją i na pewno bez informacji dla Was nic nie zrobimy.
Chris, czy Kirek rozmawialiście z dyrektorem Domu Dziecka o najważniejszych potrzebach? Trzeba to zrobić według jakiegoś planu. Jeżeli będzie możliwość to chciałabym z Wami pojechać i zobaczyć na własne oczy.
Pozdrowienia i całuski - M.

BIZON 
Tatanka power

Doczy: 13 Wrz 2006
Skd: Żary
Wysany: 2007-07-18, 00:02   

a czy "akcja" mogłaby trwać cały czas...??? :oops:
...bo ja nadal "cieniutko" z kasiorką, a oprócz "Rzemiennego" wkładu chciałbym mieć inny... :oops:
mam dzieci i wiem jak to ważna spawa. :roll:

BM 6 

Wysany: 2007-07-18, 08:14   

BIZON napisa/a:
a czy "akcja" mogłaby trwać cały czas...??? :oops:
...bo ja nadal "cieniutko" z kasiorką, a oprócz "Rzemiennego" wkładu chciałbym mieć inny... :oops:
mam dzieci i wiem jak to ważna spawa. :roll:

Jasne!!! Objęliśmy ten Dom Dziecka patronatem i będziemy pomagać dopóki sił i pieniążków starczy a pomoc potrzebna jest i na co dzień i od święta.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich wrażliwych ludzi - M.
Ostatnio zmieniony przez BM 6 2007-07-18, 08:14, w caoci zmieniany 1 raz  

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-07-18, 20:15   

frantic napisa/a:
ja sobie teraz przypomniałem i zrobiłem przelew, widzę że pieniądze już przelaliście więc zostanie na następny raz.

Spokojnie, jeszcze nie bylo zadnego przelewu, pieniadze sa bezpieczne u mnie na koncie :wink: A tak powaznie to jak juz wiemy jaka kasa dysponujemy, to teraz zostalo tylko dowiedziec sie jakie sa potrzeby i co mozemy za to kupic, zrobic zakupy, ustalic termin i dzialac. Teoretycznie jest juz po zbiorce, ale jak sie sprezysz i zdazysz wyslac kase zanim rozdysponujemy reszte to nie widze zadnego problemu, jeszcze mozna sie dolozyc. Tym bardziej ze wplacily tylko 2 osoby.

alexil napisa/a:
Czy mamy pewność, że zebrana kasa idzie na pewno na remont placówki albo cokolwiek innego co posłuży dzieciakom? A może dyrektorowie wyremontują sobie gabinet?

Mamy 100% pownosci, poniewaz nie dajemy tej kasy nikomu do reki ani nie przelewamy na zadne konto, tylko sami robimy zakupy za to co zebralismy, sami wreczamy to dzieciom (a teraz rowniez sami bedziemy robic remont). A jesli chodzi Ci o to ze ja cos sobie uszczknalem przy okazji zbiorki, to moge Ci wyslac wyciag z mojego konta i porownasz sobie sumy. Nie chce tego wrzucac na forum, ale jak ktos sie chce upewnic czy jego pieniadze rzeczywiscie trafiaja do dzieci to nie mam nic do ukrycia.
Zbiorka byla do 15, dzis mamy 18 wiec juz chyba zaden spozniony przelew nie powinien sie pojawic, w razie gdyby ktos wplacal a nie ma go na liscie to prosze o kontakt. Podsumowanie w przyklejonym temacie Marioli: http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=23783
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90
Ostatnio zmieniony przez Bruner 2007-07-18, 20:18, w caoci zmieniany 2 razy  

BMW 

Doczy: 12 Kwi 2007
Skd: okolice Wyszkowa
Wysany: 2007-07-19, 09:25   

Jak można jeszcze wpłacać to i ja wpłace dzisiaj

ogolny 
SEX AMBULANCE

Wysany: 2007-08-08, 15:10   

:idea:Na czym staneło z pomocą?Kiedy jedzie(cie-my)?Jakieś konkrety? :idea:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2007-08-08, 15:53   

Na razie stanelo na tym ze wplacila jeszcze 1 osoba (BMW) i kasa lezy na koncie. Czekam na jakies dyspozycje co z tym dalej zrobic, co kupic, komu przelac itd. Wszyscy zyja juz tylko wakacjami, Toruniem i Borskiem? Jesli opcja z remontem jest nadal aktualna (tylko co mozna wyremontowac za taka kwote), to moge zadzwonic i pogadac z dyrektorem, ustalimy co i jak tylko na razie nie widze chetnych do dzialania. Czekamy do konca wakacji, czy jak?
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

ogolny 
SEX AMBULANCE

Wysany: 2007-08-08, 16:03   

:idea: Może dogadamy sprawe w Borsku?30 mim nas nie zbawi,jak myślicie?

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: