BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Barabus ma konkurencje :)
Autor Wiadomo
jasiel 

Pomg: 1 raz
Doczy: 18 Gru 2005
Skd: Bialystok
Wysany: 2007-06-27, 23:38   

widzę że ktoś w końcu skusi się na złote środki w rs moim zdaniem najbardziej pasujący kolor do tych felg powodzenia w realizacji planów :spoko:

David 
FULL OLDSCHOOL

Doczy: 12 Kwi 2005
Skd: T/A/R/N/O/W
Wysany: 2007-06-28, 00:00   

BARABUS napisa/a:
.... bez kompromisu !! mówcie co chcecie, i ja, i Tors i David i RoboCop to wie...

Oj ta choroba zwana RS jest nieuleczalna :wink:
794 001 051

frantic 

Pomg: 8 razy
Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-06-28, 00:33   

też bym pochorował razem z wami ale nie widzę żadnych zarazków na allegro w normalnej cenie żeby się zarazić :wink:

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2007-06-28, 07:02   

Jest zarazek... ale barrrrrrrrrrrrdzo drogi :lol: Ale cóż to już prawdziwy RARITAT !

http://moto.allegro.pl/it..._195_40_16.html

Często też są 8x17" takie jak mojego Teścia... 5x112...za 1900zł, coś nikt nie chce sie skusić, niej jeszcze zejdzie z 300zł i będa moje :P

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

jasiel 

Doczy: 18 Gru 2005
Skd: Bialystok
Wysany: 2007-06-28, 08:32   

rs-y są kozackie ale nie na tyle żeby płacic za nie 6000 pln :shock: bo za tą kasę na bank znalazłbym coś ciekawszego

wojtaq 

Pomg: 10 razy
Doczy: 17 Lut 2006
Skd: Jaworzno
Wysany: 2007-06-28, 08:39   

ktoś napisał że auto Torsa jest dopieszczone i idealne w każdym calu ale według mnie do ideału mu jeszcze brakuje
widziałem samochód z bliska i ma naprawde niektóre rzeczy przyciągające uwage ale wg mnie jeśli coś robić to już naprawde do końca a tu troszke brakuje lecz to tylko moje zdanie :wink:
324dA

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-28, 10:29   

Wojtaqu, jesli Ci chodzi o spasowanie M-Technica, to auto chwile wcześniej było odebrane od lakiernika, przez to nie wszystko było dograne... potem wkleje jakieś foty, jakie porobiłem Jego autu..

wojtaq 

Wysany: 2007-06-28, 14:03   

RoboCop napisa/a:
Wojtaqu, jesli Ci chodzi o spasowanie M-Technica, to auto chwile wcześniej było odebrane od lakiernika, przez to nie wszystko było dograne... potem wkleje jakieś foty, jakie porobiłem Jego autu..

było odebrane od lakiernika a lakiernik nie zabezpieczył wszystkiego i wiele elementów było przez przypadek popryskane a wg mnie tak nie powinno być
324dA

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2007-06-28, 14:13   

wojtaq napisa/a:
RoboCop napisa/a:

było odebrane od lakiernika a lakiernik nie zabezpieczył wszystkiego i wiele elementów było przez przypadek popryskane a wg mnie tak nie powinno być

Wojtag skończ te wywody co powinno a co nie :wink: To że lakiernik coś spieprzył to już nie wina Torsa, nie miał czasu więc nie zdążył wyczyścić wszystkiego, auto jest KOZAK i nie ma co dyskutować :prosze:

wojtaq 

Wysany: 2007-06-28, 14:27   

Cytat:
Wojtag skończ te wywody co powinno a co nie :wink: To że lakiernik coś spieprzył to już nie wina Torsa, nie miał czasu więc nie zdążył wyczyścić wszystkiego, auto jest KOZAK i nie ma co dyskutować :prosze:

nie Wojtag tylko Wojtaq a ten temat jest zalozony po to by pisac co nam sie podoba a co nie a ja mam prawo ocenić samochód , jest Kozak ale 9/10 :P :wink:
324dA

Tors 

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Wrz 2005
Skd: Tuchów
Wysany: 2007-06-29, 20:03   

Dzieki wielkie! Ciesze sie ze moje autko sie podoba! Odrazu ucisze wszystkie spekulacje! ONO NIE JEST JESZCZE SKONCZONE!!! Niestety z powodu braku czasu teraz postoi sobie ok 2 miesiace ale potem mysle ze uda sie zrobic male boom :D Co do lakierowania: Autko wraca do lakiernika na poprawki! Moze dla niektorych to jest bardzo dobrze polakierowany samochod ale niestety ja jestem perfekcjonista i dla mnie poprostu lakiernik sie nie postaral! to samo tyczy sie wnetrza a dokladniej oparcia tylnej kanapy ktore tapicer poprostu speprzyl! ale nie mialem wplywu na te zeczy! Co do spasowania M-techa tak jak RoboCop pisal autko bylo od lakiernika odebrane w poniedzialek i zawiezione do znajomego blacharza na skladanie! Ja przyjechalem w piatek nad ranem i by dojechac w pelni sprawnym autkiem od 6 rano wziolem sie za skladanie audio i felg bo byly jeszcze w czesciach po malowaniu! Jak na czas ktory poswiecilem na dopieszczenie tego autka w piatek to i tak wyszlo niezle! Ale tak jak wojtaq napisal do idealu jeszcze mu daleko! teraz w planach zabawa przy zawieszeniu i male boom pod maska:) ale ciiii.... Co do audio to jestem niesamowicie wdzieczny Davidowi i Wiechowi za sprawienie ze moje autko stalo sie dla mnie opera na kolkach i nie chetnie teraz z niego wysiadam :D . Davidowi jeszcze brakuje tylko ladnego e30 i bede mial konkurencje na ziemi tarnowskiej hehehe :D PS. Juz mialem dosc pytan na zlocie wiec odpowiem tutaj po raz ostatni! FELGI TAK JAK I AUTO NIE BYLY NIE SA I NIE BEDA NIGDY NA SPRZEDAZ !! !! :twisted: i tak na marginesie kazda opinia sie dla mnie liczy! i ta w pelni pozytywna i destruktywnie negatywna wiec jak macie jakies uwagi to chetnie wszystkie przeczytam! :) pozdrawiam! Tors

maciekab 

Doczy: 11 Maj 2007
Skd: Kraków
Wysany: 2007-06-29, 22:38   

RS piekne ;] nie no kozak mi sie bardzo podoba i nic bym nie zmienial :)
pozdro

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2007-07-01, 22:23   

faktycznie te niedorobki lakiernika bylo widac - nawet Ci Tors mowilem o tych przetryskach w tylnych nadkolach .... ale i tak juz teraz jest to jedna z najladniejszych e30 w polsce :)

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2007-07-05, 12:30   

.... BARABUS jest bezkonkurencyjny 8-)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-07-05, 13:57   

W Rzemieniu Tors był bezkonkurencyjny, Ty zamiast zapychać forum fotkami mogłeś też nas odwiedzić , każdy by na żywo zobaczył twoją bezkonkurencyjną fure :wink: :wink: :wink:

Co do auta Torsa to nie przyglądałem sie bardzo dokładnie ale już w drodze do Rzemienia Xenony wyróżniały sie z tłumu, dla mnie jest idealna, wszystko do wszystkiego pasuje, niedoróbki lakieru to detale które można poprawić, ważne że Tors od początku wie co robi i nie eksperymentuje z autem :spoko: :spoko: :spoko:

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2007-07-05, 14:02   

Lord Lukasz napisa/a:
W Rzemieniu Tors był bezkonkurencyjny, Ty zamiast zapychać forum fotkami mogłeś też nas odwiedzić , każdy by na żywo zobaczył twoją bezkonkurencyjną fure :wink: :wink: :wink:

Co do auta Torsa to nie przyglądałem sie bardzo dokładnie ale już w drodze do Rzemienia Xenony wyróżniały sie z tłumu, dla mnie jest idealna, wszystko do wszystkiego pasuje, niedoróbki lakieru to detale które można poprawić, ważne że Tors od początku wie co robi i nie eksperymentuje z autem :spoko: :spoko: :spoko:

Będę w Borsku jak życie pozwoli :twisted: Wiec ocenisz na żywo moje eksperymenty :lol: :drunk:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-07-05, 14:33   

Ja do Borska nie polece chyba bo mam 700 ponad km i nie wyrobie sie kasowo

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2007-07-06, 07:45   

Lord Lukasz napisa/a:
Ja do Borska nie polece chyba bo mam 700 ponad km i nie wyrobie sie kasowo

A to szkoda... bo ja pojadę tym razem na 100% , termin zarezerwowany 8-)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: