I mnie szlag trafia bo nastepny rocznik nie bedzie mial ani pracy licencjackiej do pisania ani egzaminu licencjackiego.
Jak to? coś się zmienia na ekrolu? egzamin licencjacki na ekrolu był pestką, u mnie nawet nie było trzech osób w komisji, więc się nie masz Kuba czym denerwować...
ja mam lekki problem ze szkola .. ogolnie co semestr sie u mnie zdobywa 30 punktow .. tylko ze ja liczac razem z tym semestrem mam zaleglych 66 ,,, to znaczy z 3 semestru 24 punkty z 4 semestru 12 punktow i z 6 semestru hmm mialem 30 a zostalo mi 9 czyli do pelnego wyzerowania konta na semestrze 6 zostalo mi 45 punktow .. a co za tym idzie mam MASAKRYCZNA DOLINE JESLI CHODZI O SZKOLE
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
e to jakies szkoly ciezkie do przejscia macie..
ja narazie jestem na '0' pomimo tego ze tez mam punktowy system..
tak naprawde to bez roznicy, poza tym ze te punkty = mnoznik 125 zeta * ich liczba z danego przedmiotu..
ale tak naprawde nie ma ciezko, nie trzeba byc bardzo hardym zeby przez wszystkie egzamy / kolosy przejsc, szczegolnie teraz jak juz jade na specjalizacji, to jest relax
tylko teraz mialem troche niefart, wszyscy kumple kolezanki przeskoczyli 2 przedmioty a ja zostalem..ale bedzie gitarra, nie ma sie co przejmowac na zapas..
pozdro dla wszystkich
Dzięki wszystkim jeszcze raz za Gratulacje. Uczelnia to Politechnika Krakowska Wydz. Mechaniczny, kierunek to transport a specjalność - eksploatacja i zarządzanie w transporcie. Prace miałem w temacie kolei szynowych ( i nie tylko) a mianowicie: " Kopalniany transport szynowy - tabor torowiska oraz analiza porównawcza"
państwowa uczelnia Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, kierunek socjologia, specjalizacja: komunikowanie społeczne i doradztwo i nawet za ksero nie płacę, pożyczam notatki od koleżanek i z nudów przepisuję w pracy
jaqub napisał/a:
siemanko...
jak u WAS?
ja zdalem dzis ostatni egzmin w tej sesji...
@@czywiscie juz swietuje
To co Ty studiujesz że tak szybko zamknąłeś sesje w sesji heheeh
Akademia Medyczna w Lublinie
wydz. Lekarski
bylem na IVtym a aktualnie juz na Vtym roku
fakt ze mam jeszcze 4tyg praktyki (2 karetka, 2 chirurgia na sali operacyjnej)