Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-29, 18:08
frantic napisa/a:
ja tam nie będe szwagierki puza licytował bo by mnie moja Sabcia po głowie zdzieliła ale jak ty brain69, taki bogaty z domu to możesz się koło mnie zakręcić
frantic Ty się nie obawiaj, pilnowaliśmy się razem z Sabcią nad nalewką ogólnego - to było ostatnie co pamiętam zanim zgasłem tej pamietnej nocy z soboty na niedzielę...
ależ Ona ma głowę
[ Dodano: 2007-06-29, 18:10 ]
BM 6 napisa/a:
Piotrek napisa/a:
4000 i sprawdzam , pokazywać ile tam macie
Żałuję, że Korzuch ma zakaz pisania, bo mógłby się popisać w "tym temacie" doceniając swoje walory (13 cm w zwisie podobno), ale ja tak do końca w to nie wierzę.....
No, chyba że sprawdzę osobiście.....
Mariola nie śadziłem, że Ty o tym wspomnisz a kto mierzył Korzucha albo Korzuchowego
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Żałuję, że Korzuch ma zakaz pisania, bo mógłby się popisać w "tym temacie" doceniając swoje walory (13 cm w zwisie podobno), ale ja tak do końca w to nie wierzę.....
No, chyba że sprawdzę osobiście.....
Mariolko ja słyszałam, że zostało sprawdzone i wynik był inny
Drogie Panie pamiętajcie jednak że : "Nie długość przyrodzenia lecz technika pier... daje maximum zadowolenia"
Robo nawet nie wiesz jak milo bylo na Cieie patrzec jak nie mogles wyjac spwiora z worka hahahah pozniej jak rozkladales karimate a ona caly czas sie zwijala w rulon ... i jaka zrobiles mine jak stekmen wspomnial o rozbiciu namiotu w domku
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-29, 18:35
urbi napisa/a:
Robo nawet nie wiesz jak milo bylo na Cieie patrzec jak nie mogles wyjac spwiora z worka hahahah pozniej jak rozkladales karimate a ona caly czas sie zwijala w rulon ... i jaka zrobiles mine jak stekmen wspomnial o rozbiciu namiotu w domku
od razu piszę, że chodzi o prawdziwy śpiwór do spania, żeby nie było aluzji
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
A co chcesz wiedziec ale to chyba nie o tym tu mowa
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witam!
Sobota:
widze Monie i patrze jak szaleje na parkiecie rzucajac z premedytacja swoj urok.
Nie wiedzialem do konca czy to Puza siostra, szwagierka czy dziewczyna, dlatego nie wiedzialem czy smalic holewki.
High-Tech widze ostro napalony ale przybiera sie jak jak ja do spalenia gumy na pierwszym biegu non stop do odcinki.
On mi mow ze to Puza szwagierka. Monia widzac nas obu tanczy solo ponetnie ruszajac bioderkami. Jak by chciala specjalnie pobudzic w nas fantazje i wyobraznie.
(osobiscie jestem przekonany ze to bylo Jaj zamiarem!)
Ona trzymala dystans, nie chcac dawac wrazenia bycia zdobytej tylko dalej kontynuowala swoj taniec pod haslem "nie dla psa kielbasa".
High-Tech "pali silnik i patrzy az wskaowka od temperatury bedzie na godz. 12" (gotowy do akcji) ja mu mowie ze albo niech sprawe rozegra jak nalezy albo niech w ogole nie zaczyna.
Zyczylem mu powodzenia ale z tego co widzialem to "wszedl dobrze w zakret ale z niego nie wyszedl ladnie bokiem".
sorry za przenosnie ale chyba mozna sie domyslec o co mi chodzi.
W niedziele spotkalem Monike nad woda i byla jakas zamyslona. Chyba zakochala sie High-Techu
P.S.
Na zdjeciu w bialych spodniach wygladasz calkiem sexi to znaczy pppiiiiiiiii.
Gdybys nie byla PUZa szwagierka to ...
oj tam tak zawsze tancze;p na razie jestem wolna:P pozdrawiam:)